Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Chcete perfektní účes i na cestách? Poradíme vám!

Chcete perfektní účes i na cestách? Poradíme vám!

Chcete perfektní účes i na cestách? Poradíme vám!

19. října 2019 od Helena Pokorná Hladíková

19. října 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Pokorná Hladíková

Ať už vás čeká služební cesta, nebo prodloužený víkend s kamarádkou, určitě si pokaždé přejete mít skvěle upravené vlasy. Jak toho ale dosáhnout, aniž byste s sebou táhly celý kufr kosmetických pomocníků?
Možná to vypadá jako neřešitelný problém, ale perfektní vlasový styling za každé situace není jen výsadou celebrit. Dopřát si ho můžete i vy, stačí na to jít chytře, dodržovat pár rad a využít i některé vychytávky. Připravené? Tak jdeme na to!


1. Správné mytí je základ

Nevěříte? Správně umyté vlasy však opravdu dokážou prodloužit životnost vašeho účesu. Vyvarujte se nejčastějších chyb při mytí vlasů a vždy použijte šampon i kondicionér. Raději ale odolejte nutkání pořídit si přípravky 2 v 1, lepší je oba produkty přelít do menších, cestovních lahviček. Dnešní sortiment vlasové kosmetiky navíc nabízí i spoustu mini verzí některých přípravků. Vyzkoušejte například Ameté Šampon (koupit v eshopu) a Kondicionér Repair (koupit v e-shopu) v malém, 50ml balení, které se vejde i do nejmenšího zavazadla.

Tip redakce:
Potřebujete-li i na cestách ušetřit čas, pořiďte si bezoplachový kondicionér, např.
NIVEA Uhlazující bezoplachový kondicionér Hairmilk Natural Shine (koupit v e-shopu).
mytí vlasů

2. Suchý šampon = nejlepší přítel

Pro případ, že si nebudete stíhat umýt vlasy nebo to na daném místě prostě dost dobře nepůjde, oceníte ve své cestovní výbavě suchý šampon. Je to skutečně nejlepší přítel každé cestovatelky, kterého se vyplatí mít vždy s sebou. Otestujte třeba Toni&Guy Suchý šampon Revitalizing Instant Refresh (koupit v e-shopu) ve 100ml balení. Vlasy skvěle osvěží, revitalizuje a dodá jim ztracený objem.

3. Perfektní střih pomůže

Pakliže hodně cestujete, určitě si dejte záležet na udržování perfektního střihu svých vlasů a pravidelných návštěvách kadeřnictví. Na cestách vám to velmi pomůže, zejména pokud musíte vyjíždět za prací. V business světě se totiž dost hledí na celkově upravený dojem, jemuž rozčepýřené hnízdo na hlavě zrovna dvakrát nepomůže. A jaký střih vlastně zvolit? Inspirovat se můžete u slavných a úspěšných žen, ať už vysoce postavených manažerek, nebo členek královských rodů. K nejoblíbenějším účesům patří mikádo v různých variantách a ani krátké vlasy, pokud se k vám hodí, nejsou vůbec k zahození. V každém případě ale raději zapomeňte na extrémy jak v barvě vlasů, tak ve střihu a střídmě volte i různé vlasové doplňky. Méně je totiž někdy opravdu více.

Tip redakce:
Víte, že k úpravě účesu dobře poslouží i kartáček na zuby? Jeho malá hlavička se hodí pro „neposlušné“ krátké vlasy kolem obličeje. Stačí na kartáček nastříkat trochu laku na vlasy a uhladit vše, co trčí tam, kde nemá.
fixace vlasů

4. Šikovní mini pomocníci

Fén jako základní vybavení hotelového pokoje dnes už není výjimkou, ale pokud si s sebou na cesty přece jen chcete nějaký kosmetický přístroj vzít, vsaďte na cestovní verze fénů, kulem či žehliček na vlasy. Oproti těm klasickým váží jen pár deka a mají menší rozměry. Každopádně si ale vždy dopředu promyslete, zda s sebou takového pomocníka opravdu nutně potřebujete, nebo si na těch pár dní vystačíte jen s kvalitním kartáčem a lakem na vlasy.

Připravil/a pro vás Helena Pokorná Hladíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít