Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Garance nejnižší Teta cena

Garance nejnižší Teta cena

Garance nejnižší Teta cena

12. března 2024 od Teta drogerie

12. března 2024 2 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Teta drogerie je místo, kde vždy maximálně ušetříte. A to garantujeme!
V drogeriích Teta každý den tvrdě pracujeme na tom, abychom našim zákazníkům zajistili výjimečný nákupní zážitek. Ať už se jedná o výhodnou polohu prodejen, jejich otevírací dobu, milý a přátelský personál nebo komplexní nabídku sortimentu a služeb v našich prodejnách. Naší stěžejní prioritou je pravidelně vyjednávat s našimi dodavateli mimořádné cenové podmínky tak, ať pravidelně naši zákaznici mají možnost zakoupit sortiment za skvělé ceny.

Mimo běžných akcí nově zavádíme další benefit pro našeho zákazníka a tím je garance „Nejnižší Teta cena“. Pravidelně monitorujeme ceny konkurenčních sítí prodejen (a to nejen drogerií) a víme, že u takto označených položek máme nejnižší cenu pro naše zákazníky. Vzhledem ke konkurenčním bojům by se mohlo stát, že konkurence se znalostí naší ceny cenu krátkodobě sníží, a právě proto je zde naše garance Nejnižší Teta ceny, abyste vždy měli jistotu, že nákup v Tetě je pokaždé ten nejvýhodnější.

Najdete-li tedy u jiné konkurenční sítě stejné produkty za nižší cenu, než je garance Nejnižší Teta cena, prosíme, kontaktujte nás e-mailem na info@tetadrogerie.cz a my Vám jako poděkování vrátíme rozdíl cen. Přesný postup se dozvíte níže.
PODMÍNKY GARANCE NEJNIŽŠÍ TETA CENA
  1. Jedná se o identický výrobek, což pro nás znamená, že má výrobek stejného výrobce, stejné typové označení a jsou identické všechny specifické vlastnosti výrobku např. EAN). Předpokladem je, že se jedná o srovnatelné jednotky, resp. velikosti balení.
  2. Srovnáváme-li cenu Teta drogerie s cenou jiných prodejců, musí/musely být obě ceny platné ke stejnému období.
  3. Srovnání se týká pouze položek, které jsou v tištěných letácích (Teta leták, Teta magazín) označeny „Garance Nejnižší Teta cena“ zakoupených v Teta drogeriích i na e-shopu tetadrogerie.cz.
  4. Porovnáváme se s cenami srovnatelných řetězců, proto ceny srovnáváme se všemi prodejci (řetězce drogerií, supermarkety, hypermarkety, lékárny) = všichni, kteří provozují síť obchodů s minimálním počtem 50 poboček.
  5. Srovnávaný produkt nesmí být v nabídce pouze pro e-shop zákazníky srovnávaného řetězce, ale produkt musí být v nabídce na kamenných prodejnách.
  6. Porovnáváme ceny konkurence, které jsou platné plošně pro všechny zákazníky nebo pro všechny zákazníky věrnostního programu a tyto ceny jsou veřejně prezentované v letácích/ na regálových cenovkách konkurence. Nezohledňujeme ceny konkurentů získané nějakou dodatečnou výhodou – například exspirační slevou, výprodejem, slevou za body v rámci věrnostního programu, ceny podmíněné nákupem určitého množství produktu, pobídky jako například osobní slevové kupony, individuální ceny a podobně.
  7. Vyplácíme rozdíl na u nás zakoupené množství, které je obvyklé pro spotřebu domácnosti, což je 12 ks jednoho druhu zboží (tj. stejná značka, velikost, cena) na jeden nákup.
  8. Garance Nejnižší Teta ceny může být uplatněna do 14 kalendářních dní ode dne nákupu, kdy den nákupu = den 1.
  9. Garance neplatí, když je výrobek nabízen za nižší než nákupní cenu. Takový prodej výrobků pod nákupní cenou za podmínek ustanovení § 2976 a násl. občanského zákoníku lze považovat za nekalou soutěž, a tudíž zakázané jednání, popř. je možno jej považovat za zneužití dominantního postavení za podmínek stanovených v ustanovení § 10 a § 11 odst. 1 písm. e) zákona o ochraně hospodářské soutěže. Proto si v mimořádných případech vyhrazujeme právo odmítnout poskytnout Garanci, pokud by měla za následek prodej pod úrovní nákupní ceny.
Jak se o Garanci nejnižší Teta ceny přihlásit?
Na e-mail info@tetadrogerie.cz s předmětem GARANCE CENY zašlete:
  1. Fotografii/scan originálu účtenky z Teta prodejny nebo fakturu z e-shopu tetadrogerie.cz. Nezapomeňte, že o Garanci se můžete přihlásit do 14 dní ode dne nákupu.
  2. Identifikujte produkt z účtenky, na který chcete Garanci uplatnit (například označením na účtence).
  3. Sdělte konkurenční subjekt, který dle podmínek nabízel nižší cenu.
  4. Doložte cenu identického výrobku u konkurence např. fotografii/screenem/odkazem na konkurenční leták nebo foto cenovky konkurence. Dokumentace dokládající konkurenční cenu musí být čitelná a srovnávaný výrobek musí být identifikovatelný včetně prokázání období platnosti konkurenční ceny výrobku.
  5. Napište celé číslo Vašeho bankovního účtu – i předčíslí a kód banky pro provedení platby rozdílu ceny. Je možno uvádět pouze čísla účtu tuzemských bank.
Pracovníci Teta drogerie do 30 dní od obdržení e-mailu s kompletními informacemi posoudí požadavek individuálně a vyrozumí Vás o akceptaci a zaslání finanční částky na účet.

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít