Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Jak se zbavit stresu? Zkuste to v koupelně

Jak se zbavit stresu? Zkuste to v koupelně

Jak se zbavit stresu? Zkuste to v koupelně

1. ledna 2021 od Eva Šarfová

1. ledna 2021 2 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová

Hýčkání těla i duše si můžete dopřát i v pohodlí domova. Najděte si alespoň hodinu a zavřete se do koupelny, kterou můžete proměnit na malé lázně.
Pustit za hlavu starosti a napětí, relaxovat a věnovat se tomu, co je nám příjemné. To je cesta k tomu, abychom uvolnili nahromaděný stres. Každá příležitost se přitom počítá. Udělejte si na sebe alespoň hodinu času a zavřete se v koupelně. Díky našim tipům rychle dobijete baterky.

Užijte si kouzelné vůně

Relaxační a uvolňující účinky má například vůně levandule, meduňky, borovice, citrusů nebo santalového dřeva. Jak si aromaterapii užít? Třeba prostřednictvím éterických olejů, které můžete přidat do koupele, dobrou službu udělá také aromalampa. Zapalte ji zhruba dvacet minut před tím, než začnete se svým domácím wellness rituálem, aby se stihla místnost krásně provonět. Atmosféru vytvoří také vonné svíčky, třeba Bolsius vonná svíčka French Lavender (koupit v e-shopu)

Starosti? Ať odplavou

Pokud chcete na chvíli opravdu relaxovat, napusťte si vanu plnou teplé vody a přidejte do ní pěnu nebo šumivou kuličku Ameté Šumivá bomba do koupele (koupit v e-shopu). Milujete-li přírodní kosmetiku, nenechte si ujít olejové koule značky Natava Bio, které povýší vaši koupel na dokonalý zážitek okořeněný prvky aromaterapie. Uvolní tak nejen vaše tělo, ale i duši. Změkčující složky spolu s bambuckým a kakaovým máslem pomáhají k získání hedvábné, vláčné a hydratované pokožky bez pocitu mastnoty. Natava Bio Aromatherapy olejové koule do koupele s růží seženete ve čtyřech druzích: růže, citronová tráva, měsíček a chrpa.

Variantou jsou pak koupelové soli nebo éterické oleje, které vaši pokožku také krásně zvláční. V takové lázni si dovolte chvíli jen tak ležet a odpočívat nebo třeba poslouchat příjemnou hudbu. Nemáte-li doma vanu, dejte si alespoň dlouhou sprchu, během které se snažte na nic nemyslet.

Hýčkejte pokožku

Až si užijete relaxaci, zaměřte se na péči o tělo. Pokožce udělá dobře peeling, který ji pomůže zregenerovat. Skvělým tipem je Purity Vision Bio Kávový peeling (koupit v e-shopu), s přírodním složením. Na pomoc si můžete vzít lufu nebo jemný kartáček a krouživými pohyby kůži zároveň namasírovat. Jen nezapomeňte peeling na závěr dobře smýt.
 
Tip redakce:
Teď je také pravá chvíle zaměřit se na péči o
nohy, zejména paty a chodidla. Udělejte si pedikúru. Ztvrdlou a otlačenou kůži odstraňte pomocí Scholl Expert Care s rotační hlavicí na popraskané paty (koupit v e-shopu).

Masírujte a hydratujte

Samozřejmě že se nic nevyrovná masáži, které se vám dostane v rámci wellness procedur. Ale i masáž, kterou poskytnete svému tělu sami, může být příjemná. Vezměte si tělový olej a pomalu krouživými pohyby promasírujte svaly, na které si dosáhnete. Postupujte od nohou k hlavě. Místo oleje můžete použít také Indulona Zjemňující tělové mléko růžové květy (koupit v e-shopu). Tyto produkty vaši pokožku zároveň krásně zjemní a hydratují. Pak už jen můžete vklouznout do pyžama a užít si další chvíle odpočinku. 

TIP: Velký výběr koupelové kosmetiky koupíte pohodlně také v e-shopu Teta drogerie (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Eva Šarfová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít