Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Večerní líčení během chvilky: Efektivní tipy pro každého

Večerní líčení během chvilky: Efektivní tipy pro každého

Večerní líčení během chvilky: Efektivní tipy pro každého

21. března 2024 od Veronika Decsy

21. března 2024 3 minuty čtení
Připravil/a Veronika Decsy

Chystáte se na večírek a nemáte moc času na líčení? Žádný strach! I za krátkou dobu zvládnete vytvořit poutavý look, který podtrhne vaši krásu a zvýrazní vaše přednosti. Pozvání na poslední chvilku vás nemusí rozhodit. Zapomeňte na dlouhé líčení a vsaďte na efektivitu.

Make-up na večer: Maximální efekt, minimální čas

Večerní líčení může znít jako výzva plná složitých technik a precizních aplikací, ale pravda je, že i vy můžete dosáhnout okouzlujícího vzhledu během chvilky. Klíčem je soustředit se na základní kroky, které transformují váš denní vzhled v ten večerní s minimálním úsilím. Ať už se chystáte na ples, nebo jen na večerní výjezd s přáteli, tady jsou tipy, jak na to.
 

Návod na jednoduché líčení, se kterým zabodujete

Klíčem je soustředit se na základ a přidat jeden akcent, který na sebe strhne pozornost a zvýrazní váš večerní vzhled. Pro někoho to může být výrazná rtěnka, pro jiné jednoduché kouřové stíny. 

1.    Sjednocená pleť je základ

Večerní líčení začíná perfektním základem. Použijte kvalitní make-up, který odpovídá odstínu vaší pleti, abyste sjednotili její tónK zakrytí nedokonalostí aplikujte korektor alespoň o jeden tón světlejší a vše zafixujte pudrem. Vyzkoušejte Rimmel London Stay Matte Pudr (koupit v e-shopu) nebo Dermacol Fixační pudr (koupit v e-shopu). V případě pleti bez akné nemusíte trávit hodiny aplikací různých produktů, stačí lehký make-up nebo BB krém pro přirozený efekt. 
 

2.    Upravené obočí pro výrazný pohled

Obočí rámuje vaši tvář a zásadně ovlivňuje váš obličej. Obočí rozčesejte a tužkou na obočí nebo stíny v barvě obočí jemně vyplňte prázdná místa mezi chloupky. Soustřeďte se ale na přirozený vzhled.
 

3.    Tvářenka pro zdravou barvu

Tvářenka vám dodá barvu a zdravý vzhled. Vyberte barvu, která doplňuje váš tón pleti, a aplikujte ji na jablíčka tváří a na lícní kosti. Můžete zvolit produkt s leskem, který vám dodá jiskru, například Miss Sporty Insta Glow tvářenka (koupit v e-shopu).
 

4.    Glamour rtěnka jako třešnička na dortu

Večerní líčení zakončete svou oblíbenou rtěnkou. Zvolte odvážnější barvu, jako je červená nebo tmavě fialová, která vašemu vzhledu dodá nádech glamour stylu. Aplikace rtěnky je rychlý a snadný způsob, jak líčení zvýraznit. Oblíbíte si například Flormar Kiss Me More tekutá rtěnka (koupit v e-shopu) nebo Rimmel London Lasting Provocalips (koupit v e-shopu).
 

5.    Dramatičtější look s kouřovými stíny

Pokud máte několik minut navíc a chcete výraznější look, vsaďte na tmavé stíny. Aplikace tmavších akcentů na vnější koutky očí přidá hloubku a drama. Nemusíte být přesní, stačí rozmazat stíny směrem ven, podobně jako když nanášíte linku. Využijte paletku očních stínů, jako je například Gabriella Salvete Eyeshadow Palette Smokey Obsession (koupit v e-shopu). Pokud na stíny není čas, aplikujte alespoň dvě vrstvy řasenky, která vám prodlouží řasy a otevře pohled. Vyzkoušejte Rimmel London Extra 3D Lash objemová řasenka (koupit v e-shopu) nebo Dermacol Imperial řasenka pro maxi objem a délku (koupit v e-shopu).

Tipy pro rychlé líčení:

  • Mějte vždy po ruce základní produkty, které vám pomohou denní líčení během chvilky upgradovat na večerní look. Postačí pudr a rtěnka.
  • Používejte multifunkční produkty, které vám ušetří čas. Například tónovací krém s SPF, tvářenku a rtěnku v jednom.
  • Neexperimentujte a vsaďte na své osvědčené techniky – nebudete tak při líčení chybovat a ušetříte si spoustu času.
 

Přečtěte si:

Foto: Freepik.com

Připravil/a pro vás Veronika Decsy

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít