Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 3 kroky, jak snadno rozzářit pleť: zkuste glow efekt

3 kroky, jak snadno rozzářit pleť: zkuste glow efekt

3 kroky, jak snadno rozzářit pleť: zkuste glow efekt

14. listopadu 2022 od Anna Šťastná

14. listopadu 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Anna Šťastná

Jedině krásně zářivá, svěží a šťavnatá pleť působí zdravě a mladistvě. Klíčem je efektní rozjasnění, které vydrží po celý den. Začněte proto už u správně vybrané péče a nezapomeňte na podkladovou bázi.
Aby pleť vypadala perfektně, musí se lesknout. Samozřejmě ale jen na těch správných místech. Striktně matné tváři zasypané silnou vrstvou pudru totiž nadobro odzvonilo a touhu po zmatnění vystřídala snaha o co nejefektivnější rozjasnění.

1. Dodejte pleti šťávu – vsaďte na hydrataci

Byla by chyba pracovat jen s rozjasňovači. Pleť by totiž celkově měla působit šťavnatě, což zajistí dostatečná hydratace. Pro rozjasnění také skvěle funguje vitamin C. Je jen na vás, zda ho do péče zařadíte v krému, jako je například Astrid Vitamin C denní krém proti vráskám (koupit v e-shopu), anebo v séru.
 
Rozhodně do pravidelné péče zařaďte jemný peeling, který zbaví pokožku odumřelých kožních buněk, čímž ji přirozeně rozzáří, ale také zbaví nedokonalostí. Skvělý je Ellie VITAMIN C+ Jemný krémový peeling (koupit v e-shopu). Perfektně ale funguje i exfoliační sérum Revolution Skincare Intense Skin Exfoliator - 30% AHA + BHA Peeling Solution (koupit v e-shopu).

2. Jak správně rozzářit pleť – zkuste to správným líčením!

Díky správné péči už je líčení jen třešničkou na dortu. V první řadě odložte hutné make-upy a pudry, už proto, že ucpávají póry a zbytečně zatěžují pleť. Make-up by měl být co nejlehčí a pod něj ještě naneste tu správnou bázi. Dermacol Pearl Energy Rozjasňující báze pod make-up s perlami (koupit v e-shopu) odstraní zašedlost a únavu pleti, dodá jí zdravou svěžest a okamžité rozjasnění.
 
Raději než těžkým make-upem zakryjte případné nedokonalosti, kruhy pod očima a flíčky jen lokálně tekutým korektorem. Do svého make-upu pak můžete ještě přimíchat drobné množství speciálních rozjasňujících kapek, jako je přípravek L’Oréal Paris Wake Up & Glow Glow Mon Amour rozjasňovač  (koupit v e-shopu).

3. Jak na správné rozjasnění pleti?

A které části tváře se tedy mají lesknout víc než ty ostatní? Soustřeďte se na lícní kosti, hrany čela, nosu, místo těsně nad středem horního rtu a také hrana brady. Jsou to v podstatě ty části obličeje, které ozáří světlo, kdybyste si stoupli přímo pod lampu.
 
Přesně tato místa pak můžete na závěr líčení ještě lehce ozdobit pár ťuknutími lehkým pudrovým rozjasňovačem, jako je třeba Gabriella Salvete Lumi Glow Powder (koupit v e-shopu).
 
Během dne pak ještě můžete pleť občas osvěžit a hydratovat třeba pomocí Saloos Růžové vody 100% bio (koupit v e-shopu).
Náš tip:
Při výběru
rozjasňovače se vyhněte tomu, jenž obsahuje klasické třpytky, které by mohly působit trochu karnevalově. Mnohem lepší a přirozenější je decentní perleť.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Anna Šťastná

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít