Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Podzimní líčení: Nebojte se barev a třpytu!

Podzimní líčení: Nebojte se barev a třpytu!

Podzimní líčení: Nebojte se barev a třpytu!

19. října 2018 od Helena Hladíková

19. října 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Mgr. Hana Čihánková

Léto už je sice nenávratně pryč, ale to neznamená, že byste se s příchodem podzimu měla zahalit do smutných barev. Naopak! S líčením si pohrajte, vsaďte na barvy, které se k vám hodí, a vystavte svou krásu na odiv i během zachmuřených dnů. Poradí vám vizážistka Hana Čihánková.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
„Extrémně teplé léto přálo spíše minimu make-upu, ale s přicházejícím podzimem můžete do svého líčení vnést opět pár nových trendů a líčení si více užít,“ říká expertka. A co konkrétně vám pomůže být neodolatelně „in“?
 
fialové rty

1. Výrazné rtěnky

„Jsou stále v kurzu, a na podzim si navíc můžete dovolit sáhnout i po tmavších odstínech. Vyzkoušejte především barvy lesního ovoce, tedy temně červenou, hnědočervenou nebo ostružinovou,“ doporučuje odbornice. Jenže co když vám tmavší barvy prostě nesedí? „V takovém případě použijte jen průhledný lesk na rty s efektem glazury,“ radí vizážistka. Vyzkoušejte například úžasné odstíny Max Factor Lipfinity dlouhotrvající rtěnky s balzámem, díky jejíž dvoufázové technologii vydrží barva na rtech až 24 hodin. Navíc je maximálně odolná vůči otěru a vaše rty zároveň báječně hydratuje. Vybrat tu správnou rtěnku, která vám padne, už nemusí být tak složité.
 
paletka očních stínů

2. Hrátky s barvami očí

Podzimní čas přeje rovněž výrazně barevnému líčení očí, a to jak u očních stínů a linek, tak i řasenek. „Krásně vypadá zejména zelená, modrá a fialová. Ideální kombinací k barevným očím jsou výrazné spodní řasy, které vrací do hry look inspirovaný vzhledem legendární Twiggy,“ vysvětluje expertka. Skvělý výsledek vám zajistí třeba oční stín a linka 2 v 1 Dermacol Longlasting Intense Colour s vysokým množstvím pigmentů, které zaručují intenzivní a syté odstíny.
 
kouřové líčení

3. Kouřové líčení

Klasika, která při správně zvolených barvách podtrhne krásu všech očí. „Nesmrtelné jsou veškeré verze kouřových očí a teď na podzim ideálně v kombinaci s metalickým stínem nebo glitry,“ doporučuje vizážistka. Řada žen se však tomuto typu líčení vyhýbá, protože se jim zdá příliš složité. Ale opak je pravdou, stačí si jen dát pozor na chyby, kvůli nimž se kouřové líčení pokazí, jako jsou například nerespektování tvaru oka nebo nekvalitní pomůcky. Krásný metalický odlesk zajistí vašim očím například  essence paletka očních stínů To the Moon and Back v pěkném originálním balení.

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Mgr. Hana Čihánková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Mgr. Hana Čihánková
Make-up Artist & Hair Stylist
198
"Nadšení je rozdíl mezi prací a zábavou."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít