Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 5 českých ikonických produktů, na které nedáme dopustit!

5 českých ikonických produktů, na které nedáme dopustit!

5 českých ikonických produktů, na které nedáme dopustit!

13. října 2020 od Vanda Vízková

13. října 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Používala je vaše babička, máma a dnes je máte v kosmetické tašce i vy. Kosmetické produkty, které obstály ve světové konkurenci a ustály i hlad zákaznic po něčem novém a moderním. Které ikony české kosmetické scény si po desetiletí drží své místo na výsluní a proč tomu tak je? Objevte s námi tajemství jejich úspěchu.

Ikona #1 – Král všech make-upů

Svou premiéru měl Dermacol Make-up Cover na dermatologickém kongresu v roce 1967. Tady ho poprvé použili na slečně, která měla v obličeji „oheň“. Když se poprvé uviděla v zrcadle bez svého postižení, štěstím se rozplakala. Dermacol Make-up Cover ho totiž úplně skryl. Po tomto fenomenálním úspěchu si bleskově proklestil cestu jak do hollywoodských filmových studií, tak do kosmetických necesérů běžných (nejen) českých žen. Lze s ním udělat jak plně krycí líčení pro potřeby kamufláže kožního problému nebo na profesionální focení, tak lehčí krytí pro běžnou denní potřebu. Jeho výdrž i výběr odstínů jsou ohromné. Nedivíme se, že se už po generace drží na špici obliby – oprávněně! Vy svůj Dermacol Voděodolný make-up s intenzivní ochranou (koupit v e-shopu) máte?
Dermacol Voděodolný make-up s intenzivní ochranou

Ikona #2 – Krém pro sametové ruce

Indulona je už 65 let povinnou výbavou snad každé české domácnosti. Dříve proto, že nebylo příliš na výběr, a dnes z toho důvodu, že její unikátní, a hlavně účinná receptura zůstala od té doby nezměněná! V dnešní době se pod značkou Indulona prodává spousta krémů na ruce i tělo obohacených o další účinné složky, jako jsou výtažky z oliv, měsíčku lékařského, rakytníku nebo heřmánku. Ale Češi stejně pořád nejvíce milují svou modrou Indulonu Krém na ruce Original (koupit v e-shopu)!
Indulonu Krém na ruce Original

Ikona #3 – Pleťový krém pro všechny generace

Čím je Indulona pro ruce, tím je Astrid pro tvář. Schválně zalovte v paměti, co stálo v koupelně vaší maminky hned vedle Indulony. Ano, byl to krém Astrid! Kromě ošetření pleti na den i noc ho tehdy používala i na tělo, ruce, nohy… a možná jste si ho jako malá holčička půjčovala i vy. Chtěla jste být stejně krásná a vonět stejně jako máma. A to vám Astrid Výživný regenerační krém s jojobovým olejem Nutri Moments (koupit v e-shopu) umožňuje dodnes. Je to multifunkční krém pro celou rodinu, pro všechny typy pokožky, obličej i tělo. Značka Astrid dnes samozřejmě nabízí širokou řadu moderních krémů na obličej i na tělo, sluneční přípravky i speciální řadu pro muže. Ale ikona je jen jedna!
Astrid Výživný regenerační krém s jojobovým olejem Nutri Moments

Ikona #4 – Řasenka pro uhrančivý pohled

Také jste fascinovaně pozorovala maminku, jak se maže krémem, a hlavně jak se líčí? A nemohla jste se dočkat, až budete konečně velká, abyste měla také právo používat všechna ta voňavá kosmetická lákadla? Třeba takové Regina Líčidlo na řasy s kartáčkem (koupit v e-shopu). Díky němu získávaly pohled mrkací panenky celé generace českých žen. Možná by se mohlo zdát, že v dnešní době hypermoderních řasenek už nemá šanci, ale opak je pravdou. Češky milují jeho texturu, výdrž a také to, že kromě líčení řas s ním namalují i krásné oční linky. A za skvělou cenu!
Regina Líčidlo na řasy s kartáčkem

Ikona #5 – Hedvábné rty

Na hory do Tater i na letní dovolenou k Máchovu jezeru – v povinné výbavě nesměl chybět Jelení lůj, protože rty rozpraskané od mrazu i horka dokážou pěkně potrápit. Samozřejmě měl podobu legendárního „špalíčku“, do nějž se zastrčil prst, a tyčinkou, která se tím vysunula, se bohatě obkroužily rty i celé okolí pusy. Jelení lůj Original (koupit v e-shopu) se o naše rty stará už od roku 1967. Můžete se spolehnout, že i dnes se vám dostane stejně kvalitní péče jako před lety. A vůně? Ta je také stále stejná a pomáhá vyvolat spoustu vzpomínek.
Jelení lůj Original

TIP: Bezpečně a pohodlně své oblíbené české produkty nakoupíte také na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít