Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Testujeme: Zpevňující tělová mléka

Testujeme: Zpevňující tělová mléka

Testujeme: Zpevňující tělová mléka

4. března 2018 od Pavla Maříková

4. března 2018 5 minut čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Blíží se jaro a s ním i odhalování našeho těla. Chcete mít do trička a krátkých sukní hebkou a pevnou pokožku? Doplňte pravidelné cvičení a zdravou stravu i péčí zevně. Že na zpevňující krémy nevěříte a myslíte si, že jde jen o marketingový tah? Rozhodli jsme se několik z nich sami na sobě vyzkoušet a podělit se s vámi o výsledek a zkušenost.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Firming Care, Garnier

Okamžitě zpevňující vyživující tělové mléko

Helena Hladíková, redaktorka
 
Okamžitě zpevňující vyživující tělové mléko Garnier obsahuje kofein a antioxidační výtažek ze zeleného čaje, který pomáhá zachovat pružnost pokožky. Mléko vyživuje, zpevňuje, zlepšuje elasticitu kůže, ale zároveň nemastí a rychle se vstřebává. Pokožka by měla být okamžitě pevnější a hydratovaná po dobu 24 hodin.
Firming Care, Garnier

Můj názor:

Produkty této značky používám na vlasy a na ruce, ale tělovou kosmetiku jsem zatím nezkoušela, proto jsem byla zvědavá, jak zafunguje. A musím přiznat, že mě mléko nadchlo. Po prvních dvou třech použitích jsem měla velmi příjemný pocit pevnější, ale hlavně nemastné a vláčné pokožky, což jsem ocenila především po ranní sprše, kdy nemám moc času čekat, až se mléko vstřebá. A překvapilo mě, že tento pocit vydržel v podstatě až do večera. Mléko se dobře roztírá a líbí se mi i jeho nevtíravá, ale příjemná vůně. U mě se tedy mléko rozhodně osvědčilo, protože po pravidelném používání jsem pociťovala, že je moje pokožka mnohem elastičtější a pevnější.

Hodnocení: 5/5   


Body Detox, Eveline

Zeštíhlující kávové sérum s chladivým efektem

Pavla Maříková, šéfredaktorka
 
Krém pomáhá s redukcí celulitidy a snižujeme množství nadbytečných tekutin. Produkt je založený na výtažcích ze zelené kávy, detoxikačním komplexu, kofeinu, mořských řasách a extractu z kigélie africké.
Body Detox, Eveline

Můj názor:

Sérum nebo spíše krém, protože konzistence je opravdu krémová, jsem si zamilovala hned po prvním použití. Nádherně kávově voní, velmi dobře se roztírá i vstřebává a nezanechává žádný pocit mastnoty. Vlastně ihned jsem se mohla obléct bez strachu, že na oblečení zůstanou fleky. Krém jsem nanášela jen na spodní část těla a břicho, protože je určen speciálně na tyto partie. Co mne velice překvapilo, byl opravdu velmi výrazný chladivý efekt, který je cítit už po několika vteřinách a trvá vcelku dlouho. Napoprvé jsem se krémem namazala jen chvíli předtím, než jsem chtěla jít ven, a musela jsem se dokonce přiobléct, protože mi byla zima. To ale neberu jako nic negativního, naopak – krém funguje tak, jak má. Nanášela jsem ho 1-2x denně, podle časových možností, a již zhruba po týdnu jsem viděla, že je moje pokožka mnohem pevnější a zároveň hebčí. Krém budu 100% používat i dál a zatím ho doporučuji i všem svým kamarádkám. Vůbec jsem ho neznala, ale naprosto předčil má očekávání – vůní, konzistencí i výsledným efektem.
 
Hodnocení: 5/5


Q10 energy+, Nivea

Výživné zpevňující tělové mléko pro suchou pokožku

Eva Suchomelová, redaktorka

Výrobek slibuje pevnější pokožku nabitou energií. Obsahuje komplex účinných látek – koenzym Q10, kreatin a L-karnitin pro zvýšení energie v kožních buňkách. Do dvou týdnů má zvýšit pružnost a pevnost pokožky, intenzivně ji vyživit a zabránit jejímu vysušování.
Q10 energy+, Nivea

Můj názor:

Tělové mléko má lehkou konzistenci a příjemnou svěží vůni. Nanáší se krouživými pohyby na pokožku celého těla. Pro moji suchou kůži to byl skutečně velmi příjemný přípravek. Ačkoli jde o mléko, je potřeba jej skutečně do kůže jemně zapracovat, což lze spojit s uvolňující masáží. Mléko se vstřebává pomaleji, než jsem zvyklá, ale zase pokožku skutečně výrazně hydratovalo již po prvním použití. Celkově jsem pozorovala oživení pokožky, její menší vysušování, trošku vyšší pružnost a velmi lehké zpevnění povrchu. Na každodenní používání pro suchou pokožku je to vynikající krém. Doporučuji používat jej spíš večer právě kvůli pomalejšímu vstřebávání.

Hodnocení: 4/5


Tělové zpevňující mléko, Lactovit

Anna Poledňáková, koordinátorka redakce

Tělové mléko je obohaceno o mléčné mikrokapsle Lactosomas, které zajišťují hloubkové působení základních složek mléka v pokožce a slibují účinkovat přesně tam, kde je to nejvíce třeba. Vedle toho obsahuje čistý kofein pro pevnější, zářivější pokožku se zdravým vzhledem.
Tělové zpevňující mléko, Lactovit

Můj názor:

Poněkud mě zarazil obal, který vypadá jako láhev od mléka nebo mléčného nápoje. Myslím, že třeba v lednici by mohl docela mást, hlavně malé děti nebo rozespalé partnery. Složení s jemnou, jakoby mléčnou vůní je příjemné a přípravek se při aplikaci rychle vstřebává. Už po prvním použití jsem měla pokožku projasněnou, na omak příjemnou a tonizovanou. Používám ho pravidelně ráno, protože se rychle vstřebá. Pokožka se pomalinku zpevňuje a je výborně hydratovaná.

Hodnocení: 4/5


Firming Body Balm, Dermacol

Zpevňující tělový balzám

Jana Kantorová, šéfeditorka

Balzám s hloubkovým účinkem pro viditelně hladší, pevnější a pružnější pokožku účinně spojuje koenzym Q10, keratin a výtažky z jadérek hroznového vína. Díky tomu chrání a posiluje kolagenová a elastinová vlákna, redukuje projevy pomerančové kůže a zpomaluje stárnutí. Aktivní hydratační látky dodávají tělu hedvábnou jemnost a vláčnost.
Firming Body Balm, Dermacol

Můj názor:

Velikost balení mi naprosto vyhovuje, lehce se mi s ním manipuluje. Ostatně nejsem ani zastáncem těch maxibalení, zvláště v případě, kdy by mi krém neseděl. Zároveň se krémy v péči o tělo snažím střídat, aby byly jejich účinky na pokožce znát. Konzistenci nepovažuji za příliš ideální, na můj vkus je dost řídká. Výhodou ale je, že se balzám ihned po nanesení vstřebá. Neznám tak pocit lepkavé pokožky, což vnímám jako velké plus. Mohu se tak okamžitě obléct, aniž bych se cítila nekomfortně. Balzám používám každý večer po koupeli. Díky tomu mě netrápí vysušená pokožka na těle, neboť je dostatečně hydratovaná. Zároveň oceňuji jeho krásnou, jemnou mýdlovou vůni. Každopádně ale pomůže se zpevněním pokožky a s její elasticitou

Hodnocení: 4/5
 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít