Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy 3 top účesy pro muže, které budou v létě v kurzu

3 top účesy pro muže, které budou v létě v kurzu

3 top účesy pro muže, které budou v létě v kurzu

10. června 2022 od Anna Šťastná

10. června 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Anna Šťastná

Může se zdát, že se trendy v pánských účesech prakticky nemění, ale přesto přinese každá sezona určité změny. Co pofrčí letos v létě? Zkuste naše tři tipy na moderní pánské účesy.
Ať už nosíte krátké, polodlouhé nebo dlouhé vlasy, vždycky je možnost účes oživit a svému vzhledu dodat šmrnc. Při výběru účesu se řiďte kvalitou a hustotou vlasů a nechte si poradit případně i od odborníka v některém z barber shopů. Ten účes definuje a potom už bude stačit ho jen udržovat. Při troše šikovnosti vám bude stačit zastřihovač vlasů a kvalitní stylingové produkty na vlasy.

1. Sexy ležérní

Účes, jenž vám zajistí mužný a přitažlivý vzhled bez větší námahy, bude slušet mužům s hustšími vlasy, které jsou nahoře delší, na bocích a na temeni jsou postupně sestříhané doztracena. Hodí se nejen na pláž, ale i do města.
 
Jak na styling?
Umyté a suché vlasy pročešte hřebenem. Do dlaní vetřete got2b Beach Box matující pastu (koupit v e-shopu), abyste docílili plastického vzhledu. Produkt aplikujte rovnoměrně po celé délce vlasů nad čelem a na temeni hlavy. Následně je pročesejte a vytvarujte prsty nebo hřebenem se širokými zuby.
Náš tip:
Dokonalý účes by neměly kazit nevzhledné lupy. Vysychání a odlupování pokožky hlavy zamezíte díky správné péči v podobě NIVEA šamponu proti lupům pro muže Power (koupit v e-shopu).

2. Krátký sportovní

Jednoduchý oblíbený pánský střih pro muže, kteří si příliš nepotrpí na náročnou úpravu vlasů. Je to ideální styling pro horké letní dny, které strávíte nejen na pláži a při sportu. Nespornou výhodou je fakt, že nezáleží na tom, jaký máte tvar obličeje, prostě sluší každému. 
 
Jak na styling?
Střih by měl působit ostře, což zajistí velmi krátké délky vlasů, které navíc vytvářejí kontrast. Při troše šikovnosti si jej zvládnete udržovat i doma, a to s pomocí kvalitního zastřihovače. Nejdelší vlasy jsou nahoře nad čelem a postupně dolů se přechází až doztracena. Přechody jsou hladké a nenápadné. Pro finální styling postačí lehká aplikace produktu s nízkou až střední fixací, například Taft V12 stylingový gel s rychleschnoucím složením a speed-hold technologií (koupit v e-shopu).

3. Osobitý z delších vlasů

Populární man bun neboli pánský drdol zkrotí polodlouhé vlasy a přemění je do mužného účesu pro různé příležitosti. Může být elegantní a chic třeba do kanceláře nebo uvolněný a divoký na party.
 
Jak na styling?
Vlasy rozčesejte. Do rukou si rozetřete malé množství (zhruba o velikosti lískového oříšku) krémového vlasového gelu a zlehka stáhněte vlasy dozadu, pak upevněte  gumičkou. V ležérní variantě můžete nechat uzel volnější a kratší vlasy, které se z něj uvolní, nechat být. V elegantním stylu, kdy je důležité vlasy uhladit, použijte na zkrocení neposlušných kratších vlasů ještě fixační pastu – třeba Syoss neviditelná pasta na vlasy (koupit v e-shopu). Účes skvěle doplňuje plnovous, o který je třeba také pečovat. Na jeho uhlazení použijte kartáč a trochu oleje, například Toni&Guy olej na vousy (koupit v e-shopu)

Foto: Shutterstock
 

Připravil/a pro vás Anna Šťastná

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít