Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co vám radí karty na červenec

Co vám radí karty na červenec

Co vám radí karty na červenec

24. června 2021 od Lea Kotková

24. června 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Lea Kotková ve spolupráci s expertem Lea Kotková

Prázdniny jsou tu! A přestože byl letošní školní rok dosti nestandardní, děti se těší na zasloužené dny volna a my dospělí na dovolenou. Jak si první prázdninový měsíc co nejlépe užít? Poradí vám tarotové karty.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Krása
Zaměřte se na vlasy a jejich účinnou ochranu před sluncem. Možná to na nich není na první pohled znát tak jako na pleti, přesto je ostré sluneční paprsky i časté máčení ve vodě vysilují. A přestože trpělivost a důslednost nejsou silnou stránkou Beranů, zkuste to tentokrát zvládnout a vytrvat.
 
Tip redakce:
Namáhaným vlasům udělá dobře maska, například
Garnier Fructis maska na vlasy Watermelon (koupit v e-shopu), která jim dodá potřebnou výživu a hydrataci a pomůže obnovit přirozenou krásu, pevnost a lesk.
 
Zdraví
Berani, do všeho jdete s plným nasazením a polovičatost je vám cizí. Nevydávejte ovšem svoji energii zbytečně a zamyslete se nad tím, zda máte všude potřebnou odezvu. Nezapomínejte odpočívat, i vy potřebujete rezervu!
 
Vztahy
Naplánujte si s partnerem společně pár volných dnů. Děti odvezte k babičce a věnujte se jen sami sobě. Sedněte na kola, vyrazte do přírody, udělejte si piknik.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Krása
Sluníčko vám sluší! Opálenou pokožku ještě zvýrazníte jemným líčením – ideální jsou v tomto případě bronzovací pudry, vyzkoušejte třeba Maybelline City Bronzer bronzovací pudr 200 Medium Cool (koupit v e-shopu). Komplimenty, které ženy narozené v Býku milují, se jen pohrnou!
 
Zdraví
Choďte spát v přibližně stejnou dobu a stejně i vstávejte. Zaveďte pravidelné rituály a najděte si čas pro sebe. Vyhnete se tak úbytku energie během nadcházejících dnů.
 
Vztahy
Pozor na lehce vyhrocené situace spojené zejména s přípravami a balením na dovolenou. Chcete-li si volné dny hezky užít, probuďte v sobě diplomata a využijte svůj býčí šarm.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Krása
V létě to sluší úplně každému. Sluníčko dělá divy, rozjasňuje tváře a zlepšuje náladu. Udržte si úsměv na rtech, jde o nejkrásnější ženský doplněk, Blížencům obecně navíc velmi blízký.
 
Zdraví
K úsměvu patří i zdravé a hezké zuby, k nim zase důsledná péče. Ta nespočívá pouze v čištění klasickým kartáčkem ráno a večer; skvělou práci odvedou i mezizubní kartáčky, případně zubní nit. Pro bělejší odstín pak můžete vyzkoušet třeba Evadent Bělící zubní pudr hřebíček (koupit v e-shopu).
 
Vztahy
Partnerský život s sebou přináší různá úskalí a drobné zkoušky. Do této skupiny může paradoxně spadat i společná dovolená. Ta zvlášť pro zrozence v Blížencích může být náročná, protože jde o velmi nezávislé znamení. Abyste se vyhnuli třecím plochám, komunikujte s partnerem na rovinu a nechoďte okolo problémů po špičkách.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Krása
Nejen upravená tvář a hezký účes, ale i ruce jsou vizitkou každé ženy. Věnujte jim dostatečnou pozornost, zajděte na manikúru, nechte si udělat gelové nehty a vyberte barvu, která odpovídá vaší povaze. Zejména pro ženy v Raku platí, že více pečují o okolí než o sebe. Zkuste to tentokrát opačně a nechte se hýčkat.
 

TIP: Nechcete-li nikam chodit a o ruce se nejraději staráte sama, nahlédněte do e-shopu Teta drogerie. Najdete tu řadu produktů k péči o ruce a nehty včetně mnoha barevných odstínů laků na nehty (přejít na e-shop).

 
Zdraví
Tentokrát se zaměřte na záda. Dlouhé sezení u počítače jim příliš nesvědčí, podobně jako všeobecně líný životní styl. Naučte se pár účinných cviků, zpravidelněte pohyb, v létě je ideální plavání. To vám, vodnímu znamení, bude vyhovovat.
 
Vztahy
Léto přeje lásce i vášnivým románkům. Užívejte si hezké dny, ale neztrácejte hlavu. Neriskujte zbytečně a vždycky dobře zvažte, zda svým jednáním neublížíte tomu, na kterém vám opravdu záleží.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Krása
Nemáte chuť shodit lví hřívu? Vyzkoušet nový účes, barvu nebo střih? Nechte se inspirovat třeba na internetu, dobře vám ale poradí i zkušená kadeřnice. Léto přeje drobným experimentům, což je ostatně zrozencům ve Lvu blízké. Nezdráhejte se podlehnout a změňte image.
 
Zdraví
Ozdravte svůj jídelníček, přidejte ovoce a zeleninu, kvalitní protein a pravidelnost jídel. Buďte ke svému tělu laskavá, vyplatí se to. Zařadit můžete třeba i pohodlnou variantu výživového doplňku – proteinový prášek 4Slim Whey protein s příchutí čokoláda (koupit v e-shopu).
 
Vztahy
Zajděte na společnou masáž, na dlouhou letní večeři na zahrádce příjemné restaurace, nechte se hýčkat snídaní do postele. Užívejte si ženskost a partnerovu pozornost. Jste lvice, zasloužíte si to!

Panna (23. 8. – 22. 9.)   

Krása
Během horkých letních dnů jsou nohy vidět nejvíc z celého roku. Aby vám to v žabkách nebo sandálech slušelo, pečujte také o svá chodidla a nehty. Dopřejte si pedikúru a pravidelně si promazávejte paty. Zkusit můžete také Bodipure keratinové ponožky (koupit v e-shopu) – vaše nohy vám poděkují.
 
Zdraví
Zdá se, že jste ve skvělé kondici. Jediné, nač si dát v červenci pozor, je příliš mnoho sluníčka. Hrozí dehydratace, nebo dokonce úžeh či úpal. Nepřehánějte to s pobytem na přímém slunci, chraňte se a nezanedbávejte pitný režim. Vytvořte si z pití pravidelný rituál, nakonec pravidelnost a řád jsou vašemu znamení blízké.
 
Vztahy
Nejen vaše zdraví, ale také partnerský vztah se zdají být zcela v pořádku. Vše bude klapat, jak má, a patříte-li k nezadaným, máte šanci potkat sympatický protějšek. Červenec vám fandí, tak si jeho přízeň užívejte a alespoň občas zapomeňte na svou typickou zemitost.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Krása
Péče o rty byla možná v posledních několika měsících spíše v pozadí našeho zájmu. Situace se ale mění a rty už zase bývají více vidět. Zkuste jemnou péči a přirozené líčení, slušet vám bude třeba Rimmel London Oh My Gloss! Lesk na rty 160 Stay My Rose (koupit v e-shopu).
 
Zdraví
Přejděte na letní jídelníček. Odlehčete stravování, pijte více vody, méně alkoholu a sladkých nápojů. Jako Váhy jste obdařeny mlsným jazýčkem a preferencí sladkých chutí, mlsat se ovšem dá i chytře. Dbejte na to, aby ve vašem případě nebyl zdravý životní styl jen prázdným pojmem.
 
Vztahy
Nepodezřívejte partnera z toho, co neudělal. Nevytvářejte si domněnky, a pokud máte pochybnosti (přestože to vašemu znamení není úplně blízké), zeptejte se na rovinu. Jistota, ať už jde o cokoli, je vždy daleko lepší, nežli nejistota a tápání.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Krása
Sluníčko pleť vyčerpává, a přestože bronzová pokožka vypadá přitažlivě, dávkujte si pobyt na přímém slunci s rozumem. Nezapomínejte během náročných horkých dnů na pravidelnou péči, vyzkoušet můžete i novinku NIVEA Hydra Skin Effect Povzbuzující hydratační sérum (koupit v e-shopu).
 
Zdraví
Vyzkoušejte jógu nebo jiné cvičení, kde se pracuje s dechem. Trénink pružnosti těla a rovnováhy duše vám prospěje a posune na žebříčku vnímání sebe sama zase o pár stupňů výš. Dobře vám udělají i rychlá chůze a běh, sporty, které jsou vašemu vodnímu znamení moc blízké.
 
Vztahy
Pohyb prospěje také vašemu partnerovi, a přestože zrovna jóga nebude tím, co by ho nadchlo, snažte se ho přimět alespoň k lehkému kardio tréninku. Nemusí zrovna uběhnout maraton, postačí společné procházky a klasické schody namísto výtahu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Krása
Díky své ohnivé a dobrodružné povaze obvykle nemíváte potíže se změnami. Nebojte se tedy ani změny vizáže. Léto a horké dny přímo vybízejí ke zkrácení účesu. Svěřte se do rukou zkušeného odborníka a nebraňte se ani změně barvy.
 

TIP: Nechte se inspirovat bohatým výběrem tónovacích i permanentních barev v e-shopu Teta drogerie (přejít do e-shopu).

 
Zdraví
Pozornost tentokrát věnujte zraku a očnímu okolí. Můžete mít pocit větší únavy, pálení nebo suchosti. Ulevit si můžete například bylinkami – skvělý je světlík lékařský. Připravte si silný nálev a oči vyplachujte, efekt pocítíte rychle.
 
Vztahy
Potěšte partnera drobnou pozorností i přesto, že zrovna nebude nic slavit. Dejte mu najevo svůj zájem a věnujte mu tentokrát trochu víc ze svého času. Pořídit mu můžete třeba Ambi Pur Old Spice Osvěžovač vzduchu do auta (koupit v e-shopu).

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Krása
Důkladná péče o tělo – to je vaše téma pro nadcházející dny. Nejen viditelné části potřebují pozornost, proto se tentokrát zaměřte na pokožku celého těla. Aby vám letní opálení co nejdéle vydrželo, nezapomínejte na pravidelný celotělový peeling a vhodnou stravu doplněnou o betakaroten a vitaminy E a C. Zkusit můžete třeba Dove Granátová semínka & bambucké máslo tělový peeling (koupit v e-shopu).
 
Zdraví
Kosti a klouby, to je obvyklé téma lidí ve znamení Kozoroha. Nepřetěžujte svůj pohybový aparát, seďte rovně a choďte vzpřímeně. Vytáhněte se z pasu, zatlačte lopatky k sobě a ramena dozadu. Budete působit sebevědoměji a přestanou vás bolet záda.
 
Vztahy
Partner na vás ocení nejen vaše schopnosti a preciznost, ale také umění milovat. Žena ve vás se v červenci hlásí o slovo důrazněji než jindy, tak jí dopřejte prostor a ukažte sílu a smyslnost  ženy ve znamení Kozoroha, která se uvnitř vás ukrývá.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Krása
Lehkost je vaší vzdušné povaze blízká a léto vám svědčí. Nebojte se ukázat svůj jemný půvab, také pokud jde o šatník. Oblékejte se do lehkých materiálů, slušet vám budou něžné pastelové barvy. Ukažte ramena a úsměv, budete neodolatelná.
 
Tip redakce:
Pro zvýraznění opálení a sametovou pokožku vyzkoušejte
NIVEA Natural Radiance Tělové mléko (koupit v e-shopu). V letních šatech tak vyniknou odhalené paže a ramena o to víc.
 
Zdraví
In-line bruslení nebo badminton, to jsou sporty, které vám, Vodnářům, tentokrát opravdu sednou. Ať už sama, anebo s partnerem či kamarádkou vyrazte za aktivitami, které vám zlepší náladu a zformují postavu.
 
Vztahy
Radost z toho, že můžete být spolu, se projeví zejména v létě, a to právě hlavně v červenci. Užívejte si partnerův zájem a oplácejte mu stejnou měrou. Zapomeňte na chvíli na povinnosti všedních dnů a dopřejte si společný čas bez rušivých vlivů okolí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Krása
Oči, vlasy a rty – symboly ženské krásy a aspekty, na které obvykle padne mužský zrak jako první. Dejte najevo, že si své ženství užíváte. Rozpusťte vlasy, zvýrazněte rty a oči. Zvolte přirozené a lehké líčení, odpovídající vaší jemné “rybí” osobnosti a prázdninám u vody.
 
Zdraví
Pozor na rozhašenou imunitu. Možná trochu paradoxně, ale právě v létě budete náchylnější k bolestem v krku a nachlazení, nezapomínejte proto posilovat obranyschopnost svého organismu pravidelným pohybem a nutričně hodnotnou stravou. Každému zrozenci ve znamení Ryb udělá dobře cvičení ve vodě nebo plavání – léto je pro to ideálním obdobím.
 

TIP: V e-shopu Teta drogerie najdete řadu doplňků stravy pro posílení imunity a zmírnění projevů případného nachlazení (přejít na e-shop).

 
Vztahy
Zůstaňte některý z červencových dnů déle v posteli. Zapomeňte na povinnosti, úklid i vaření a jen tak se s partnerem válejte. Naordinujte si líný program a zkrátka buďte spolu.

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lea Kotková ve spolupráci s expertem Lea Kotková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Irina Říhová 30.června 2021
Přečetla jsem všechny horoskopy,nema to ani hlavu ani patu,tohle muže napsat každy

Expert z článku

Lea Kotková
expertka na výklad karet a numerologii
"Nic není dobře nebo špatně, existují jen následky."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít