Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Srpnový horoskop a lunární kalendář krásy

Srpnový horoskop a lunární kalendář krásy

Srpnový horoskop a lunární kalendář krásy

25. července 2018 od Eva Suchomelová

25. července 2018 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Blíženky získají v srpnu nové zkušenosti, a to i v oblasti kosmetických novinek, Panny budou experimentovat se svým účesem… Podívejte se na náš beauty lunární kalendář a astro předpověď Petry Alraune.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Krása podle Luny

Správné kosmetické úkony ve správný čas vám mohou pomoci provádět měsíční fáze. Vždy záleží, jak se fáze Luny promítnou do daného měsíce. Zde je celková charakteristika lunárních fází na srpen a jak jich využít pro zdůraznění své krásy:
lunární kalendář

Péče o pleť

1.-10. 8. a 27.-31. 8.: Když Luna couvá, je čas pečovat o pleť tak, abyste ji zbavily škodlivin a všeho nežádoucího. Ani na dovolené nezapomínejte pleť správně odličovat a čistit. Je to také vhodná doba pro depilaci nežádoucích chloupků a úpravu obočí.

12.-25. 8.: Jakmile Měsíc začne dorůstat, dopřejte své pleti spoustu živin a teď v létě hlavně hydrataci. Je to skvělá doba na pleťové masky, pleťová séra a vhodnou noční péči o pleť.

péče o pleť

Péče o tělo

1.-10.8. a 27.-31. 8.: Když Měsíc couvá, je nejlepší doba na depilaci. Zvolte vhodnou metodu depilace, abyste si nezničila své krásné opálení.

11. 8.: Nov přeje půstu a celkově vnitřní očistě. Pokud nechcete hladovět, alespoň odlehčete jídelníček.

12.-25. 8.: Dorůstající Luna fandí skutečně důkladné péči o tělo. Pečujte o svou sluncem namáhanou pokožku – než jdete ven, použijte ochranný přípravek s přiměřeným UV faktorem a po slunění se postarejte, aby vám opálení dlouho vydrželo.

21.-23. 8.: Je čas dát si do pořádku manikúru a pedikúru. Neomezujte se jen na lakování nehtů, ale hýčkejte své horní a dolní končetiny příjemnou lázní, masáží i olejovou kúrou.

péče o tělo

Péče o vlasy

1.-3. 8., 6.-7. 8. a 10.-11. 8.: Tyto dny jsou ideální pro důkladné vyčištění vlasů. Zbavte vlasovou pokožku zbytků stylingových přípravků, prachu i odumřelých částeček pomocí předšamponové péče a každý den nezapomeňte svou hřívu dvakrát pročesat – jednou po ránu a podruhé večer před spaním.

16.-18. 8. a 26.-28. 8.: V těchto dnech si nestříhejte ani nemyjte vlasy, pokud je to možné. Hrozí riziko tvorby lupů a účesy budou špatně držet.

10.-13. 8.: Teď je ta nejlepší doba nechat se ostříhat, pokud tedy uvažujete o kratším sestřihu. Ale ani zarovnání konečků není od věci, je pravděpodobné, že budou roztřepené.

14.-15. 8.: Nejlepší dny pro barvení vlasů můžete využít třeba k vyzkoušení aktuálního trendu, vlasového coloringu. Najděte si podle referencí školeného kadeřníka a můžete oslnit novým lookem.

péče o vlasy

Zdraví a zubní péče

6.-7. 8.: Léto obecně zubařským zákrokům nepřeje, ale potřebujete-li plombu či korunku, objednejte se k zubaři na některý z těchto dvou dnů. Obojí bude skvěle držet.

4.-5. 8. a 31. 8.: Na tyto dny si nesjednávejte ani kontrolu na dentální hygieně, natož nějaký zubní zákrok!

11. 8.: Nov přeje dobrým předsevzetím, tak můžete v tento den začít zbavovat se nějakého zlozvyku. Naopak to není vhodný den pro očkování.


Co hvězdy předpovídají pro krásu a půvab? Petra Alraune radí jednotlivým znamením:

Ženy narozené ve znamení Berana budou v srpnu potřebovat hlavně dobrý opalovací krém a stylingový gel do vlasů. Budou totiž relaxovat a užívat si léta. Pokud se vám dosud láska vyhýbala, teď je na čase udělat další krok, aby to klaplo.

Srpen 2018: Lunární kalendář a horoskop

Milé zrozenkyně v Býku, navenek se usmíváte a uvnitř vám není lehko, i když se v podstatě nic špatného neděje. Zvedněte si náladu. Rtěnka bývá ideální lék.

Blíženky, změna a nové zkušenosti, to je váš srpen. Nový účes, nová voňavka, nový milenec… Je léto, užijte si radosti.

Ostatní dovolenkují, milé Račice, vy ale využijte srpen k postupu v zaměstnání. Hvězdy vám přejí. A taky je ideální chvíle skončit se zlozvyky. Co třeba změna jídelníčku? Detoxikační čaj a zdravé dobroty vám pomohou.

lunární horoskopLvice, vyzkoušejte něco nového, exotického a zvláštního. Budete mít o čem vyprávět, a budete tak středem pozornosti. Zkuste třeba něco orientálního, aspoň v kosmetice, protože jinak pro vás bude srpen spíš ve znamení spěchu a partnerských neshod.

Panny, vy budete neuvěřitelně kreativní, pustíte se do letního flirtu, a i v práci se vám bude dařit. Čím si srpen zpříjemníte? Nejlépe novým letním účesem. Zkusíte experimentovat s barvou?

Výlety a večírky, romantické večery na pláži či v lukách. Bude se vám dařit, milé Váhy, ale zcela prozaicky si opatřete brusinkovou tinkturu nebo čaj. Mohly byste mít problémy s ledvinami.

Váš srpen, Štírky? Sex, sex, sex… Takže voňavky, neslíbatelné rtěnky i intimní hygiena. No, jste prostě ďábel.

Pocítíte únavu, milé Střelkyně, a i když jste zdatné cestovatelky, tenhle srpen spíš relaxujte ve společnosti vonných olejíčků a svíček. Čas toulek ještě přijde.

Kariéra, postup… Kozoroh nepoleví ani v létě. Nezapomínejte ovšem na partnera, protože by si mohl vaši koncentraci na práci vysvětlit jako nezájem. Chcete zabít víc much jednou ranou? Masáž to vyřeší, on vás, vy jeho… a únava odplyne.

Vodnářky čeká jednak shon v práci, jednak neklid v rodině. Tenhle měsíc bude výjimečně náročný, takže se dopujte radostí, jak to jen jde. Soli do koupele a svíčky k vaně? Voda je přece váš živel.

Ryby, čeká vás zvrat v osobním i pracovním životě. Všechno se obrátí k lepšímu, ale klidného spánku si moc neužijete. Obklopte se levandulí, oleji, šampony, pěnami do koupele… To vše přinese zklidnění.
 

Srpnové tipy pro krásu

Vytipovali jsme několik produktů, které by se vám mohly podle předpovědi hodit v srpnu:

Zdroj foto: Shutterstock a redakce

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít