Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co vám radí karty na červen

Co vám radí karty na červen

Co vám radí karty na červen

21. května 2021 od Lea Kotková

21. května 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Lea Kotková ve spolupráci s expertem Lea Kotková

Léto budiž pochváleno! Je tu další teplý měsíc a s ním i pravidelný karetní výklad pro jednotlivá znamení zvěrokruhu. Nač se tentokrát soustředit, kde přidat a čemu se raději vyhnout?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Krása
Léto sluší každému. Bronzová pokožka evokuje zdraví a vyzdvihne přirozenou krásu. Nebraňte se sluníčku, jen zvolte vhodnou ochranu, ať už jde o kůži, vlasy nebo oči.
 
Zdraví
Pozor na přehřátí, úpal či úžeh během sportování. Energie máte na rozdávání a soutěživá povaha vás nenechá dlouho v klidu. Nezapomínejte dostatečně pít a občas si vydechnout.
 
Vztahy
Vezměte partnera s sebou, ať už se budete chystat na trénink, nákup, nebo procházku. Zapojte ho do svého života a nechoďte kolem něho po špičkách.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Krása
Občas býváte poněkud konzervativní, ale nic se nemá přehánět. Co letos v létě vyzkoušet nové líčení? Oční linky, barevná řasenka nebo nový odstín rtěnky váš vzhled hezky osvěží. Nebojte se trochu zaexperimentovat!
 

TIP: Spoustu produktů včetně žhavých letních novinek v oblasti líčení najdete také v e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

 
Zdraví
Pozor na sluneční alergii, ať se z léta nestane noční můra. Chraňte svou pokožku dostatečně a zpočátku volte vysoký ochranný faktor. Skvěle vám poslouží například NIVEA Sun Sensitive Sprej na opalování OF 50+ (koupit v e-shopu).
 
Vztahy
Užívejte si slunečné dny a teplé večery. Ať už na společné procházce s partnerem, nebo při posezení na terase se sklenkou vychlazeného bílého.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Krása
S létem přichází nová energie a čas na změnu. Nemusí jít o nic zásadního, ačkoli v souvislosti s účesem proč ne? Nový sestřih či barva, anebo obojí? Ať je změna dostatečně znát.
 
Zdraví
V tomto období se obecně více potíme, a to i v intimních partiích. Věnujte této oblasti zvýšenou pozornost a nedejte bakteriálním infekcím šanci. Dobře vám poslouží třeba Lactacyd Intimní mycí emulze (koupit v e-shopu).
 
Vztahy
I dlouhodobé vztahy potřebují utužovat. Naplánujte si spolu s partnerem příjemný večer. Objednejte si jídlo, otevřete láhev dobrého vína, namíchejte tropický koktejl. Povídejte si, vzpomínejte, plánujte a těšte se ze společných chvil.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Krása
Upravená tvář a hezký úsměv jsou tím, čím si druhého snadněji získáme. Dbejte na to, abyste působila jemně a žensky bez zbytečných vrstev make-upu a nežádoucích chloupků. Trápí-li vás občas nechtěný porost na obličeji, vyzkoušejte Veet Easy-Gel Voskové pásky na obličej pro citlivou pokožku (koupit v e-shopu).
 
Zdraví
Zaměřte se na zdravý životní styl. Jste jemné povahy a přílišný stres vám nedělá dobře, podobně jako těžký jídelníček a nečinnost. Rozhýbejte své tělo, přidejte vitaminy a vlákninu. Budete se cítit líp.
 

TIP: Na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop) najdete mnoho variant zdravých svačinek, které vám dodají potřebnou energii a pomohou nehladovět.

 
Vztahy
Láska kvete v každém věku i v každém období. Přesto se jí v létě daří možná o něco lépe. Jste-li zadaní, snažte se trávit co nejvíc času s partnerem. Čekáte-li na novou lásku, mějte oči otevřené, blýská se na lepší časy.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Krása
Ke kráse patří i vůně, která podtrhuje výsledný dojem, k létu zase lehkost a svěžest. Zvažte, zda právě teď není čas na změnu. Nenudí vás už váš parfém? Co vyzkoušet něco nového, s nádechem letní svěžesti a nové energie? Líbit by se vám mohla například Adidas Toaletní voda Fizzy Energy (koupit v e-shopu).
 
Zdraví
Drobným úskalím léta bývá obtížný hmyz. Tu a tam se nevyhneme nepříjemnému štípnutí a svědivým pupínkům v důsledku podráždění pokožky. Chraňte se při pobytu venku, nejjednodušší volbou bývá účinný repelent.
 
Vztahy
Kolik času trávíte společně s partnerem a kdy naposledy jste spolu byli jen sami dva? Využijte některý z teplých večerů, zůstaňte déle vzhůru a užívejte si partnerskou vzájemnost.

Panna (23. 8. – 22. 9.)   

Krása
Teplé dny a sluníčko obvykle dělají dobře naší náladě, pokožce ovšem už méně. To, co je nejvíc „na ráně“, je obličej. Nezapomínejte svou tvář udržovat v kondici, pomoci vám v tom může například Ellie Collagen Flexi Zpevňující pleťová maska (koupit v e-shopu).
 
Zdraví
Největší službu svému zdraví uděláte tím, že se nebudete zbytečně přetěžovat. Máte-li potíže se spaním, v červnu by se mohly znásobit. Zaveďte proto před spaním pravidelné rituály, choďte spát ve stejnou dobu a podobně i vstávejte.
 
Vztahy
Pozor si dejte na konfliktní situace, červen by ve vašem partnerství mohl znamenat lehkou krizi. Zdravá míra tolerance a trocha diplomacie oboustranně pomohou.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Krása
Červen je jedním z nejbarevnějších měsíců, navíc sezóna červeného ovoce. Nechte se inspirovat přírodou a pro své nehty a elegantní manikúru tentokrát zvolte šťavnatou červenou. Bude vám slušet!
 

TIP: Velké množství barev včetně jasné červené najdete na pultech i v e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop). Vyberte si pro sebe tu správnou barevnou variantu.

 
Zdraví
Poslední dobou se slovo hygiena skloňuje snad ve všech pádech. Mytí rukou je samozřejmost, je však třeba soustředit se také na mytí rukou v rámci kuchyně, které má trochu jiný režim. V tomto směru vám dobře poslouží BactoSTOP Dezinfekční tekuté mýdlo do kuchyně (koupit v e-shopu), které eliminuje nežádoucí pachy při vaření a šetří pokožku namáhaných rukou.
 
Vztahy
Červen přeje sportování a ve dvou se to lépe táhne. Hoďte na chvíli povinnosti za hlavu a vyrazte za společnými aktivními zážitky. Vašemu vztahu i tělu to určitě prospěje.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Krása
Krása a příroda jdou ruku v ruce. V červnu, měsíci plném barev a vůní, se zaměřte na své prožitky spojené s tělem a kosmetickými rituály. Zkuste bylinnou kosmetiku, pořiďte si nové vůně do koupelny. Vyzkoušet můžete třeba i Kneipp sprchový gel Goodbye Stress s uklidňujícím účinkem a podmanivou vůní máty a rozmarýnu.
 
Zdraví
Relaxujte a užívejte si poklidné večery. Choďte častěji ven a zůstaňte v kontaktu s červnovou přírodou. Dýchejte zhluboka a radujte se z maličkostí.
 
Vztahy
V partnerském soužití hraje jednu z nejdůležitějších rolí intimita. Dotýkejte se, hlaďte se navzájem, dávejte si najevo svou blízkost. Dopřejte si vzájemnou masáž, třeba jako milostnou předehru. Atmosféru můžete podpořit i vhodnou vůní, vyzkoušejte například Provence Svíčku ve skle s víčkem mango (koupit v e-shopu).

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Krása
Smějte se, protože úsměv sluší každému. To, co dělá úsměv ještě krásnějším, jsou bílé zuby a šťavnaté rty. Nezapomínejte o tyto oblasti pečovat, zuby šetrně čistit, přírodní cestou bělit a rty hydratovat.
           
Zdraví
Dodejte svému jídelníčku novou energii. Zaměřte se na zdravější stravování. Přidejte vyšší podíl ovoce a zeleniny, hlavní chody odlehčete. K snídani volte výživné smoothies a den startujte na vitaminový pohon.
 
Tip redakce:
Do ranních zelenino-ovocných koktejlů můžete přidat také proteinový prášek. Zvýšíte tak sytivost nápoje a posunete ho na plnohodnotný chod. Zkuste například novinku
4Slim Whey protein s příchutí vanilka (koupit v e-shopu).
 
Vztahy
V oblasti partnerských vztahů zavládne klid a harmonie. Kde to naopak může lehce zaskřípat, je komunikace s dětmi či prarodiči. Obojí bude vyžadovat trpělivost a vzájemné pochopení.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Krása
Nalaďte se na léto. Pořiďte si něco nového na sebe, nebojte se barev. Atmosféru radosti a sluníčka doplňte o vhodný šperk a jemné líčení. Překvapte sebe i okolí novým odlehčeným stylem.
 
Zdraví
Pokud byste si přáli ještě na poslední chvíli shodit nějaké to kilo, červen nebude proti. Jeho energie je dynamická a přidáte-li k ní dávku svého odhodlání, úspěch je zaručen. Zaostřete na problematické partie, vyrýsujte zadeček a nezapomeňte přehodnotit jídelníček.
 
Vztahy
Nejlépe se hubne ve dvou. Ať už při společných aktivitách venku či v tělocvičně, nebo v ložnici v rámci partnerské intimity. Vše společné posílí váš vztah a v době případné krize pomůže k návratu do normálu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Krása
Lidské tělo je malý zázrak. Je však třeba o něj pravidelně pečovat a s přibývajícími roky péči zintenzivnit. Pevná pokožka – zejména v létě – je velkým tématem. Zaměřte se na ni, ideálně ve formě vhodné kosmetiky, zdravého stravování a dostatečného pohybu.
 
Tip redakce:
Krásná pokožka rovná se hydratovaná pokožka. Základem je pravidelný pitný režim, svou roli hraje i vhodně zvolená péče. V létě jsou skvělé přípravky podporující hydrataci kůže. Vyzkoušejte například
Garnier Body Intensive 7 Days hydratační tělové mléko aloe vera pro normální pokožku (koupit v e-shopu).
 
Zdraví
Rozhýbejte tělo, nalaďte se na lehce sportovní vlnu a připomeňte si, jak skvělé je uvolnit endorfiny zábavnou pohybovou aktivitou. Možností je dostatek, od svižné chůze přes indiánský běh, jízdu na kole, kolečkových bruslích, plavání až po jógu v přírodě.
 
Vztahy
Dostáváte od partnera tu a tam dárky? A co vy – jste k němu štědří a pozorní? Zamyslete se v červnu nad tím, kolik dáváte a kolik přijímáte. Buďte k sobě upřímní a zkuste nastolit rovnováhu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Krása
Létu sluší sandále a žabky, ale popraskané paty a chodidla tento efekt dost snižují. Zaměřte se proto na oblast sice nepopulární, ale velmi namáhanou. Dojděte si na pedikúru, případně si chodidla ošetřete sami doma.
 

TIP: Na pultech i e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop) najdete velké množství výrobků zaměřených na domácí péči o nohy a chodidla.

 
Zdraví
Zaveďte pravidelné ranní rituály. Bude se vám lépe vstávat a snadněji nastartujete tělo i mysl. Nemusí jít o nic velkého, stačí pár minut s oblíbeným šálkem čaje, energická písnička, motivační citát nebo třeba krátká jógová sestava.
 
Vztahy
Už máte s partnerem naplánované léto? Pravdou zůstává, že v době koronavirové krize se plánuje o něco hůř než v předchozích letech, nicméně i tak se dá ledasco vymyslet. Vidina budoucích zážitků a nevšedně strávených chvil je posilující a pro vztah víc než potřebná.

Připravil/a pro vás Lea Kotková ve spolupráci s expertem Lea Kotková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Lea Kotková
expertka na výklad karet a numerologii
"Nic není dobře nebo špatně, existují jen následky."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít