Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Účes podle horoskopu: Co radí hvězdy vašemu znamení?

Účes podle horoskopu: Co radí hvězdy vašemu znamení?

Účes podle horoskopu: Co radí hvězdy vašemu znamení?

7. října 2019 od Eva Suchomelová

7. října 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Na podzim řeší vlasy každá žena. Jaký účes ale sedne právě vašemu znamení? A jak byste se podle rady hvězd a naší expertky na astrologii měly právě nyní postarat o svoji hřívu? To se dozvíte právě u svého znamení.

Beran

Vhodné účesy a péče

„Věčné děti zvěrokruhu“ si zachovávají mladistvý vzhled i za cenu občas trošku dětinského účesu. Dva culíky nebo copánky podtrhnou holčičkovskou image. Pokud se rozhodnou pro krátké vlasy, pak se pro ně hodí rozcuchané pixies střihy. A když si někdy vlasy způsobně uhladí, určitě do nich vetknou aspoň výrazně barevnou sponku. Chcete-li být za dámu, zkuste šátek přes sepnuté vlasy, inspirované hravým pin-up stylem.


Rada pro vaše vlasy

Podzim přináší do života barvy, ale experimentujte s rozumem - vy vydržíte skoro všechno, ale vaše vlasy ne.
Schwarzkopf Live Vlasový make-up sprej Blue Twist
Tip redakce:
Když dostanete chuť si hrát, zkuste vlasový make-up třeba v modré barvě
Schwarzkopf Live Vlasový make-up sprej Blue Twist. Stačí několik krátkých střiků a máte krásně modré pramínky nebo klidně všechny vlasy! A nebojte, po jednom umytí bude barva zas dole a můžete experimentovat dál!

Býk

Vhodné účesy a péče

Pro toto znamení jsou velmi typické vlnité nebo kudrnaté vlasy, o které je potřeba se dobře starat. Býci preferují přírodní kosmetiku, v případě vlasové kosmetiky tedy přípravky bez silikonů, parabenů a dalších chemických látek. Stejně tak upřednostňují kartáče či hřebeny na vlasy z čistě přírodních materiálů. Při stylingu svého účesu mohou stylově a vtipně zakomponovat svůj typický „býčí“ prvek – prstýnek či pramen vlasů, spadající do čela.


Rada pro vaše vlasy

Dejte si vlasový detox, ale neomezujte se. I očistu si můžete labužnicky vychutnat.
Nature Box Almond Oil s mandlovým olejem - šampon a balzám
Tip redakce:
Jestliže si nevyrábíte vlastní domácí kosmetiku, zkuste vlasovou řadu přípravků bez sulfátů, silikonů a barviv, např.
Nature Box Almond Oil s mandlovým olejem, která zahrnuje šampon a balzám.

Blíženci

Vhodné účesy a péče

Často mění účesy, délku i barvu vlasů. Oceňují trendy, jako jsou ombré, balayage, opal hair nebo alespoň kontrastní pramínky kolem tváře. Právě proto by neměli zapomínat na opravdu kvalitní péči o svoje barvené nebo odbarvované vlasy.


Rada pro vaše vlasy

Symbolem Blíženců je neklid a proměnlivost. Vaše praktická polovina preferuje bezpečí, ta druhá ovšem šílené experimenty. To ale neznamená, že musíte působit chaoticky.
Pantene Color Maska na barvené a melírované vlasy
Tip redakce:
Barvené nebo melírované vlasy ocení bohatě vyživující
Pantene Color Masku na barvené a melírované vlasy, která působí již během dvou minut.

Rak

Vhodné účesy a péče

Ve stylingu se konzervativně drží klasických střihů a navýsost ženských účesů. Žádné výstřelky, žádné experimenty. Zato si dávají záležet na důkladné domácí péči a pravidelné návštěvě kadeřníka. Mají vždycky v zásobě nejen kvalitní šampon a kondicionér lety prověřené značky, ale také masku na vlasy či jinou speciální péči.


Rada pro vaše vlasy

Ani dobrá matka a starostlivá partnerka nemusí vypadat jako šedá myš. Máte krásné vlasy, které narostou do pozoruhodné délky… Nechte je zazářit.
Schwarzkopf Beology Regenerační zkrášlující kapsle pro poškozené vlasy
Tip redakce:
Pro extra regeneraci vlasů po létě se hodí
Schwarzkopf Beology Regenerační zkrášlující kapsle pro poškozené vlasy  s výtažky z mořské biofauny. Jejich obsah se aplikuje do ručníkem vysušených vlasů před fénováním a neoplachuje se.

Lev

Vhodné účesy a péče

Jako správné Lvice se můžete chlubit skutečnou hřívou hustých vlasů. Pokud je nosíte dlouhé, rády potřásáte bujnými kadeřemi, do společnosti pak volíte dramatické večerní výčesy. Nosíte-li vlasy polodlouhé nebo nakrátko, často je máte přes den „ulíznuté“ ve strohém účesu. Potřebujete různé stylingové přípravky, abyste vždy zapůsobily. Nezapomínejte je však každý večer dobře vyčesat, nebo i vymýt! Jinak vaše bujná kštice brzy zplihne.


Rada pro vaše vlasy

Podzim vás nemůže zastavit ve vašem válečném tažení. Skončila éra večírků na pláži, stěhujete se ke krbu, ale oslňující chcete být pořád.
Schwarzkopf Pudr na vlasy pro objem got2be Powderful a NIVEA Tvarovací sprej na vlasy Straight
Tip redakce:
Pro extra objem použijte
Schwarzkopf Pudr na vlasy pro objem got2be Powderful, který stačí nanést ke kořínkům vlasů a máte bohatou hřívu. K uhlazení vlasů pomůže NIVEA Tvarovací sprej na vlasy Straight.

Panna

Vhodné účesy a péče

Panny milují bio kosmetiku a přírodní produkty, nejraději s bylinkami. Pečlivě studují složení a mají rády jednoduché věci, a to i na použití. Co se účesu týče, ani tady nestojí o složité výčesy či styling. Důležitý je kvalitní střih od kadeřnice, který zajistí, že si vlasy umyjí, ošetří kondicionérem, vyfénují a mohou jít. I proto preferují spíš hladké účesy, případně dovolují svým vlasů se přirozeně vlnit.


Rada pro vaše vlasy

Jste praktická a nerada vyhazujete peníze za něco, co nemá opravdovou hodnotu. Vlasovou kosmetiku vybíráte velmi pečlivě,což vaše vlasy ocení právě nyní na podzim.
L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care Lavender - šampon, kondicionér a předšamponová péče
Tip redakce:
Mohla by vám vyhovovat levandulová řada péče
L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care Lavender s 95 % přírodních složek a s vysokým podílem levandulového oleje. V řadě najdete šampon, kondicionér a předšamponovou péči pro citlivou či svědící pokožku hlavy.

Váhy

Vhodné účesy a péče

Váhy jsou pod ochranou Venuše a je to na nich znát. Jsou líbezné a mívají krásné, bohaté kadeře, často zvlněné. Mají tendenci si je rovnat žehličkou. Pokud dostaly do vínku náhodou rovné vlasy, naopak je chtějí mít samou loknu. V obou případech jim nesmí při úpravě vlasů chybět přípravek pro ochranu vlasů při tepelné úpravě.


Rada pro vaše vlasy

Jste marnivá, přiznejte si to. Krásná hříva je pro vás extrémně důležitá a nezastavíte se ani před složitými účesy. Mějte ale se svými vlasy soucit.
Toni&Guy Sprej pro tepelnou ochranu Heat Protection
Tip redakce:
Ochraňte své vlasy při žehlení, kulmování či fénování
Toni&Guy Sprejem pro tepelnou ochranu Heat Protection.

Štír

Vhodné účesy a péče

Rafinované Štírky dávají v účesech přednost praktičnosti se špetkou extravagance. Rovné hladké mikádo ozvláštní asymetrickým sestřihem, seriózní krátký účes si nechají profesionálně obarvit na nějaký výstřední odstín. Nezapomínejte používat vlasovou kosmetiku pro barvené vlasy.


Rada pro vaše vlasy

Snadno se rozcucháte při vašich divokých aktivitách. I na podzim jste na lovu a potřebujete oslnit.
L
Tip redakce:
Rafinované Štírky ocení sofistikovanou péči o vlasy, například
L'Oréal Paris Hedvábný olej v krému Elseve Extraordinary Oil, který má tři způsoby použití. Dá se nanést na mokré vlasy místo balzámu nebo masky. Nebo do ručníkem vysušených vlasů před fénováním pro jejich ochranu. Anebo do suchých vlasů pro jejich snadnější rozčesávání a rozzáření.

Střelec

Vhodné účesy a péče

Sportovně založené ženy a dívky zrozené v tomto znamení preferují ležérní účesy: buď volně rozpuštěné vlasy, nebo praktické krátké sestřihy. Často si nestíhají umýt vlasy, takže budou fandit suchým šamponům. Občas jim sice padá neposlušný pramen do čela, ale spíš by se měly soustředit na takové účesy, při kterých jim vlasy nelezou do očí. Už jste přemýšlely o ofině?


Rada pro vaše vlasy

Podzim je pro vás výzva ke zdolávání překážek a do prvního sněhu toho chcete spoustu stihnout. Zaměřte se na chytré přípravky, co vám ušetří čas.
Schwarzkopf Suchý šampon pro objem ve vlasech got2b Fresh it Up
Tip redakce:
Nechcete-li mít po použití suchého šamponu zplihlé vlasy, použijte takový, který jim zároveň dodá objem, např.
Schwarzkopf Suchý šampon pro objem ve vlasech got2b Fresh it Up.

Kozoroh

Vhodné účesy a péče

Vyhovují jim jednoduché účesy a střihy, které nevyžadují náročnou úpravu a styling a vydrží upravené celý den. Na to ale potřebují mít vlasy v perfektní kondici, protože třeba mikádo prozradí jakýkoli nedostatek. Preferujte profi kosmetiku, pravidelně používejte nejen kvalitní šampon a kondicionér, ale také masky na vlasy. Při stylingu se vám bude hodit nejvíc lak na vlasy a přípravek proti jejich krepatění.


Rada pro vaše vlasy

Výrazná barva a jednoduchý účes, to jste vy. Po horkém létě ale vlasy potřebují péči, aby vynikly i bez ozdůbek a kudrlin.
John Frieda Šampon pro uhlazení a hydrataci vlasů Frizz Ease Flawlessly Straight a John Frieda Kondicionér pro uhlazení a hydrataci vlasů Frizz Ease Flawlessly Straight
Tip redakce:
Pokud ještě nemáte svoji ověřenou salonní kosmetiku, vyzkoušejte profi kosmetiku, která je nyní k dostání i ve vybraných drogeriích, např.
John Frieda Šampon pro uhlazení a hydrataci vlasů Frizz Ease Flawlessly Straight a John Frieda Kondicionér pro uhlazení a hydrataci vlasů Frizz Ease Flawlessly Straight.

Vodnář

Vhodné účesy a péče

Svobodný duch hippies se ve vás nezapře! Vlasy mají být podle vás dlouhé a volně rozpuštěné. Maximálně tak zapletené do volného copu nebo sepnuté čelenkou. Taky se občas necháte přemluvit k nějakému tomu dočasnému obarvení pramínků, ale vcelku fandíte spíš přirozenosti. S pečující kosmetikou experimentujete – jednou vás zláká přírodní kosmetika a domácí recepty, jindy zahoříte touhou vyzkoušet nejnovější novinku z vědeckých laboratoří. Znáte aktuální trendy jak ve vlasové kosmetice, tak ve stylingu a rádi o nich poučíte každého, kdo chce poslouchat.


Rada pro vaše vlasy

Pořád v hloubi duše toužíte po dobrodružství, ale ta letní na vašich vlasech napáchala dost škod. Nemávejte nad tím rukou, nebo o dlouhou hřívu přijdete.
Kallos Posilující maska na vlasy s extraktem z ženšenu a avokádovým olejem KJMN Multivitamin
Tip redakce:
Neustálé povlávání ve větru může vlasy dost poškozovat. Vaše hříva potřebuje péči plnou vitaminů a posilujících látek. Zkuste např.
Kallos Posilující masku na vlasy s extraktem z ženšenu a avokádovým olejem KJMN Multivitamin.

Ryby

Vhodné účesy a péče

Do účesů Ryb se promítá jejich slabost pro nostalgii – různé složitě zaplétané viktoriánské uzly, měkce zapletené vlasy, kompozice z copů, vše ozdobeno květy či perličkami. Pro denní nošení upřednostňují přirozenost a měkké vlny, aspoň sepnuté do culíku sponou. Pečují o sebe rády, pokud na to najdou ve svém nabitém diáři čas, ale nevyžadují luxusní salony nebo prestižní značky.


Rada pro vaše vlasy

Ano, jasně, že jste kouzelná víla, ale bez trochy péče to prostě nepůjde. Dopřejte si kvalitní šampon, kondicionér i masku na vlasy. Jinak pozor, abyste na podzim nepůsobila spíš jako jeskyňka.
Toni&Guy Přípravek pro zpevnění a definování hebkých vln Wave Memorising Balm
Tip redakce:
Své přirozeně vlnité vlasy podpořte už během mytí – po vysušen
í ručníkem aplikujte do délek vlasů přípravek pro zpevnění a definování hebkých vln Toni&Guy Wave Memorising Balm. Následně vlasy vyfoukejte přes kulatý kartáč pro dosažení hladkých vln, co vydrží celý den.

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít