Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Umělé řasy: Jak vybrat ty správné a snadno je nalepit

Umělé řasy: Jak vybrat ty správné a snadno je nalepit

Umělé řasy: Jak vybrat ty správné a snadno je nalepit

18. ledna 2021 od Eva Šarfová

18. ledna 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová

Jsou příležitosti, kdy řasenka prostě nestačí. Potřebujete, aby váš pohled ohromoval a vaše řasy byly dokonalé. Zkuste nalepovací řasy. Mnoho žen se jich bojí, ale zbytečně. Můžete si je vybrat a jednoduše aplikovat podle našeho návodu.
Nalepovací řasy jsou ideálním řešením, když ani ta nejlepší řasenka nestačí a umělé (semipermanentní) řasy ze salonu z jakéhokoli důvodu nechcete. Jaké jsou jejich výhody?
  • Nemusíte si dávat pozor na smích, pláč nebo počasí – nehrozí rozmazání jako u řasenky.
  • Stojí zlomek ceny semipermanentních řas ze salonu.
  • Vyberete si z mnoha různých typů přesně ty, které se hodí pro danou příležitost.
  • Umožní vám vypadat každý den jinak.
  • Dají se používat opakovaně po velmi dlouhou dobu.
  • Nevypadávají, takže váš pohled nepůsobí vypelichaně jako u semipermanentních řas po dvou týdnech nošení.
  • Kdykoliv je snadno sundáte, takže nejste nucená nosit opulentní řasy i při běžných příležitostech.

Jak řasy správně vybrat?

Pokud s umělými řasami nemáte zkušenost, sáhněte po těch, které vypadají přirozeně. Nemusíte se obávat, že výsledný efekt bude nedostatečný. I jemné a přirozené řasy se postarají o velkou změnu. A v případě, že se vám jejich nasazení nepovede na 100 %, nebude výsledek tak křiklavý. Věnujte pozornost také tvaru a velikosti svého oka. Vezměte v potaz spadlá víčka nebo nízko posazené obočí. Pokud je máte, neberte si řasy, které jsou příliš dlouhé. Nepřirozeně by vám do nich zasahovaly. V případě, že máte oči blízko u sebe, volte řasy, jež se směrem od vnitřního koutku k vnějšímu postupně prodlužují. Máte-li oči od sebe naopak daleko, budou pro vás vhodné řasy, kde se nejdelší
Nakonec zvažte i to, jakého efektu líčení chcete docílit:

1. Super přirozené
Bude znát, že máte delší řasy a protaženější tvar oka, ale nikdo nebude hádat, že za to mohou umělé řasy. Vyzkoušejte třeba poloviční řasy, které se nalepují jen na vnější polovinu oka, např. Essence Nalepovací řasy Lashes to Impress 03 Halflashes.

2. Krásně objemné
Dodají vašim očím pořádnou dávku sex-appealu, aniž byste působila nepřirozeně a vyzývavě. Skvěle budou vypadat k jemnému i výraznějšímu líčení. Tento look vám dopřejí třeba Essence Nalepovací řasy Lashes to Impress 04 The Mega Volumizer nebo Gabriella Salvete False Eyelash Kit 2 Princess, jež jsou vyrobené z přírodního vlasu.

3. Výrazné a svůdné – Večeře při svíčkách, svatební den nebo focení – příležitosti, při kterých chcete vypadat opravdu krásně a při kterých se s vylepšením vašeho zevnějšku počítá, a to včetně případného nalepení umělých řas. Tyto už dokážou výrazně proměnit váš vzhled a udělat z vás femme fatale. Ať už půjde o večerní nebo svatební líčení, ideální budou Gabriella Salvete Umělé řasy s lepidlem (koupit v e-shopu).

4. Wow efekt
Jsou chvíle, kdy se prostě nechcete držet při zemi. Silvestrovská noc, narozeninová party nebo festival, tyto jedinečné příležitosti po opulentních řasách přímo volají! Nádherné, výrazné, ale stále vkusné řasy pro speciální události jsou třeba Gabriella Salvete Umělé řasy False Eyelash Kit Magic.

TIP: Velký výběr produktů pro krásné řasy a dokonalý vzhled svých očí najdete také na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

Jak řasy správně nalepit?

  1. Umělé řasy nejprve přiložte k oku. V případě potřeby upravte jejich délku a přesahující kousek zastříhněte.
  2. Oblouček umělých řas uchopte Gabriella Salvete Pinzetou pro aplikaci umělých řas False Lash Applicator, která vám nasazení řas výrazně usnadní.
  3. Na řasy dejte malé množství lepidla, pokud není součástí sady s umělými řasami, použijte například Diva&Nice Lepidlo na umělé řasy Clear White Waterproof (koupit v e-shopu). Rozetřete ho po celé délce a nechte asi 20 vteřin schnout. Trochu lepidla naneste i na ukazováček a palcem vyzkoušejte, jestli už lepidlo začíná tuhnout. V tu chvíli je čas řasy nalepit.
  4. Řasy aplikátorem přiložte co nejblíže linii svých vlastních řas. Přilepte je nejprve ve středu oka, pak přitiskněte koutky. Pokud by se v nich řasy odchlipovaly, naneste sem ještě trochu lepidla a po chvíli je zkuste přilepit znovu.
  5. Počkejte asi půl minuty a pak své vlastní i nalepené řasy lehce pročešte řasenkou. Řasy budou ještě lépe držet a budou sjednocené. Poté tužkou na oči namalujte podél linie řas linku nebo tam, kde řasy chybí, domalujte tečky. Krásně to celé oko sjednotí.

Jak umělé řasy sundat?

Snadno! Uchopte je mezi prsty a opatrně je z oka sloupněte dolů. Pak je jemně vyperte v šamponové lázni a nechte uschnout na papírovém ubrousku. Po uschnutí je pročešte kartáčkem na řasy, aby nezůstaly slepené a hezky se načechraly a vrátily do původního stavu. Uchovejte je v krabičce pro příští použití. Oči zbavené umělých řas odličte tak, jak jste zvyklá.

Připravil/a pro vás Eva Šarfová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít