Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Perfektní líčení: zkuste si ho vybrat podle horoskopu

Perfektní líčení: zkuste si ho vybrat podle horoskopu

Perfektní líčení: zkuste si ho vybrat podle horoskopu

26. června 2023 od Lenka Knápková

26. června 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Věříte, že vaše znamení zvěrokruhu vám může výrazně pomoci vylepšit váš vzhled a pomoci k dokonalému make-upu? Zjistěte co zvýraznit a jaký produkt by vám neměl chybět v kosmetické taštičce. Přinášíme vám tipy na perfektní líčení přesně pro vás.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy ve znamení Berana jsou vášnivé a překypují životní energií. Jsou velmi ambiciózní, vtipné a často jsou tzv. „vidět a slyšet“. Touží být obletované a nerady zapadnou v davu. Zapomeňte na nudné a fádní líčení a přitáhněte pozornost ke svým rukám s lakem na nehty s gelovým efektem Rimmel London lak Super Gel (koupit v e-shopu). Ideálně volte ohnivé barvy, jako je červená, oranžová, sytě růžová.

Býk (21 .4. – 20. 5.)

Žena narozená v tomto znamení miluje kvalitní luxusní kosmetiku a nerada na sobě šetří. Dodržuje každodenní rituály a pečující procedury. Nebojí se výrazného líčení, ale vždy chce působit klasicky. Řídí se heslem „v jednoduchosti je krása“. Proto nešlápnete vedle s klasickou černou oční linkou Maybelline Hyper Precise Liner oční linka (koupit v e-shopu), která díky super preciznímu aplikátoru vykreslí dokonalé linky.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně jsou cílevědomé a úspěšné ženy. Ženy v tomto znamení jsou chytré, zábavné a odvážné. I když se nebojí experimentovat, preferují spíše nositelný make-up, který zvýrazní jejich přednosti. Zkuste třeba metalickou tužku na oči v přírodních barvách Miss Sporty tužka na oči Wonder'Eye Metallic (koupit v e-shopu), která se hodí jak na každodenní nošení, tak na večerní párty.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro ženy – Raky je nejdůležitější spokojenost sama se sebou. Jsou citlivé a velmi vnímavé. Rády se oblékají a líčí, ale vždy jemně a ne příliš výrazně. Zakládají si na důkladném odlíčení a kvalitní péči o pleť. Pro zvýraznění vaší krásné a zdravé pleti si pořiďte pečující make-up Max Factor make-up Miracle Pure (koupit v e-shopu), který dodává pokožce kolagen a kyselinu hyaluronovou.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Lvice jsou trochu straky a milují vše třpytivé. Ženy narozené v tomto znamení se rády zdobí a chtějí být jedinečné. Milují život a chtějí si užívat, proto si neodepřou drahé věci a potřebují mít pocit, že jsou něčím výjimečné. V kosmetické taštičce by vám proto neměl chybět Rimmel London rozjasňovač Highlighter (koupit v e-shopu), který dodá pleti přirozený jas, rozzáří a zvýrazní vystouplá místa.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Žena ve znamení Panny o sebe ráda pečuje, chce si za každou cenu zachovat mladistvý vzhled nebo se snaží vždy vypadat o pár let mladší. Ženy Panny jsou praktické, nerady příliš utrácejí, ale když už utrácejí, tak investují nejraději do multifunkčních produktů a líčidel. Zkuste třeba dlouhotrvající Max Factor Facefinity Make-up 3 v 1 (koupit v e-shopu), který lze použít jako bázi, korektor a make-up.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Ženy Váhy jsou okouzlující a společenské. Milují romantické líčení, ale často jsou velmi nerozhodné, jaký odstín tvářenky či stínů zvolit. Přesto dávají vždy přednost něžným barvám, které nechají vyniknout jejich povaze. Nikdy se nelíčí výstředně a jejich volbou jsou raději tělové a tlumené barvy. Slušet vám budou hedvábně jemné stíny Max Factor Masterpiece Nude paletka očních stínů (koupit e-shopu), s kterými vykouzlíte kouřové stíny.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Toto znamení má v sobě neobvyklý magnetismus. Ženy v tomto znamení jsou často nazývané femme fatale. Milují záhadný sexy vzhled a rády svádějí okolí. Nebojí se výrazného líčení ani extravagantních výstřelků. Pokud byste si měla pořídit jednu věc, pak je to dlouhotrvající rudá rtěnka, jako je tekutá Bourjois rtěnka Velvet Ink (koupit v e-shopu) její matný efekt vydrží neuvěřitelných 24 hodin, nerozmazává se a syté pigmenty vytvoří luxusní barvu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ohnivé Střelkyně jsou velké světoběžnice a idealistky. Jsou aktivní a otevřené všemu, co jim život přináší. Milují trendy a nesnáší všednost a každodennost. Jeden den si nalíčí modré linky s flitry a druhý den jdou klidně do práce s nude make-upem. Základním kouskem je pro ně určitě kvalitní řasenka jako Maybelline New York Sky High Cosmic Black řasenka (koupit v e-shopu) pro maximálně prodloužené řasy v černé barvě.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Ženy Kozorozi milují úspěch a kariéru, jsou pragmatické a věrné klasice. Trendům v kosmetice příliš nepodléhají, pokud jim něco vyhovuje, drží se toho. Přesto si však rády nechají poradit, ale pouze pokud samy chtějí. Sázkou na jistotu je pro ně perfektně upravené obočí, které nikdy nevyjde z módy. Miss Sporty řasenka na obočí Perfect to Last (koupit v e-shopu) dodá chloupkům rovnoměrnou barvu a pročeše je bez slepení. Navíc udrží i neposedné chloupky celý den na místě.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Ženy narozené v tomto znamení jsou nezávislé, velmi ženské a šarmantní. Rády experimentují a nikdy nejdou s davem. V líčení nenásledují slepě trendy, ale dělají si věci po svém. Nebojí se výrazných barev, textur a zkouší rády nové produkty. Přesně pro vás je Maybelline New York Super Stay Vitamin C skin tint 5.5 tónující sérum (koupit v e-shopu), které dodá pleti lesk díky perleťovým pigmentům, ty zároveň odrážejí světlo a tím korigují viditelnost nedokonalostí.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou velice klidné znamení zvěrokruhu, jsou citlivé a romantické duše. Často bývají umělecky nadané a jsou kreativní. Nerady bývají středem pozornosti, proto je jejich líčení spíše jemné a nenápadné. Rády investují do kvalitních ověřených přípravků, které jim vydrží. Investujte určitě do pudrové tvářenky v přirozeném tělovém odstínu Maybelline New York Fit Me tvářenka (koupit v e-shopu), která se lehce roztírá a sluší každému odstínu pleti. 

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít