Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co vám radí karty na srpen: Využijte příležitost!

Co vám radí karty na srpen: Využijte příležitost!

Co vám radí karty na srpen: Využijte příležitost!

21. července 2021 od Lea Kotková

21. července 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Lea Kotková ve spolupráci s expertem Lea Kotková

Léto se přehouplo do své druhé poloviny, přesto je před námi ještě několik teplých týdnů. Jaké jsou naše vyhlídky podle tarotových karet? Přečtěte si v novém výkladu a získejte náskok.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V srpnu pocítíte silnou potřebu něco změnit. Nedokážete setrvat v klidu, protože stávající situace pro vás nebude už déle udržitelná. Dobrou zprávou je, že karty zároveň slibují vysoký potenciál zvládnout vše přesně tak, jak budete chtít. Zkuste žít více v souladu se svým vnitřním nastavením a přijímejte se taková, jaká doopravdy jste. Mějte se ráda a potěšte se třeba novou rtěnkou Maybelline Ultimate 599 More Mauve gelovou rtěnkou (koupit v e-shopu).
 
Beranům k zamyšlení: I cesta může být cíl.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Srpnové karty naznačují, že byste mohla potkat vhodný protějšek, milého člověka, se kterým vám bude dobře. Zpočátku se ale v nové situaci nebudete cítit úplně pevná v kramflecích, jako byste se už předem bála případného zklamání. Proto raději zvolíte pozvolné tempo a vyčkávací taktiku. Zkuste lidem okolo i sobě více důvěřovat a na světě vám bude lépe. Sebejistotu vám dodá i příjemná letní vůně Mexx Summer Festival EDT (koupit v e-shopu) z limitované edice.
 
Býkům k zamyšlení: Bezpodmínečná láska dává absolutní svobodu. Navenek však vypadá podobně jako nezájem.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Neseďte nečinně doma a vydejte se objevovat svět se všemi jeho barvami. Víte, jak svěže voní les po ránu nebo nakolik příjemné je vstoupit bosou nohou na měkký trávník? Zkuste to, bude se vám to líbit. Budete aktivnější, přijdete na jiné myšlenky a veškeré problémy vyřešíte mrknutím oka. Při pobytu na slunci nezapomínejte na řádnou ochranu, pořiďte si třeba lehký Astrid Sun Olej na opalování ve spreji OF 20 (koupit v e-shopu).
 
Blížencům k zamyšlení: Odpusť sám sobě a uděláš nejdůležitější krok ve svém životě.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud jste právě prožila citové zklamání, nebuďte smutná, život jde dál. S každým dalším vztahem, každou novou zkušeností formujete sebe sama. Najděte si novou zálibu, objevte aktivitu, která vás chytí. Léto je ideální pro pohyb na čerstvém vzduchu a nabízí řadu možností. Vezměte kamarádku, vyrazte k vodě, bavte se a buďte šťastná. U vody nezapomínejte na opalovací krémy s dostatečným ochranným faktorem, nezanedbávejte však ani následnou péči. Své pleti uděláte radost třeba Helios Herb Mlékem po opalování 10% Panthenol (koupit v e-shopu).
 
Rakům k zamyšlení: Závislost je ta nejhorší nemoc.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V srpnu se nabízí možnost znovu oprášit staré plány a podívat se na ně z jiného úhlu. Nejspíš vás také napadne, co nového by se v tomto směru dalo vymyslet. Vaši nejbližší vás podpoří, najdete u nich maximální podporu a pochopení. Nezapomínejte na nejstarší členy rodiny a zkuste se jim v srpnu trochu víc věnovat. Péči ale věnujte i sobě a zaměřte se na zdravější životní styl.
 
Tip redakce:
Obdarujte své nejbližší kvalitním doplňkem stravy – radost jim udělá a imunitu posílí například
TEREZIA Hlíva ústřičná + lactobacily 60 kapslí (koupit v e-shopu).
 
Lvům k zamyšlení: Hlasy ve tvém nitru jsou tví učitelé. Přestaň mluvit a začni naslouchat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)   

Srpen vás bude bavit. O zajímavé příležitosti nebude nouze a nabídne se možnost polepšit si i finančně. Čekejte novou vlnu energie, ruku v ruce s optimističtějším pohledem na svět. Využijte toho a radujte se z každého dne. Opatrná buďte v souvislosti se zažíváním. Pomoci mohou bylinky a odlehčený jídelníček. Vyzkoušet můžete třeba TEEKANNE Žaludek a střeva, bylinnou směs (koupit v e-shopu).
 
Pannám k zamyšlení: Každý pocit, který prožíváš, je správný!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Srpen je pro vás důležitým měsícem. Podaří se konečně vyřešit problém, který vás dlouhodobě trápí. Nejspíš bude čas začít úplně od začátku, s novou energií a jiným úhlem pohledu. Těšte se, protože vše je na dobré cestě, i kdyby se zpočátku zdálo, že jste uvízla na mělčině. A pro nové začátky zkuste třeba nový účes nebo barvu.
 

TIP: Barevnou vlasovou inspiraci najdete také v e-shopu Teta drogerie, kde si můžete vybrat z široké škály barevných odstínů (přejít do e-shopu).

 
Váhám k zamyšlení: Budeš-li své blízké stále podpírat, bereš jim možnost, aby se naučili chodit sami.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V srpnu budete v jednom kole. Váš šarm se projeví v plné síle, což vám může otevřít mnohé dveře. Dobře ale zvažte, do kterých chcete opravdu vstoupit, protože ne vždy je cesta zpět možná nebo jednoduchá. Nezapomínejte při tom všem shonu na svůj jídelníček, snažte se doplnit ho o vitamíny a vlákninu. Sázkou na jistotu je vždy vitamín C, vyzkoušejte například Allnature Vitamín C prášek Premium 250 g (koupit v e-shopu).
 
Štírům k zamyšlení: Černá je jen druhou stranou bílé.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V srpnu trochu zpozorněte a zamyslete se nad tím, zda by některé věci nešly udělat jinak. Ve stávajícím tempu by na vás brzy mohla dolehnout únava a vaše obvykle nakažlivá energie by vzala zasvé. Přeorganizujte své záležitosti, předejte část zodpovědnosti – dejte druhým důvěru. Uleví se vám. Ponechte si čas i pro sebe a přečtěte si třeba hezkou knížku.
 
Střelcům k zamyšlení: Co nezvládne mozek, dokáže srdce. 
 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi, srpen bude ve znamení velkého úklidu. Kromě toho, že se doma budete lépe cítit, získáte ještě bonus ve formě větší osobní pohody, vnitřního klidu. Ne nadarmo se říká, že vnější úklid má co dělat s tím vnitřním. Srovnáte si v hlavě myšlenky a přehodnotíte některé své postoje a situace.
 
Tip redakce:
Aby vám to doma svěže vonělo, vyzkoušejte
Zelený čaj vonný olej (koupit v e-shopu) do aromalampy nebo odpařovací misky.
 
Kozorohům k zamyšlení: Prvním krokem k probuzení sebe je uvědomit si, že jsi spal.
 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V srpnu si užívejte klid a zázemí, které vám život nabízí, ale neberte je jako samozřejmost. Bude se dařit a vše, do čeho se pustíte, vám půjde skvěle od ruky. Využijte svůj letní potenciál naplno a nebojte se ani velkých změn. Odvážnému štěstí přeje a vám se tento měsíc vyplatí klidně i menší risk. Své odhodlání můžete podpořit třeba novým líčením, podtrhujícím vaši osobnost.
 
Vodnářům k zamyšlení: Všechno, co prožíváš, sis do svého života přivolal ty sám.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

spojené potíže. Zejména v práci byste mohla něco důležitého přehlédnout, cosi zanedbat. Soustřeďte se a nenechte si pokazit jinak příjemné dny. Vyzkoušejte třeba chia semínka, která dokáží váš mozek i tělo dobře povzbudit.
 

TIP: Koncentraci můžete podpořit i přírodní cestou. Na pultech nebo v e-shopu Teta drogerie najdete řadu produktů zaměřených právě na lepší mozkovou činnost a soustředění (přejít do e-shopu).

 
Rybám k zamyšlení: Nic není dobře nebo špatně. Existují jen následky.

Připravil/a pro vás Lea Kotková ve spolupráci s expertem Lea Kotková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Lea Kotková
expertka na výklad karet a numerologii
"Nic není dobře nebo špatně, existují jen následky."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít