Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co radí karty na duben: Býci chystejte se na léto, Lvi přestaňte žárlit

Co radí karty na duben: Býci chystejte se na léto, Lvi přestaňte žárlit

Co radí karty na duben: Býci chystejte se na léto, Lvi přestaňte žárlit

25. března 2021 od Lea Kotková

25. března 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Lea Kotková ve spolupráci s expertem Lea Kotková

Jaro už je v plném proudu a po dlouhé zimě jsou tu konečně teplejší dny. Více sluníčka a méně starostí jistě udělá dobře každému z nás, podobně jako citlivá péče a laskavá pozornost k sobě sama. Nač se tento měsíc zaměřit a čemu se raději vyhnout? Přečtěte si, co doporučují tarotové karty jednotlivým znamením zvěrokruhu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Krása
Duben patří vám! Většina Beranů oslaví tento měsíc narozeniny a bude se chtít předvést v tom nejlepším světle. Aby byl váš make-up dokonalý a pleť šťavnatá, vyzkoušejte třeba Dermacol Satin vyhlazující bázi pod make-up (koupit v e-shopu).
 
Zdraví
Buďte opatrní a trochu zpomalte. Uberte na kofeinu a přidejte bylinky. Není třeba všechno stihnout v rekordním čase. Budete-li se přepínat, mohou se objevit častější bolesti hlavy.
 
Vztahy
Vztahy by se mohly lehce vyhrotit, především ve druhé polovině dubna. Nepůjde však o nic zásadního, to se jen ke slovu dostanou vaše (zbytečné) sklony k žárlivosti.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Krása
Je pomalu čas chystat se na léto. Aby vás teplé dny nezaskočily nepřipravené a aby vám to v žabkách nebo sandálech slušelo, zaměřte se na svá chodidla a paty. Zrohovatělou pokožku pomůže odstranit například Scholl Balzám na popraskané paty K+ (koupit v e-shopu).
 
Zdraví
Po zimě bude potřeba lehce ozdravit jídelníček. Býci jsou obecně považováni za velké gurmány, nicméně i zdravá výživa nabízí mnoho možností, jak z jídla udělat svátek.
 
Vztahy
V partnerském životě zavládne harmonie. Jste-li nezadaní, máte šanci potkat milý protějšek, ve stávajícím vztahu opět zažehnete jiskru touhy a pozapomenuté vášně.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Krása
Obvykle jste aktivní a pohyb vám není cizí. Přesto se po zimě můžete cítit poněkud nekomfortně v těsných džínách a při pohledu do zrcadla usoudíte, že je čas začít se trochu formovat do plavek. Po sportu vám povzbudí tělo a navodí příjemnou náladu sprchový gel Kneipp Radost ze života s osvěžující citronovou vůní.
 
Zdraví
Zvýšenou pozornost tentokrát věnujte svým zubům. Kdy jste naposled podstoupili dentální hygienu? Zkusit můžete také Signal White Now CC bělící zubní pastu (koupit v e-shopu), která rozzáří váš úsměv.
 
Vztahy
Prodlužující se dny a více slunečního svitu lákají k procházkám. Vezměte svého partnera ven, udělejte si piknik v parku, vyjeďte si na kole… Každá minuta, kterou strávíte spolu, se počítá.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Krása
Svou pozornost zaměřte v dubnu na ruce. Zima jim neudělala dobře, pokožka je vysušená a napnutá. Voňavý krém, evokující teplé jarní měsíce, Kneipp Krém ruce Třešňový květ (koupit v e-shopu) bude dobrou volbou, jak své ruce znovu dostat do formy.
 
Zdraví
Raci častěji než jiná znamení tu a tam podléhají splínům a melancholickým náladám. Necítíte-li se úplně ve formě, hůř spíte a následně se cítíte unaveni, zkuste si před spaním udělat bylinkový čaj. Dobře vám poslouží například Leros Radostné usínání konopí & vlčí mák bylinný čaj (koupit v e-shopu).
 
Vztahy
Péče o domácnost a partnera je vám vlastní, nic se ale nemá přehánět. Není čas si na chvíli vyměnit role a nechat se trochu rozmazlovat? Přenechte jednou veškerou starost své drahé polovičce, možná si vaší péče bude následně víc vážit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Krása
V dubnu se zaměřte na vlasy a běžnou péči doplňte o bohatší jídelníček. Abyste mohli později oslnit svou hřívou, zařaďte do svého jídelníčku potraviny bohaté na vitaminy (A, B, E, biotin) a minerály (zinek, železo). 
 
Zdraví
V dubnu by vás mohly potrápit potíže s očima. Snažte se jim co nejvíc ulevit, často odpočívejte, jezte zelené potraviny a do zeleně se také snažte co nejvíce dívat. Sledování televize omezte na minimum a u počítače seďte jen po nezbytně nutnou dobu.
 
Vztahy
Karty varují před zbytečným prosazováním sebe sama, žárlivostí a vznětlivostí. Netlačte na partnera, nesnažte se mít za každou cenu pravdu. Důvěřujte mu a zklidněte své emoce.

TIP: Možná je načase změnit značku vlasové péče. V e-shopu Teta drogerie najdete řadu výrobků vlasové kosmetiky včetně intenzivního obnovujícího ošetření.

Panna (23. 8. – 22. 9.)   

Krása
V dubnu vám bude slušet přirozenost. Pokožku pohladí krémy na bázi přírodní kosmetiky a ženskou krásu jemně zvýrazní nenápadný make-up. Pro doplnění denního líčení můžete vyzkoušet Labello Lip Gloss Pečující olej na rty, který se dá dobře nosit i pod respirátorem.
 
Zdraví
Lidé narození v Panně více než jiná znamení trpí na nejrůznější alergie, proto je pro vás jaro mnohdy o něco náročnějším obdobím. Jednou z možností, jak zmírnit průběh alergických reakcí, je zvýšit příjem vitaminu C. Zkusit můžete třeba MaxiVita Herbal Vitamin C 600 mg + rakytník 30 kapslí (koupit v e-shopu).
 
Vztahy
Zkuste se partnerovi více otevřít. Nejde o projev slabosti, ale důvěry. Udělejte si příjemný večer, nalijte si sklenku vína a povídejte si. Být spolu je ve vztahu nejvíc.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Krása
Jaro s sebou přináší svěží energii a čerstvý vítr do plachet. Udělejte jim místo a oživte svůj šatník. Nebojte se barev, jemné, pastelové vám budou slušet. Jejich bonusem je i to, že jejich nositelky vypadají mladší.
 
Zdraví
Lehce v ohrožení bude vaše imunita. Důležitá pro její posílení je psychická rovnováha. Snažte se vyhýbat stresovým situacím a zůstat v co největším klidu. Na škodu nebudou ani doplňky stravy, zkusit můžete třeba MaxiVita Exclusive Posílení imunity forte+ s příchutí brusinky (koupit v e-shopu).
 
Vztahy
Jak je pro vaše znamení typické, i vztahy se mohou v dubnu zdát jednou dole, jednou nahoře. Nemusí jít nutně pouze o partnerství, lehce konfliktní může být i situace s dcerou či synem, případně tchýní. Udržte si pohodu, vše pak půjde o poznání lépe.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Krása
Nejen tvář si zaslouží rozmazlování. Svou pozornost tentokrát zaměřte na celé tělo. Šetrný peeling udělá dobře vaší pokožce, jemně odstraní mrtvé kožní buňky a lehce promasíruje kůži. Je-li vám příjemná vůně kávy, zkuste třeba PURITY VISION Bio Kávový peeling (koupit v e-shopu).
 
Zdraví
Přestože obvykle míváte pevné zdraví, zpozorněte tentokrát v souvislosti s jídlem. Drobné potíže hrozí se zažíváním, náchylnější budete na zácpu, případně průjem. Pro ozdravení střevní mikroflóry zkuste do stravy přidat laktobacily.
 
Vztahy
Jaro přeje lásce a u vás to platí dvojnásob. Objevit se může nová láska, u stávajícího vztahu k sobě znovu najdete cestu. Využijte každé příležitosti být spolu, povídejte si, vzpomínejte a milujte se.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Krása 
Hezky upravené ruce jsou jedním z aspektů krásy, přesto na ně často zapomínáme. Udělejte si chvilku a věnujte se jim. Nejdříve si ruce pečlivě umyjte Indulona Antibakteriálním tekutým mýdlem Levandule a poté si připravte domácí masku na pokožku rukou. Smíchejte med s olivovým olejem v poměru 1:1, směs na ni naneste a zabalte asi na půl hodiny do mikrotenových sáčků. Na nehty pak naneste lak své oblíbené barvy. Zkusit můžete třeba Flormar lak na nehty Pretty (koupit v e-shopu).  

Zdraví 
Jaro s sebou může přinést mírné zdravotní komplikace týkající se pohybového aparátu. Pozor na úrazy, buďte na sebe opatrní. Pozlobit vás mohou bolavá záda, zejména v oblasti kříže. 

Vztahy 
Dávejte si pozor na to, co říkáte. Často řekneme něco, třeba v návalu zlosti, co se dá jen těžko vzít zpátky. Právě pro vás je typické, že občas jednáte rychleji, než myslíte. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Krása 
Také vy zkuste s jarem něco nového. Co třeba jiný způsob líčení? Jemné barvy, přirozenost a lehkost. Oční linky dodají vašemu pohledu svůdnost a hloubku. Pomůže vám Flormar tužka na oči Ultra Brown (koupit v e-shopu). Zvýraznit svou ženskost můžete i vhodně zvoleným outfitem, nebojte se rafinovaných šatů nebo halenky v pestřejších barvách.  

Zdraví 
Jaro s sebou může přinést drobné komplikace s koleny a klouby. Dbejte na dostatečný přísun vápníku a pravidelně posilujte kosterní svalstvo. Do jídelníčku přidejte luštěniny, konopné či sezamové semínko, sóju nebo pomeranče.  

Vztahy 
Pro samé povinnosti nezapomínejte na své blízké. Zkuste alespoň tři večery v týdnu práci úplně vypustit a věnujte se milejším „povinnostem“. Partner to ocení a vašemu vztahu to udělá dobře

Vodnář (21. 1. – 18. 2.)

Krása
Jaro voní svěže, zlepšuje náladu a rozjasňuje okolí. Zkuste se nakazit jeho energií, vyrazte ven a cestou zpátky se zastavte třeba pro nový parfém. Nebojte se změny – vonět by vám mohla například C-Thru Sunny Sparkle toaletní voda (koupit v e-shopu).
 
Zdraví
Zkuste více odpočívat. Jarní únava se může přihlásit náhle a s nečekanou intenzitou. Ozdravte jídelníček a přidejte antioxidanty. Jezte více zeleniny, ideální jsou rajčata, brokolice nebo obyčejná mrkev. Z bylinek vám udělá dobře máta, rozmarýn nebo kopr, chybu neuděláte ani zařazením panenského olivového oleje.
 
Vztahy
S příchodem teplejších dnů může přijít lehké zklamání. Důvodem nebude nic jiného než příliš vysoká očekávání z vaší strany. Nechte partnera dýchat a nezahrnujte ho zbytečnými výčitkami.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Krása
Po dlouhé zimě budete mít pocit, že je pokožka vašeho obličeje příliš vysušená a tenká. Dobře vám udělají vyživující pleťová maska a dostatečný příjem tekutin. Zkusit můžete i nejrůznější ovocné šťávy, vyšší příjem vitaminu C je víc než žádoucí, a to například ve formě Allnature Vitamínu C Premium (koupit v e-shopu).
 
Zdraví
Nerozčilujte se. Zachovejte klid a šetřete sebe i okolí. Negativní emoce se odrazí mimo jiné i na celkové zdravotní kondici, nepříjemně pozlobit vás v tomto období může žlučník. Podráždění zmírníte třeba čajem TEEKANNE Játra a žlučník, bylinná směs (koupit v e-shopu).
 
Vztahy
Je na čase trochu si v ložnici zvednout sebevědomí. Pořiďte si nové prádlo, černá krajka vám bude slušet a partnera oslní. Chybu neuděláte ani sexy podvazky a chutí vyzkoušet zase něco nového.

TIP: Širokou nabídku produktů pro úlevu bolavým zádům najdete i na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

Připravil/a pro vás Lea Kotková ve spolupráci s expertem Lea Kotková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Lea Kotková
expertka na výklad karet a numerologii
"Nic není dobře nebo špatně, existují jen následky."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít