Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Rychlé líčení pro maminky: 7 kroků za 7 minut

Rychlé líčení pro maminky: 7 kroků za 7 minut

Rychlé líčení pro maminky: 7 kroků za 7 minut

16. dubna 2024 od Jana Andrýsková

16. dubna 2024 3 minuty čtení
Připravil/a Jana Andrýsková

Maminky jsou neustále v pohybu. Práce, děti, domácnost. Od brzkého ranního budíčku po večerní čtení pohádky. Málokdy mají ten luxus, aby si dopřály hodiny zkrášlování před zrcadlem. Možná souhlasně pokyvujete hlavou, proto jsme našli osvědčené hacky na líčení, které vykouzlíte doslova za pár minut.

Rychlé líčení za 7 minut? Jde to!

Sestavili jsme tipy na must-have produkty, které vám umožní rychle a efektivně dosáhnout dokonalého vzhledu. Paletky s glam odstíny, které zvýrazní váš pohled jedním tahem štětce, i kvalitní rtěnky, jejichž barva ozdobí vaše rty na celý den. S trochou cviku tuto rutinu zvládnete během chviličky. Připravte se, vašich 7 minut rychlého líčení pro zaneprázdněné maminky právě začíná.
 

Postup líčení v 7 krocích

1. minuta: Hydratujte pleť

Základem líčení i zdravě vypadající pleti je dokonalá hydratace. Naneste hydratační nebo BB krém s SPF. Zajistí, že vaše pleť bude nejen hydratovaná, ale zároveň i chráněná před škodlivými vlivy slunečních paprsků během celého dne.
 

2. minuta: Zamaskujte nedostatky

Probdělé noci s dětmi a málo odpočinku přes den si vybírají svou daň v podobě kruhů pod očima. Nejlepším spojencem krásy se proto stává korektor. Vklepejte ho houbičkou do všech oblastí, které potřebují trochu extra pozornosti (začervenání, pupínky a barevné nesouměrnosti).
 

3. minuta: Sjednoťte pleť

Pro rychlé sjednocení pleti použijte lehký pudr v tónu odpovídajícím vaší pleti. Aplikujte jej štětcem kabuki na celý obličej s důrazem na T-zónu. Předejdete lesku pleti, i když budete celý den v poklusu. Pokud jste majitelkou mastné pleti, sbalte pudr do kabelky a před důležitou schůzkou obličej v pár vteřinách přepudrujte.

4. minuta: Zvýrazněte oči

V našem seznamu tipů na rychlé líčení pro zaneprázdněné maminky nesmí chybět paletky s kombinací nude teplých odstínů. Hodí se na každou příležitost, vyčarujete s nimi lehké líčení očí i svůdný pohled. Vyberte si bohatě pigmentované oční stíny,které se nerozmazávají a vydrží celý den. Pokud máte více než minutku, můžete se rozšoupnout a dopřát si výrazné líčení s kouřovým efektem. Přidejte svému vzhledu trochu dramatičnosti s Miss Sporty Quatro 413 oční stíny (koupit v e-shopu) nebo kouzlete oslnivý glam look s výraznými barvami z Miss Sporty Quatro 414 oční stíny (koupit v e-shopu), které se hodí na večerní líčení.

5. minuta: Dodejte šmrnc obočí a otevřete svůj pohled řasenkou

Svou další minutu investujte do úpravy obočí a řas. Mají obrovský vliv na váš celkový vzhled, propůjčí výraz vašemu pohledu. Několika jemnými tahy, které vám zaberou doslova pár vteřin, vykreslete obočí. Ve zbývajícím čase definujte svůj pohled kvalitní řasenkou, která řasám dodá vizuální délku a objem.

6. minuta: Využijte sílu víceúčelové paletky

Nejlepším přítelem maminek v poklusu je (hned po korektoru na kruhy pod očima) víceúčelová paletka. Vyberte si takovou, která vám nabídne tvářenku, rozjasňovač, bronzer i oční stíny v jednom. S jedním produktem zvýrazníte lícní kosti, vykouzlíte zdravě vypadající líčka i zeštíhlíte buclaté tváře konturou. 

7. minuta: Nezapomeňte na rty

Nezbytným tipem na líčení pro maminky, které svůj den plánují na minuty, jsou upravené rty. Sáhněte po dlouhotrvajících rtěnkách, které budou na vašich rtech držet jako přibité. Nezáleží, zda se chystáte na pracovní schůzku, nebo na dětské hřiště. Zvýrazněné rty jsou vždy atraktivní a výborně doplňují lehké líčení. Nevyhýbejte se ani tmavým či výraznějším odstínům, které mají moc odvést pozornost od zbytku obličeje. 

Foto: Depositphotos.com

Připravil/a pro vás Jana Andrýsková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít