Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy 3 účesy pro vaši roušku a čepici

3 účesy pro vaši roušku a čepici

3 účesy pro vaši roušku a čepici

9. listopadu 2020 od Vanda Vízková

9. listopadu 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Období nošení roušek naší kráse zrovna nefandí. A co teprve když se k tomu přidá ještě zimní čepice. Schová i to málo, čím jsme ještě mohly okouzlovat. Ale nevěšte svou (zakrytou) hlavu. Představíme vám snadné účesy, které vám budou slušet i s rouškou a pokrývkou hlavy.
Nasadit, sundat, obléknout, sundat… Chvil, kdy měníte prostředí a střídavě nasazujete a zase sundáváte roušku a čepici, je v zimě požehnaně. A vaše snaha o hezký účes je po několika takových zásazích v nenávratnu.

Naše tři základní rady vám to usnadní:

  1. Používejte roušku, která se upevňuje pouze za ušima a nezavazuje se na hlavě. Když ji budete muset nasadit a sejmout, neohrozíte svůj účes, protože se vlasů nebudete vůbec dotýkat.
  2. Popřemýšlejte o volbě pokrývky hlavy. Některé čepice a klobouky je možné nosit i v interiéru a udělat z nich součást celého outfitu. Nebudete je tak muset neustále sundávat a nasazovat, kdykoli půjdete ven anebo dovnitř.
  3. Zvolte účes, který je pevný a klouzání pokrývky hlavy po jeho povrchu nezpůsobí žádné větší škody. Máme na mysli nejrůznější zaplétané účesy nebo drdoly. Ale nebojte se, nemusíte se omezovat jen na ně!


Tady jsou tipy na tři praktické a hezké vlasové stylingy pro dlouhé a polodlouhé vlasy.

Drdoly

1. Vysoké drdoly

Dva nebo jeden – tzv. vysoký „bun“ neboli drdůlek je jeden z nejoblíbenějších dámských účesů vůbec. Dá se vytvořit v uhlazené společenské podobě i v messy variantě, ke které vůbec nepotřebujete hřeben a která přesto vypadá skvěle. Je pravda, že s čepicí si příliš netyká. Ale vzhledem k tomu, že móda i tuto sezónu fandí pleteným čelenkám, zkombinujte ho s jednou z nich a máte o stylový účes i hlavu v teple postaráno. Ve finále účes pojistěte Syoss Lakem na vlasy Max Hold (koupit v e-shopu).
Boxer braids

2. Boxer braids

Prvním z „odolných“ účesů jsou tzv. boxer braids. Neboli dva copy, které se zaplétají od temene hlavy po celé její délce a protáhnou se až do volně zapletených copů spadajících na ramena. Pokud copy při zaplétání hodně utáhnete a použijete ještě Toni&Guy Zpevňující balzám na cop (koupit v e-shopu), nemusíte se bát, že po prvním sundání čepice bude účes zničený. Další variantou je klasický francouzský cop a další variace na zaplétané účesy.

3. Vlny s dandy kloboukem

Narozdíl od mužů mají ženy tu výhodu, že v místnosti nemusí sejmout pokrývku hlavy. Proto když zvolíte outfit, jehož nedílnou součástí bude klobouk nebo baret, nemusíte se o destruktivní vliv sundávání pokrývky hlavy na své vlasy vůbec obávat. A můžete je mít i rozpuštěné, rovné nebo navlněné. Do vlasů vpracujte NIVEA Stylingový primer Curl (koupit v e-shopu), který chrání před teplem a podporuje tvorbu a výdrž vln. Vlasy navlňte kulmou nebo žehličkou a nechte vystydnout. Vlny pak lehce pročešte prsty a zafixujte pomocí Taft Laku na vlasy Wavy Volume (koupit v e-shopu).

TIP: Ať už se rozhodnete pro jakýkoli účes, vhodné pečující i stylingové přípravky najdete na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít