Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Oblíbené přírodní produkty českých influencerek

Oblíbené přírodní produkty českých influencerek

Oblíbené přírodní produkty českých influencerek

24. dubna 2024 od Jana Andrýsková

24. dubna 2024 4 minuty čtení
Připravil/a Jana Andrýsková

Pečujte o sebe jako influencerky. Na sítích se každodenně objevují mraky doporučení na produkty velkých a klasických kosmetických brandů. Mezi nimi však občas vykouknou i „paprsky“ přírodní kosmetiky. Inspirujte se oblíbenými produkty tváří z českých sociálních sítí.

Hydratujte pleť jako influencerky

Pro přírodní produkty nemusíte chodit příliš daleko. Některé značky si vydobyly své místo v regálech tradičních drogerií. Třeba jako produkty Weleda. Jejich obliba roste nejen v našich krajích, ale dokonce i v zámoří. Krém Weleda Skin Food Light (koupit v e-shopu) si totiž našel cestu i do koupelny oblíbené beauty influencerky Hailey Bieber. Také v Česku brázdí Weleda křížem krážem sociální sítě. Doporučují ji tváře se statisíci sledujícími, například Katka Kvapilíková (IG: svetpodlekatky) nebo Simona Holubová (IG: silena_nehtarka), ale i mnohé další.
 
  • Proč si krém Weleda Skin Food Light získal přízeň beauty influencerek?

Pleťový krém Weleda Skin Food Light má lehkou konzistenci, ale zároveň skvěle hydratuje. Pleť je po jeho aplikaci díky esenciálním olejům vyživená, ale není mastná. Okouzlí vás jeho citrusová parfemace, Skin Food Light voní jako dovolená v Toskánsku. Navíc si získal slávu v beauty tutoriálech jako skvělý podklad pod make-up. Pro majitelky suché pleti doporučujeme jeho mastnější variantu Weleda Skin Food (koupit v e-shopu).

Drogerie Teta doporučuje alternativy

Beauty šíp může zasáhnout srdce jedné influencerky, jinou ale může minout. A pro nás, obyčejné smrtelníky, to platí zrovna tak. Jaké štěstí, že existují alternativy! Už znáte naši privátní značku certifikované přírodní kosmetiky Floré?

Vyživujte pleť jako influencerky

Druhou značkou, kterou aktuálně milují sociální sítě, je česká přírodní kosmetika Purity Vision. V postech, reelsech i stories se skloňují benefity jejích pleťových sér, například Purity Vision Bio Růžové omlazující hyaluronové sérum (koupit v e-shopu). Séra by měla být pevnou součástí každodenní beauty rutiny. Obsahují účinné látky ve vysoké koncentraci, efektivně cílí na problémy pleti. Jejich blahodárné účinky doslova na svou vlastní kůži testují české influencerky Lucie Zelinková (IG: luciezel), Andrea Růžičková (IG: andrea_ruzickova) a další.
 
  • Proč pleťová séra od Purity Vision přitahují pohledy influencerek?

Pleťová séra Purity Vision intenzivně regenerujívyživují a hydratují pleť. Obsahují účinné látky ve vyšší koncentraci, například niacinamidkyselinu hyaluronovouBHA kyseliny a mnoho dalších. Každá žena si mezi nimi najde pro svou pleť to, co jí zrovna schází.

Přírodní alternativy z drogerie Teta

Alternativy ke zmíněným produktům nabízí česká certifikovaná přírodní kosmetika Floré se svými výživnými látkami nabitými séry. Rozmazlujte svou pleť a každý den jí dopřávejte pár minut wellness s následujícími produkty:

Krémy a séry výběr přírodní kosmetiky nekončí

V hledáčku influencerek se stále častěji objevuje certifikovaná přírodní kosmetika, která je šetrná ke zdraví i životnímu prostředí. Touto filozofií se řídíme i my v drogerii Teta. Právě proto jsme vyvinuli přírodní kosmetiku Floré. Za kterými dalšími produkty si pevně stojíme?
   
Síla přírodní kosmetiky je v jejích ingrediencíchšetrnosti k pleti a respektu k životnímu prostředí. Co říkáte na oblíbené produkty influencerů i na ty z našeho výběru? Vyzkoušíte některý z nich?
 


Přečtěte si:

Foto: Freepik.com

Připravil/a pro vás Jana Andrýsková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít