Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Perfektní líčení? Klidně na celý den!

Perfektní líčení? Klidně na celý den!

Perfektní líčení? Klidně na celý den!

20. února 2020 od Helena Pokorná Hladíková

20. února 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Pokorná Hladíková

Čeká vás hektický den? Tak předejděte zbytečným obavám z roztékajícího se líčení a vsaďte na novinky, které vám zajistí perfektní look po celých čtyřiadvacet hodin!

Bezchybný základ

Sebekrásnější oční stíny nebo rtěnka nevyniknou, pokud je aplikujete na neupravenou pleť. Nejprve tedy zamaskujte případné kruhy pod očima i veškeré drobné nedokonalosti pleti. Skvěle vám k tomu poslouží multifunkční korektor Maybelline New York Instant Anti Age Eraser, který nanesete pohodlně pomocí houbičkového aplikátoru. Nyní k dostání dokonce v 6 odstínech a díky střednímu krytí a krémovému složení ho můžete použít i místo samotného make-upu, záleží jen na vás. Jestliže se pro svůj lepší pocit rozhodnete aplikovat ještě make-up, vyzkoušejte třeba make-up v tyčince Bourjois Always Fabulous. Velmi snadno se nanáší, přitom výborně kryje a má dlouhotrvající efekt.

Přirozený a krásně sjednocený vzhled vaší pleti vykouzlí také make-up miss sporty Naturally Perfect, který má lehkou texturu a neobsahuje olej. Je-li vaše pleť spíše sušší a potřebuje dodat vlhkost, pořiďte si hydratační make-up Maybelline Affinitone. Zajistí hydrataci i dokonalý vzhled bez efektu masky.

Pokud vás naopak trápí mastná, problematická pleť, zaručeně oceníte onepack miss sporty SoClear make-up a pudr, díky němuž perfektně zakryjete nedokonalosti, protože absorbuje nadbytečný maz z pleti a zmatňuje.


Správný rám pro vaši tvář

Ano, řeč je o obočí, které skutečně dokáže změnit váš výraz. Abyste dosáhly perfektního tvaru, vezměte si na pomoc automatickou tužku na obočí Maybelline New York Brow Ultra Slim. Kartáčkem nejprve učešete obočí a pak díky ultra tenké tuze vykreslíte chloupky vskutku precizně. Vybrat si navíc můžete hned ze 6 odstínů.


Charismatický pohled

A čím zvýraznit oči, aby působily rozzářeně ještě dlouho do noci? Na řasy aplikujte objemovou řasenku Rimmel Scandal Eyes Volume On Demand. Vrstvit ji můžete podle libosti, její přírodní kartáček zachytí a nadzvedne každičkou řasu. Nerozmazává se, netvoří hrudky, řasy krásně zvýrazní a k dispozici je klasická i voděodolná varianta. Chcete maximální délku a výrazné zahuštění? Vyzkoušejte řasenku Maybelline The Falsies Lash Lift, která řasy krásně natočí a dodá jim plný objem už v jediné vrstvě.



Intenzivní objem a nekonečnou délku dodá vašim řasám také řasenka Bourjois Twist Extreme 24H, a to díky otočnému kartáčku. Líčení očí pak můžete završit ještě oční linkou Rimmel Wonder Ink, která má ultra černou barvu, a navíc je voděodolná. Super tenký hrot zajistí, že snadno vytvoříte i tu nejpreciznější linku.




Tip redakce:
Pokud se rozhodnete zvýraznit spíše svoje rty než oči, vsaďte na některý z odstínů krémové
rtěnky Maybelline Color Sensational Made For All. Byla speciálně navržena tak, aby se hodila ke všem odstínům a podtónům pleti, na rtech vydrží dlouho, neslévá se do vrásek a zanechá vaše rty jemné a přitažlivé.

Připravil/a pro vás Helena Pokorná Hladíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít