Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Trend: Francouzská manikúra 3x jinak

Trend: Francouzská manikúra 3x jinak

Trend: Francouzská manikúra 3x jinak

6. dubna 2023 od Lenka Knápková

6. dubna 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Francouzská manikúra je trend, který je stabilně v kurzu posledních deset let. Nosí ji ženy, které mají rády klasiku a jednoduchost. Poslední dobou obliba této manikúry opět stoupá. A to hned v několika obměnách. Kterou vyzkoušíte vy?

Jak na francouzskou manikúru?

Základem jsou perfektně ošetřené, zapilované nehty a upravené ruce.
  1. Nejprve odlakujte starý lak pomocí Ameté Odlakovač na nehty Express (koupit v e-shopu)
  2. Poté nehty zkraťte pomocí TITANIA Nůžky na nehty SOLINGEN (koupit v e-shopu) a zapilujte do požadovaného tvaru pomocí Gabriella Salvete Pilník na nehty (koupit v e-shopu)
  3. Poté odstraňte nehtovou kůžičku s Solingen Premium Line Solista Vidlicí na kůžičku kolem nehtů (koupit v e-shopu) nebo zkuste  Sally Hansen Lak odstarňovač kůžičky express (koupit v e-shopu) gel který nanesete na kůžičku a za 15 sekund ji jednoduše a lehce odstraníte pomocí manikúrní tyčinky.
  4. Vyživte nehty lakem Flormar Výživa na nehty Calcium Gel (koupit v e-shopu), který zvyšuje jejich odolnost a zlepšuje kvalitu. Můžete ho použít také jako základní lak.
  5. Nyní máte perfektní základ pro další lakování.

Jaké varianty francouzské manikúry vám budou slušet?

  • Francouzská manikúra s černou

Černá barva zažívá na nehtech velký návrat, hodí se totiž k jakékoli příležitosti a vypadá velmi elegantně. Nejprve nalakujte dvě vrstvy tělovým lakem Dermacol 5 Day Stay Dlouhotrvající lak na nehty sugar sweet (koupit v e-shopu). Poté na zaschlý lak nalepte šablonu na francouzskou manikúru a nalakujte špičku nehtu černou Miss Sporty Lasting Color Gel shine (koupit v e-shopu). Po zaschnutí přelakujte bezbarvým lakem Miss Sporty Lasting Color Gel shine (koupit v e-shopu).

Tip redakce:
Zkuste černým lakem vyplnit také lůžko nehtu na prostředníčku a malíčku.
  • Barevná pastelová francouzská manikúra

Pastelové barvy patří k jarním měsícům a nešlápnete s nimi vedle. Pomocí šablon nalakujte přes tělový základ špičky nehtů barevnými laky – vždy dvě vrstvy. Modrý lak Miss Sporty lak 1 Min to Shine (koupit v e-shopu) naneste na ukazováček. Na palec a prsteníček nalakujte fialkový Miss Sporty lak 1 Min to Shine (koupit v e-shopu). Prostředníček a malíček rozzáříte pomocí žlutého laku Miss Sporty lak 1 Min to Shine (koupit v e-shopu). Po zaschnutí obou vrstev nezapomeňte dodat nehtům lesk a zafixovat je díky Gabriella Salvete Nail Care 101 Gel Top Coat & Base Coat (koupit v e-shopu).
  • Obrácená manikúra

Chcete-li být ještě více „cool“, zkuste obrácenou francouzskou manikúru. Lůžka nehtů necháte v tomto případě přirozená a zbytek nehtů nalakujete. Na tělový základ opět lakujeme 2 vrstvy laku. Na palec a malíček naneste romantický růžový Rimmel London lak Super Gel (koupit v e-shopu). Ukazováček a prostředníček nalakujte blankytnou modrou Gabriella Salvete Longlasting Enamel (koupit v e-shopu) a prsteníček neprůhledným bílým Flormar lak na nehty Full color (koupit v e-shopu). Po zaschnutí obou vrstev nezapomeňte na top coat lak  Rimmel Kind&Free vegan lak 150 TOP COAT (koupit v e-shopu), který chrání barvu i nehty před poškozením.
Tip redakce:
Své nehty můžete dozdobit nálepkami s jarními motivy
Gabriella Salvete 3D nálepky na nehty 10 (koupit v e-shopu). Poté je zafixujte pomocí bezbarvého laku na nehty  Rimmel London 60s lak na nehty (koupit v e-shopu).

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít