Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Listopadový horoskop a lunární kalendář

Listopadový horoskop a lunární kalendář

Listopadový horoskop a lunární kalendář

24. října 2018 od Eva Suchomelová

24. října 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Blíženci by měli sáhnout po očišťující dietě, Panny zas po svůdné voňavce a šikovném rozjasňovači… A jak se bude dařit právě vašemu znamení v oblasti krásy v listopadu? Podívejte se na beauty lunární kalendář a astro předpověď Petry Alraune.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Krása podle Luny

Správné kosmetické úkony ve správný čas vám mohou pomoci provádět měsíční fáze. Vždy záleží, jak se fáze Luny promítnou do daného měsíce. Zde je celková charakteristika lunárních fází na listopad a jak jich využít pro zdůraznění své krásy:
měsíční fáze listopad

Péče o pleť

1.-6. 11. a 24.-30. 11.: Období couvající Luny je ideální pro čištění pleti. Zatočte s ucpanými póry, sáhněte po čisticích maskách nebo si dopřejte pleťový peeling. Je to také vhodná doba pro údržbu obočí a odstranění nežádoucích chloupků z obličeje.

8.-22. 11.: Dorůstající Měsíc podporuje působení vyživujících a regeneračních masek, krémů či pleťových sér. Jestli jste si ještě nestihly zregenerovat pleť po návratu z pozdní dovolené v teplých krajích nebo po létě vůbec, dožeňte tento nedostatek!

regenerační masky

Péče o tělo

1.-6.11. a 24.-30. 11.: Plánujete zkrášlující zákrok kosmetické dermatologie? Právě teď, když Luna couvá, je pro ně nejlepší období. Objednejte se na některý z těchto dnů a pokožka se vám bude mnohem lépe hojit. Pokud nejste fanynky plastik, věnujte se saunování, které z těla odplaví škodliviny a nečistoty.

7. 11.: Kam se poděla ta krásně napnutá pokožka z léta? Kůže povolila, celulitida má navrch. Chcete s tím něco udělat? Právě Nov je ideální den pro takový začátek. Nejprve zjistěte, který typ celulitidy máte, a pak se do toho pusťte!

8.-22. 11.: Při dorůstajícím Měsíci si zajděte na masáž nebo se navzájem namasírujte s partnerem. Jste-li zimomřivé, studené končetiny si namasírujte prohřívacími krémy či gely.

11.-13. 11.: Na toto datum se objednejte na manikúru a pedikúru. Nebo se o své ruce a nohy postarejte doma. Dopřejte jim péči a nehty správně připravte na závěrečné lakování.

manikúra

Péče o vlasy

6.-8. 11. a 16.-18. 11.: V těchto dnech si nestříhejte ani nemyjte vlasy, pokud je to možné. Hrozí riziko tvorby lupů a účesy budou špatně držet. Pokud to nejde jinak, vyzkoušejte alternativní způsoby vlasové očisty.

1.-3. 11. a 27.-30. 11.: Dlouho držící účes vám zajistí, když se necháte ostříhat v těchto dnech. Je to také vhodná doba na trvalou ondulaci.

14.-15. 11. a 21.-22. 11.: Barvíte si vlasy? Pokud to uděláte v těchto dnech, barva vám lépe chytne. A s tipy na delší výdrž barvy na vlasy budete novou barvou oslňovat dlouhé týdny.

barvení vlasů

Zdraví a zubní péče

4.-5. 11. a 24. 11.: Toužíte po krásném úsměvu s bělostnými zoubky? Pak se v tyto termíny objednejte na bělení zubů do zubní ordinace. Vhodné jsou i pro plombování či nasazování zubní korunky, vše se bude rychle a bez komplikací hojit.

21.-23. 11.: V tyto dny se vyhýbejte ordinacím dentistů, nejsou vhodné pro zubařské zákroky.


Co hvězdy předpovídají pro krásu a půvab? Petra Alraune radí jednotlivým znamením:

Milé dámy, narozené ve znamení Berana, cítíte se jako znovuzrozené, plné energie… Ale měly byste zachovávat opatrnost, protože přílišným tlačením na pilu můžete všechno pokazit. Odreagujte se raději při sportu a zklidněte se vůní levandule. Aromatický olej či levandulová kosmetika prospějí i vašemu spánku.

sportZrozenkyním v Býku se bude pracovně velmi dařit, peníze se jen pohrnou. Ale vy se snažte nezpychnout a nepropadnout požitkářství! Odřekněte si čokoládu a odměňte se raději bylinkovým čajem a voňavou koupelí.

Blíženkyně se v tomto měsíci mohou spolehnout na podporu rodiny. Je také ideální doba k tomu, aby si daly před Vánoci nějakou očišťující dietu a pleť zbavily škodlivin detoxikační maskou.

V osobních vztazích bude všechno v pořádku, milé Račice, zato v práci můžete narazit na závist. Nebojte se ale, všechno dobře dopadne. Kde se schovat? Co třeba „mani-pedi“ den s kamarádkou, maminkou nebo dcerou?

Lvice budou mít vztahy harmonické, může je ale přepadnout únava. Hodně spěte. Věnujte se také svému lvímu chrupu, bělicí zubní přípravky dnes dokážou zázraky.

V listopadu dostanete příležitost ukázat, co ve vás je, Panny. Pro nezadané přichází čas námluv, a tedy i čas nové svůdné zimní voňavky. Nic nezkazíte ani nákupem kvalitního rozjasňovače.

zamilovanáVypjaté situace neřešte agresí, Váhy, snažte se pěstovat vztahy, zbavit se napětí. Dobrou službu vám prokáže sůl do koupele a meduňkový čaj.

V listopadu opatrně, Štírky. Nehádejte se, nevyhledávejte konflikty, spíš se těšte z malých radostí a obklopte se věcmi, které vám zlepšují náladu. Co výživný balzám na rty a prohřívající masážní krém?

Milé Střelkyně, snažte se nepropadnout depresi, zůstaňte aktivní. V listopadu máte skvělou příležitost skončit se zlozvyky. Zaměřte se na svoje nehty, nezanedbávala jste je náhodou?

Kozorožky, vy organizujte, plánujte, dohánějte resty, protože úspěch je nadosah. Vyrazte do wellness nebo si hýčkání dopřejte doma. Správná životospráva vás udrží v chodu.

Listopad věnujte rodině a studiu, milé Vodnářky, oprašte cizí jazyky. Udělejte před zimou čistku v kosmetickém kufříku, vyhoďte vše vyschlé nebo prošlé a vybavte se novým arzenálem krásy.

Pro vás je listopad obdobím sklizně, Ryby. Pokud jste se poctivě snažily, teď by měla přijít sladká odměna. Neschovávejte se v davu, můžete upoutat i extravagancí líčení nebo účesu.


Listopadové tipy pro krásu

Vytipovali jsme několik produktů, které by se vám mohly podle předpovědi hodit v listopadu:

Zdroj foto: Shutterstock a redakce

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít