Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 3 tipy na sváteční líčení krok za krokem

3 tipy na sváteční líčení krok za krokem

3 tipy na sváteční líčení krok za krokem

1. prosince 2022 od Lenka Knápková

1. prosince 2022 3 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Přichází nejkrásnější období v roce. Pokud vás čekají vánoční večírky, firemní setkání s klienty či kolegy, pak máte jedinečnou příležitost se blýsknout. Odvažte se a vytvořte si výraznější make-up. Buďte za hvězdu. Zkuste naše tři tipy na make-up tutorial.

Smokey eyes

Kouřové líčení je klasika! Zvýrazňuje oči a celému obličeji dodá svůdný výraz. S „kouřovkami“ se stanete hvězdou každé večerní akce a v mírnějším provedení jej můžete nosit i přes den. Techniku si přitom osvojíte rychle a se správnou paletkou očních stínů to bude zábava.
kouřové oči
1. Nejprve naneste na celý obličej hydratační krém Ellie Hydratační denní krém (koupit v e-shopu), ten pleť připraví na nanesení make-upu. Pokud se jedná o večerní líčení, použijte make-up s vyšší krycí schopností  Gabriella Salvete Cover Foundation 100 (koupit v e-shopu). Následně využijte  tvářenku Rimmel London tvářenka Maxi Blush 003 (koupit v e-shopu).
2. Na oční víčka nejprve použijte podkladovou bázi pod stíny Dermacol Báze pod oční stíny (koupit v e-shopu), která fixuje oční stíny. Poté si namalujte tenkou černou linku pomocí Dermacol Automatické tužky na oči Matt Black eyeliner (koupit v e-shopu) podél horních a spodních řas. Nyní si zvolte nejtmavší barvu z paletky Miss Sporty oční stíny Quatro 413 (koupit v e-shopu) a naneste ji od středu oka směrem k hornímu záhybu víčka a dál do ztracena. Snažte se co nejvíce smísit linky s barvou stínu. Spodní linky také rozetřete. Do vnitřního koutku očí dejte nejsvětlejší odstín a rozetřete jej směrem do středu víčka.
3. Nakonec umocněte celé líčení řasenkou pro zhuštění řas Dermacol Obsesión řasenka pro objem a délku řas (koupit v e-shopu).
4. Pro dokonalý vzhled zafixujte celý make-up pomocí fixačního spreje, použijte Dermacol fixační sprej na make-up (koupit v e-shopu).
Tip redakce:
Nezkoušejte kouřové stíny nanášet prsty ani houbičkou. Používejte raději speciální štěteček na nanášení očních stínů, zkuste
Gabriella Salvete Kosmetický štětec na oční stíny (koupit v e-shopu).

Glow make-up a rudé rty

Možná patříte k ženám, které si na rudé rty netroufají. Jakmile se ale jednou odhodláte k nanesení červené rtěnky, budete její hrdou nositelkou. Červená barva navíc patří neodmyslitelně k předvánočnímu a vánočnímu období. Zkuste se odvázat a zvýraznit své rty třeba na firemní večírek.
zlatý efekt a rudé rty
2. Pro zářivý look naneste nad lícní kosti rozjasňující pudr L’Oréal Paris Woke Up Like This Icoconic Glow pudrový rozjasňovač 01 Coconut Addict (koupit v e-shopu). Trochu pudru můžete přidat i do vnitřních koutků očí nebo nad srdíčko horního rtu.
3. Oči příliš neličte, stačí použít řasenku Miss Sporty řasenka Little Big Volume 100 (koupit v e-shopu), která dodá řasám velký objem.
4. Ještě než použijete rtěnku, rty vyživte balzámem Kneipp Balzám na rty s cenným olejem ze semen černého bezu (koupit v e-shopu). Pro preciznější a lepší nanášení používejte štětec Gabriella Salvete Kosmetický štětec na rty (koupit v e-shopu). Zkuste luxusní rtěnku L’Oréal Paris Color Riche Shine lipstick 350 Insanesation (koupit v e-shopu) jež má syté pigmenty pro neodolatelnou barvu. Po nanesení první vrstvy otiskněte rty do papírového kapesníčku a naneste druhou vrstvu. Rtěnka bude lépe držet.

Flitry

K večírkové sezoně neodmyslitelně patří třpyt, lesk a flitry. Pokud nechcete působit vulgárně, řiďte se následujícím pravidlem: zvýrazněte pomocí třpytek vždy jen jednu část obličeje. Zkuste náš návod třeba na třpytivé oči.
flitry na očích
2. Pro výraznější vzhled si můžete nalepit umělé řasy Gabriella Salvete umělé řasy False Eyelash Kit Doll (koupit v e-shopu) pomocí lepidla Diva & Nice Lepidlo na umělé řasy clear-white waterproof (koupit v e-shopu).  Před líčením očí využijte Artdeco bázi pod oční stíny (koupit v e-shopu), která zajistí, že se nebudou stíny a třpytky slévat do vrásek. Poté naneste na horní oční víčko prstem sypké třpytky či oční stíny.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít