Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 7 stylových a trendy tipů na zimní manikúru

7 stylových a trendy tipů na zimní manikúru

7 stylových a trendy tipů na zimní manikúru

8. listopadu 2023 od Anežka Šebková

8. listopadu 2023 4 minuty čtení
Připravil/a Anežka Šebková

Patříte mezi milovnice dokonalých a úhledných nehtů a nerady byste zaspaly aktuální trendy? Nebojte, s námi se vám to nestane. Pojďte se podívat, jaké drápkové dekory byste měly vyzkoušet.

Zdravé nehty = nejdůležitější podklad pro parádní manikúru

Pokud máte drápky zničené neustálým lakováním a odlakováváním nebo trpěly pod akrylovými a gelovými nehty, dopřejte jim náležitou péči, například s produktem Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional SOS multivitaminový kondicionér s vápníkem (koupit v e-shopu). V každém případě je dobré nechat nehty mezi lakováním pár dní dýchat, aby měly dostatek času se zregenerovat.

Tip redakce:

Zdraví svých nehtů můžete podpořit i zevnitř. Díky pomocníkovi Maxi Vita Exclusive Hloubková kúra pro krásné vlasy, nehty a pleť Forte+ (koupit v e-shopu) navíc posílíte i vlasy a zkrášlíte pleť.

Dalším krokem je správná příprava nehtů

Než začnete s lakováním a tvorbou originálních kreací, je nutné nehty připravit. A co k tomu budete potřebovat? V každém případě nůžky na zkrácení nehtů, pilník na začištění – Diva & Nice Pilník na nehty skleněný (koupit v e-shopu) a kleštičky na nehtovou kůžičku. Před lakováním nehty odmastěte odlakovačem a nejlépe je ošetřete podkladovou bází – Miss Sporty lak péče o nehty báze (koupit v e-shopu). A teď už hurá na tu zábavnější část.

 

Trendy nehty na zimní sezónu

A teď už k samotným dekorům. Stálicemi mezi zimními nehtovými trendy je francouzská manikúra (nečekejte ale jen klasiku, ve hře jsou kromě bílé linky i barevné), ale i třpytky, lesk, chrom, ombré, žíhání a želvovinový vzor. Pojďme se na to podívat trochu detailněji.

 

1. Francouzská manikúra

Francouzská manikúra by neměla chybět v portfoliu žádné milovnice zdobených nehtů. Letošní zimu byste ale rozhodně měly zkusit upgrade této legendární úpravy – a to například černou francouzskou manikúru.

  • Jak na černou francouzskou manikúru doma?

Na čisté a připravené nehty naneste dvě vrstvy bezbarvého laku a nechte pořádně zaschnout. Poté přilepte šablonu na francouzskou manikúru (můžete si ji vystřihnout z papírového stickeru) a natřete špičku Gabriella Salvete Longlasting Enamel 01 (koupit v e-shopu); pokud chcete spíše glamour look, použijte tmavě fialový Gabriella Salvete Longlasting Enamel 10 (koupit v e-shopu). Po uschnutí ještě přidejte vrstvu Miss Sporty Nail Expert Vrchní lak s 3D gel efektem (koupit v e-shopu), aby vám manikúra vydržela co nejdéle.

 

Tip redakce:

Nechce se vám čekat tak dlouho, než jednotlivé vrstvy zaschnou? Se sadou Diva & Nice 24 nehtů s francouzskou manikúrou a lepidlem (koupit v e-shopu) budete mít krásné nehty raz dva.

2. Ledově modré třpytky

Modré nehty si oblíbila nejen zpěvačka Taylor Swift, Selena Gomez nebo Jennifer Lopez, modrá všech možných odstínů si našla cestu i do běžné manikúry nás smrtelnic. V zimě ji ale stylově ochladí třpytivá vrstva, která ladí s jedinečnou ledovou atmosférou.

  • Jak na ledové a třpytivé nehty doma?

Jednoduše, stačí vám k tomu buď metalický modrý lak, nebo obyčejný modrý přetřený stříbrnými třpytkami Miss Sporty lak Glow Glitter 10 (koupit v e-shopu).

3. Zářivé ombré

Záře a pablesk k zimě patří. Pokud chcete, aby se vaše nehty leskly jako sníh pod slunečními paprsky, pojďte do zářivého ombré vytvořeného z metalických a třpytkových laků.

  • Jak na zářivé ombré doma?

K vytvoření jiskřivého nehtového efektu vám postačí podkladový průhledný lak se třpytkami. Glittery natřete na špičku nehtu a čistým štětcem rozprostřete třpytky do ztracena směrem ke kořenu nehtu. Pokud byste chtěly o něco sytější efekt, můžete místo průhledného podkladu použít barvu se studeným nádechem, třeba Rimmel London 60s lak na nehty 703 (koupit v e-shopu).
 

4. I růžová to může být

Růžová byla v posledních letech lehce přehlížena a možná až právě s filmem Barbie zažila své znovuzrození. Odstín, který kraluje zimním trendům, ovšem není ten sytě žvýkačkový, ale světlý, jemný, chladný. A nejlépe se třpytkami či perleťovým efektem.

  • Jak na růžové nehty doma?

K dokonalým nehtům vám stačí pouze jeden tah s Miss Sporty lak 1 Min to Shine 120 (koupit v e-shopu) a do minuty máte zaschnuto.
 

Tip redakce:

Slavnostnějšího vzhledu vaše růžové nehty nabudou v kombinaci se třpytkami (jak jinak? 🙂). Obzvláště oblíbené jsou pak růžovo-bílé nehty.

 

5. Černé, tmavé – temné nehty

Sexy, elegantní, tajemné. Takové jsou černé nehty (Miss Sporty Lasting Color Gel shine 080 (koupit v e-shopu)), které se za dobu své existence snad nikdy nevychýlily z kurzu stabilních trendů. Podobné oblibě se těší i odstíny bordó, ale nově i tmavě zelená a tmavě modrá.

  • Jak na tmavé nehty doma?

Stačí nalakovat a počkat, až vrstva zaschne. Pokud milujete tmavé nehty, ale toužíte po změně, zkuste například matný černý lak nebo vytuněný tmavý Miss Sporty lak Precious Pearl 050 (koupit v e-shopu).

6. Královská červená

Další trendy barva, která se jen tak nechystá odejít z trůnu, je červená. K zimě se skvěle hodí nejen kvůli tomu, že skvěle funguje se zlatou, s níž tvoří základ vánoční atmosféry, ale i proto, že červená je prostě tou nejklasičtější klasikou, která naše nehtíky zdobila odjakživa. Tak na ni nezapomeňte.

  • Jak na červené nehty doma?

Vyzkoušejte celou škálu různých červených odstínů, od těch nejtmavších po ty skoro oranžové. Nebo své nehty oblékněte do naší nejoblíbenější typické červeně: Gabriella Salvete Longlasting Enamel 24 (koupit v e-shopu) a Rimmel London lak Super Gel 045 (koupit v e-shopu).
 

7. Ach, neone

Takto výrazný trend by v zimě čekal asi málokdo. Dříve se totiž neonové barvy nosily hlavně v létě k opálení. Teď je ale přišel čas vyzkoušet  v zimě. A víte co? Vypadají skvěle!

  • Jak na neonové nehty doma?

Sáhněte po výrazné žluté a zelenkavé (Miss Sporty lak 1 Min to Shine 637 (koupit v e-shopu), Miss Sporty lak Lasting Colour 572 (koupit v e-shopu)). Nenechte je smutnit na nehtech samotné a přidejte k nim třpytky a další veselé barvy.

 

Přečtěte si:

Foto: Freepik.com

Připravil/a pro vás Anežka Šebková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít