Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Lakování nehtů: Inspirujte se extravagantním stylem Hailey Bieber

Lakování nehtů: Inspirujte se extravagantním stylem Hailey Bieber

Lakování nehtů: Inspirujte se extravagantním stylem Hailey Bieber

13. února 2024 od Veronika Decsy

13. února 2024 3 minuty čtení
Připravil/a Veronika Decsy

Kromě péče o pleť se Hailey Bieber stala také odbornicí přes nehty. Manikúra této supermodelky a manželky Justina Biebera je vždy mistrovskou ukázkou půvabu. Na svém instagramovém profilu nás často okouzluje svými výraznými nehty. Stala se tváří manikúry připomínající glazované koblihy, jenž vzal internet i nehtové salóny útokem.

Jak na krásné nehty podle Hailey Bieber

Pokud chcete osvěžit svou manikúru a hledáte inspiraci, jste na správném místě. Provedeme vás nejlepšími looky z repertoáru Hailey Bieber. Její manikúra vyzařuje pohodu – od glazovaných nehtů ve vzhledu koblihy až po rudé červené french konečky. Naštěstí pro nás jsou všechny tyto trendy velmi snadno napodobitelné z pohodlí domova, pomocí DIY lakování.
 

Moderní nehty: Okořeněná klasická francouzská manikúra

Francouzská manikúra s bílými špičkami na nude podkladu je nehynoucí klasikou. Bieber ji vylepšila tím, že nahradila bílou barvu a zvýraznila špičky elektrizující červení, která dodala nehtům punc divokosti. To svede například  Rimmel London lak Super Gel (koupit v e-shopu). S francouzskou manikúrou dosáhnete elegance a zároveň svěžesti, a to s barvou dle vlastního výběru, nejlépe takovou, která doplní paletu vašeho outfitu.

Nápady na originální nehty: Čokoládový glazovaný donut

Nedávno Hailey na TikToku předvedla hnědě zbarvené nehty, které nazvala čokoládovou verzí trendu glazovaných koblih. Hnědá je ideálním univerzálním odstínem na celý rok, ladí s každým outfitem a dodá vašemu vzhledu šmrnc a nápad.
 
K napodobení tohoto vzhledu stačí vybrat oblíbený hnědý odstín a smíchat jej s perleťovým chromovým pudremnebo perleťovým lakem na nehty, abyste dosáhli kýženého efektu glazury. Vyzkoušejte například kombinaci Dermacol 5 Day Stay Chocolate dlouhotrvající lak na nehty č. 57 (koupit v e-shopu) a Dermacol Ultra Gloss Top Coat vrchní lak na nehty (koupit v e-shopu). U obou stačí pouze jedna vrstva. Pro dlouhotrvající manikúru začněte podkladovou bází, hodit by se vám mohla Miss Sporty Nail Expert Glossy Base & Top Coat podkladový a vrchní lak na nehty (koupit v e-shopu).
 

Hravý vzhled jahod

Bieber je královnou jahodových vzorů, a proto když se pochlubila rozkošnými jahodovými nehty s přírodně růžovým podkladem a jahůdkami na prsteníčku a prostředníčku, nikoho tento vzhled nepřekvapil. Nehty samozřejmě dokonale ladily s jejím outfitem, růžovými rty a rozzářenými tvářemi.
Žádný design jahod by nebyl kompletní bez malého zeleného lístku. Nehty jako ze salonu a dlouhotrvající gelový povrch vám vykouzlí Gabriella Salvete Longlasting Enamel (koupit v e-shopu). Použijte ho k dokončení svého jahodového designu nebo si ho schovejte jako variantu pro dokonalou podzimní barvu nehtů.
 

Domácí manikúra jako od Tiffanyho

Nehty v plné parádě ve stylu Audrey Hepburn a Snídaně u Tiffanyho. A vše, co potřebujete, je tyrkysově modrý odstín s chromovou úpravou, jako je MODA Extra Strong lak na nehty (koupit v e-shopu). Takové nehty rozhodně připoutají pozornost kolemjdoucích a vám dodají sebejistotu i pocit upravenosti.
 

Péče o nehty a kvalitní manikúra

Pokud toužíte po manikúře hodné Hailey Bieber, sáhněte především po kvalitních produktech a péči o ruce. Kromě výživných laků používejte také šetrný odlakovač bez acetonu, například Lilien Professional Odlakovač na nehty bez acetonu (koupit v e-shopu). Zkuste denně užívat biotin, který vám pomůže k růstu a posílení nehtů. Nezapomínejte na olej na nehtovou kůžičku a krém na ruce, aby byla vaše nehtová lůžka hydratovaná a spokojená. Vyzkoušejte Nivea Q10 Anti-Age Omlazující krém na ruce 3 v 1 (koupit v e-shopu).
 

Přečtěte si:

Foto: Freepik.com

Připravil/a pro vás Veronika Decsy

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít