Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Lesky namísto rtěnek: Nechte své rty dýchat

Lesky namísto rtěnek: Nechte své rty dýchat

Lesky namísto rtěnek: Nechte své rty dýchat

19. března 2024 od Veronika Decsy

19. března 2024 3 minuty čtení
Připravil/a Veronika Decsy

V poslední době se svět krásy vrací k jednodušším, přirozenějším trendům, které nejen že zvýrazňují přirozenou krásu, ale také pečují o pokožku. Jeden z nejvýraznějších comebacků zažívají lesky na rty. Ty na rozdíl od rtěnek rty nevysušují a nezatěžují. Lesky na rty se díky své lehkosti a péči o pokožku rtů staly nezbytnou součástí každodenní kosmetické rutiny.

Lesk na rty: Krása a péče v jednom

Lesk na rty nejen že zkrášluje, ale také hýčká. Díky svému složení, které často obsahuje hydratační složky, jako jsou vitamín E, jojobový olej, aloe vera nebo kyselina hyaluronová, hloubkově pečuje o pokožku rtů. To znamená, že zatímco vaše rty vypadají úchvatně, jsou také intenzivně hydratovány a vyživovány.
 

Výhody lesků na rty

  1. Hydratace a péče: Většina lesků na rty obsahuje hydratační složky, které rty zjemňují a chrání před vysušením. V chladných zimních měsících nebo v horkém letním počasí je hydratace rtů obzvlášť důležitá.
  2. Přirozený vzhled: Lesky na rty dodávají rtům krásný lesk a zvýrazňují jejich přirozenou barvu. Pokud preferujete jemnější a nenucené líčení, lesk je pro vás jak dělaný.
  3. Snadná aplikace: Lesky na rty jsou snadno aplikovatelné a ideální pro rychlou úpravu na cestách, což z nich činí praktického společníka ke každodennímu použití.
  4. Pohodlí: Lesky se na rtech příjemně nosí a nejsou lepkavé. Nemusíte se tak bát, že se vám vlasy budou lepit na rty nebo že se lesk rozmaže.
  5. Široká paleta barev: Lesky na rty seženete v široké paletě barev, takže si vyberete odstín, který se hodí k vašemu outfitu a náladě. Lesky na rty navíc poskytují různé stupně krytí, od lehkého až po středně silné, což umožňuje dosáhnout přirozenějšího vzhledu, který zároveň zvýrazňuje krásu vašich rtů.
  6. Variabilita: Lesk na rty můžete použít samostatně nebo v kombinaci se rtěnkou. Pokud chcete zvýraznit rty a dodat jim objem, naneste lesk na střed rtů.

Zvětšovací lesk na rty: Objem bez kompromisů

Pro ty z vás, kteří touží po plnějších rtech bez nutnosti kosmetických zákroků, je lesk na rty zvětšující objemskvělou volbou. Tyto produkty často obsahují složky jako například kapsaicin, mentol nebo benzyl nikotinát, které stimulují prokrvení rtů, čímž dočasně zvětšují jejich objem a dodávají jim plnější vzhled. Efekt „plných rtů“ je tak dosažitelný jednoduše a bezbolestně.

Dlouhotrvající efekt: Krása, která vydrží

Dlouhotrvající lesk na rty zajišťuje, že vaše rty zůstanou zářivé a svěží bez nutnosti neustálého obnovování. Tato varianta je ideální pro dlouhé dny v práci nebo na večerní akce, kdy není čas na časté opravy make-upu.
 

Bezbarvý lesk: Univerzální krása

Bezbarvý lesk na rty je vhodný pro ty, kteří preferují minimalistický vzhled nebo hledají produkt, který doplní jejich oblíbenou rtěnku. Poskytuje rtům zdravý lesk a zároveň je chrání a hydratuje. Zkuste také lesk se třpytkami Miss Sporty Precious Shine lesk na rty (koupit v e-shopu), který rty zvýrazní ještě více.

Precizní nanášení díky přizpůsobeným aplikátorům

Kuličkový lesk na rty a další speciální aplikátory dodávají leskům výhodu snadného a přesného nanášení. Kulička umožňuje rovnoměrné rozetření produktu a zároveň poskytuje příjemné ochlazení rtů při aplikaci. Lesky se špičkou zase zaručují přesné linie a celistvé vyplnění rtů. To platí například o Max Factor Colour Elixir lesk na rty (koupit v e-shopu).
  

Restart pro rty

Nejdůležitějším krokem ke zdravým a krásně vypadajícím rtům je pravidelná péče. 
  • Zařaďte do své rutiny jemný scrub na rty, používejte ho jednou až dvakrát týdně, abyste odstranili odumřelé kožní buňky a podpořili regeneraci. Peeling si můžete vyrobit z kokosového oleje a cukru nebo si kupte speciální produkt.
  • Po scrubu aplikujte na rty hydratační masku nebo přírodní jelení lůj, který je známý svými vynikajícími hydratačními a regeneračními vlastnostmi. Vyzkoušejte Flormar Care4Lips balzám na rty (koupit v e-shopu). Tato péče vám pomůže obnovit a udržet hydrataci rtů, což je zásadní pro jejich zdravý vzhled. 
 

Přečtěte si:

Foto: Freepik.com

Připravil/a pro vás Veronika Decsy

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít