Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Třpytivé a metalické oční stíny jsou stále in. Víte, jak na ně?

Třpytivé a metalické oční stíny jsou stále in. Víte, jak na ně?

Třpytivé a metalické oční stíny jsou stále in. Víte, jak na ně?

18. dubna 2024 od Jana Andrýsková

18. dubna 2024 3 minuty čtení
Připravil/a Jana Andrýsková

Třpytky na oči a metalické oční stíny nejsou passé, právě naopak! Nikdy nevyjdou z módy. Doplňte jimi svůj kosmetický arzenál. Rozzáří váš look a vizuálně otevřou pohled. Hodí se k (téměř) jakémukoliv outfitu i příležitosti. Pro výjimečné okamžiky aplikujte třpyt nejen na své oči, ale dejte průchod fantazii a pusťte ho i na jiné části obličeje.

Rozzařte svůj pohled leskem a třpytem očních stínů

Některé trendy se příliš nemění a na výsluní se drží celé dekády. Třpytivé oční stíny se řadí mezi největší stálice v beauty světě. Hodí se ke slavnostním příležitostem, ale také, v rozumné míře, na denní nošení. Metalické a třpytivé líčení oko opticky otevře a rozzáří. Připravili jsme pro vás čtyři tipy na metalické líčení. Který z nich vyzkoušíte?

Ledová královna

Slyšíte to? To odzvonilo všem stříbrným a třpytivým modrým stínům přes celé oční víčko. Chladný lesk a třpyt naneste jen na vnitřní koutek okanebo udělejte tenkou metalickou linku. Krásně pohled otevře a rozzáří. Už jste vyzkoušeli Miss Sporty tužka na oči Wonder'Eye Metallic 001 (koupit v e-shopu)?

Přirozená kráska s kapkou třpytu

Možná se vám zdají metalické a třpytivé stíny příliš výrazné. Vždy ovšem záleží na jejich „dávkování“. Lehké třpytky skvěle oživí přirozené líčení a dodají mu sofistikovaný nádech. Využijte méně nápadnou paletku teplých tělových a hnědých tónů a okořeňte denní líčení do kanceláře trochou třpytu například s Revolution paletka očních stínů Iconic 3.0 (koupit v e-shopu).

Zasněná romantička

Pastelové oční stíny hlásí comeback! Co na tom, že jste levandulovou na svých očích nosila naposledy na střední. Trendy mluví jasně, tak dejte své školní vzpomínce zelenou. A to doslova. Oživte svůj look svěžími barvami jara. Pohrajte si s jejich intenzitou a nebojte se kombinovat odstíny. Inspirujte se barevnou škálou z paletky Miss Sporty oční stíny Quatro 415 (koupit v e-shopu) nebo vyzkoušejte růžový lesk s 3D efektem s Dermacol Mono oční stíny 3D Metal Bellini č.04 (koupit v e-shopu).
Tip redakce:
Štěteček tentokrát nechte v kosmetickém šuplíku. Třpytivé oční stíny nanášejte houbičkovým aplikátorem, který lépe nabere pigment. Nemáte aplikátor ve svém kosmetickém arzenálu? Nevadí! Zkuste si lehce navlhčit prst vodou, naberte stín a bříškem prstu ho lehce naneste na víčko. Voda zintenzivní třpytivý efekt.

Odvážná rockerka

Nedokážete bez výrazně nalíčených očí vyjít z domu? Zkuste malou změnu a dodejte jim trochu módního metalického lesku. Zkombinujte tmavě fialovou, například Dermacol Mono oční stíny 3D Metal Burgundy č. 07 (koupit v e-shopu), s tmavými tóny z paletky Miss Sporty oční stíny Quatro 414 (koupit v e-shopu) nebo s mono stíny Miss Sporty Mono oční stíny Studio Color 060 (koupit v e-shopu) a vytvořte klasické vystínované kouřové líčení. Třpytivý nebo metalický efekt by měl mít pouze ten nejsvětlejší odstín.

Chcete více? Dopřejte si nejen třpytky na oči, ale i na tělo!

Metalické oční stíny si již vydobyly své místo ve vaší kosmetické taštičce, ale vy chcete více? Pokud toužíte po originalitě a ráda vystupujete z davu, naneste na svá víčka extra třpytky a flitry. Ty se aplikují většinou pomocí speciálních lepidel. Kromě očního okolí jimi můžete ozdobit i čelo, spánky, tváře a třeba i zbytek těla. Dejte průchod své fantazii, dopřejte si více třpytu a zazařte na party i ve všedním dni.
 
Tip redakce:
Když vám třpytky ulpí tam, kde nemají být, odstraňte je izolepou. Jemně přejeďte kůži její lepicí stranou a je to.

 

Přečtěte si:

Foto: Depositphotos.com a Pixabay.com

Připravil/a pro vás Jana Andrýsková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít