Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Testujeme: ŘASENKY dodávající objem

Testujeme: ŘASENKY dodávající objem

Testujeme: ŘASENKY dodávající objem

24. května 2017 od Jana Kantorová

24. května 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Jana Kantorová

My ženy bychom si bez řasenek už svůj život nedokázaly představit. Vybrat ale tu pravou, která by dodala řasám objem a případně navíc je ještě prodloužila, může být oříšek. V redakci jsme se proto rozhodly otestovat pro vás čtyři řasenky pro větší objem. Jak tento test dopadl?
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Volum´ Express The Colossal Big Shot, Maybelline

Manažerka: Lenka Pelikánová
Objemový kartáček se dostane blízko ke kořínkům řas. Díky hustým štětinkám zachytí a nanese více kolagenové textury pro objem jedním tahem.


Můj názor:

Moje řasy potřebují vždycky prodloužit i zahustit zároveň. A tahle řasenka dokáže obojí. Nemohu si vůbec na nic stěžovat. Krásně zvýrazní řasy, a to už po prvním natření, prodlouží je, neslepuje je a líčení dlouho vydrží. Velmi dobře se mi pracovalo s hustým a větším kartáčkem, který snadno dodal dostatečné množství barvy napoprvé, aniž by řasy zalepil. Slyšela jsem u kamarádky, že nevýhodou řasenky je její tvrdnutí na řasách, ale já jsem tento problém nepociťovala. Na řasách vydrží celý den, a to bez rozmazání nebo drolení.
Redakce testuje: Řasenky


Hodnocení: 5/5


Lash Emotion Mascara, Maxi Volume Effect, Gabriela Salvete

Asistentka: Kateřina Nováková
Řasenka má speciální kartáček, který natočí a oddělí každou řasu. Zároveň je výrazně zahustí. Jde o řasenku spíše nižší cenové kategorie určenou pro mladé dívky.


Můj názor:

Mám docela dlouhé řasy, takže vždy hledám spíše řasenku na jejich zhuštění než prodloužení. Tato řasenka se velmi dobře nanáší. Silikonový kartáček řasy dobře pročeše a nabere přiměřené množství černé barvy. Nanést jsem musela dvě až tři vrstvy, ale řasy pak skutečně vypadaly hustší a přitom měly stále přirozený vzhled à la „s těmi jsem se už narodila“. Přes den se řasenka nedrolila ani nerozmázla. Odličování bylo sice delší než obvykle, ale jinak nemám žádné výhrady. Je to fajn výrobek za dobrou cenu.

Testujeme: ŘASENKY dodávající objem


Hodnocení: 4/5


Velvet Volume, Max Factor

Editorka: Pavla Maříková
Řasenka slibuje dodat řasám objem a také délku. Díky obsahu včelího vosku a glycerinu budou řasy sametové a pružné.


Můj názor:

Přestože v drogeriích hledám spíše řasenky, které řasy prodlouží a natočí, této jsem dala šanci, protože jsem na ni slyšela samou chválu. Řasenka již na první pohled láká svým tlustým a objemným balením, které vzbuzuje dojem, že skutečně splní to, co slibuje. Dodá maximální objem. Upřímně, bylo to trochu zklamání. Kartáček je skvělý, nabere krásně všechny řasy, oddělí je a natočí. Pro skutečně viditelné zvýraznění je však třeba nanést minimálně dvě vrstvy, u delších řas i více. Zahuštění je znatelné, ale ne dramatické. Co však oceňuji, je hebkost a pružnost řas, která zůstává po celý den. Řasenku jsem večer velmi snadno odlíčila běžným odličovacím přípravkem. Určitě bych ji doporučila ženám, které mají rády přirozenost a mají spíše krátké řasy. Speciální kartáček totiž obsahuje štětinky – krátké i dlouhé, které skutečně obalí i ty nejkratší řasy.
Redakce testuje: Řasenky


Hodnocení: 3/5


Volume Shake, Rimmel

Editorka: Jana Kantorová
Jde o první řasenku s inovativní technologií „shake shake“, která spočívá v tom, že uvnitř řasenky je patentovaný „clump-crushing shaker“ systém, který proklepáním podporuje vytvoření objemu. Díky němu navíc vydrží řasenka „čerstvá“ dvakrát déle než její běžné konkurentky.


Můj názor:

V drogeriích většinou hledám řasenky, které dodávají objem, a navíc třeba i prodlužují. Ale protože mám řasy poměrně dlouhé, prodlužovat nepotřebuji, tak se spíše zaměřuji na to, abych konečně našla řasenku, která mým řasám dodá objem a opravdu je tím zvýrazní. Myslela jsem si, že s novinkou od Rimmelu jsem konečně našla to pravé. Ale nebylo tomu tak. Ona vyzdvihovaná výhoda podle mého řasence spíše škodí. Po každém proklepání zanechá na štětečku poměrně dost přebytečné barvy, kterou jsem pak nanesla přímo na řasy. Abych docílila krásných a zahuštěných řas, musela jsem nanést minimálně dvě vrstvy, a navíc řasy ještě pročesat kartáčkem, aby nebyly slepené a neobjevovaly se tam hrudky. Velkou výhodou řasenky ale je její výdrž po celý den bez rozmazání, usychání a drolení, a také efekt prodloužení. Nebo alespoň já jsem měla pocit, že jsou moje řasy mnohem delší než obvykle.
Redakce testuje: Řasenky


Hodnocení: 3/5

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Jana Kantorová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít