Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Získejte krásné tělo do plavek

Získejte krásné tělo do plavek

Získejte krásné tělo do plavek

18. dubna 2018 od Eva Suchomelová

18. dubna 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Než si začnete balit na dovolenou, zapracujte na svém těle a oslňte v plavkách na pláži! Zjistili jsme pro vás, jaké možnosti máte a které přípravky vám mohou pomoci k vysněné ideální postavě.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Inventura půvabů

Nejprve se postavte (ideálně bez oblečení) před velké zrcadlo a podívejte se na sebe ze všech stran. Jste se svým tělem spokojená? Pokud zní odpověď „ne“, pak zhodnoťte, co byste si přála na sobě zlepšit, abyste se v létě v plavkách cítila sebejistě a neodolatelně. Máte povolené a vypouklé břicho? Celulitida je vidět příliš okatě? I když jste v podstatě štíhlá, při jakémkoli pohybu se na vás všechno třese? Kůže je místy šupinatá nebo podivně našedlá a jako bez života?

Buďte k sobě upřímní, ale rozhodně neproměňte tuhle jarní revizi v trestnou výpravu proti sobě samým. Pokud jste v zimě spíš odpočívali a dopřávali si vydatné jídlo, je samozřejmé, že se to někde odrazilo. Ale s každým problémem se dá něco dělat a možností je mnoho. Ideální je zkombinovat jich víc tak, abyste se nestresovali z přemíry nových aktivit a zároveň efektivně zlepšovali vzhled svého těla.

celulitida

Nastartujte změnu lepší životosprávou

Jakýkoli odborník na krásné tělo, ať z řad výživových poradců, kosmetiček, nebo třeba dermatologů, doporučí v první řadě zamyslet se nad tím, jaký máte jídelníček, pitný režim, zda si dopřáváte pravidelný pohyb na čerstvém vzduchu i odpočinek.

Potřebujete-li opravdu shodit přebytečná kila, zařaďte do svého jídelníčku potraviny, které pomáhají zhubnout. Trápí vás spíš nevzhledná pokožka? Jednak se začněte vyhýbat takovým potravinám, které by mohly škodit vaší pleti, jednak začněte svůj organismus zásobovat vitaminy pro krásné tělo.

jídlo

Sportem ke kráse

Jestliže se nevěnujete pravidelně žádné sportovní aktivitě, zařaďte do svého každodenního programu chůzi. Vědci z Harvardu zjistili, že pro zlepšení celkového zdravotního stavu a snížení úmrtnosti by měl zdravý dospělý člověk denně ujít alespoň 6000 kroků. Ideální je ujít každý den 10 000 kroků. Děsí vás to? Nemusí, pokud si uvědomíte, že při běžných činnostech uděláte každý den 3000-4000 kroků. Když to odečtete od onoho „ideálu“, dostanete zmíněných 6000 kroků. Ujít byste je měli ostrým pochodem, nikoli procházkovým tempem.

Ovšem ještě lepší i pro formování a zpevnění těla jsou různé dynamické formy pohybuběh, jízda na kolečkových bruslích (ta vám nadělí krásně pevná stehna a pozadí), jízda na kole či koloběžce, které je dobré provádět alespoň 2x – 3x týdně. Pevnější svaly zabrání „rosolovitému“ vzhledu pokožky, pravidelné prokrvování zase zlepší vzhled a kvalitu vaší pokožky a zmírní i projevy celulitidy.
sport

Pomocníci z kosmetické poličky

Výše zmíněné aktivity můžete významně podpořit pravidelným používáním vhodných kosmetických přípravků. Nejprve doporučujeme provést jarní detox k probuzení krásy těla. Nezapomínejte na pravidelný peeling, abyste odstranili odumřelé buňky na povrchu kůže. Zkuste například Dermacol Aroma Ritual Harmonizující tělový peeling – belgická čokoláda s mikročástečkami z hroznových jadérek, pomerančovým olejem a vůní čokolády.

Proti celulitidě můžete bojovat pomocí nejrůznějších gelů, např. Floré Bylinný gel při celulitidě Břečťan & Vinná réva, nebo sprejů, třeba Dermacol Enja Chladivý sprej proti celulitidě. Pokožku celého těla zase vylepšíte pomocí tělových mlék na zpevnění a zlepšení elasticity kůže. Podívejte se, jak dopadla vybraná zpevňující tělová mléka v našem redakčním testu. Snahy o vypnutí pokožky na bocích a hýždích vám může pomoci např. speciální přípravek Dermacol Enja Lift vypínací gel na hýždě a boky, pro hezčí břicho sáhněte po Dermacol Enja Slim zeštíhlující gel na bříško. Nesmíte zapomenout ani na péči o svůj dekolt. Podstatné je především vydržet aplikovat přípravky pravidelně a alespoň jeden, ale lépe dva měsíce. Odměnou vám budou obdivné pohledy nejen během letní dovolené.
 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít