Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Testujeme: Co nejlépe odstraní voděodolný make-up?

Testujeme: Co nejlépe odstraní voděodolný make-up?

Testujeme: Co nejlépe odstraní voděodolný make-up?

5. července 2021 od Lea Kotková

5. července 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Lea Kotková

I v létě u vody chceme být krásné. K tomu je ovšem třeba použít speciální voděodolný make-up, který je později často náročné odstranit. Především řasenka drží, a ne každý odličovač si s ní jednoduše poradí. Vyzkoušela jsem pro vás pět produktů a testovala, jak se s odolným líčením vypořádají. Podívejte se, jak to dopadlo.
Jde o jemný dvoufázový odličovač, který slibuje efektivní odstranění i voděodolného make-upu, a zároveň ochrání citlivou oblast očního okolí. Praktické balení je vhodné i na cesty.
 
Kvalita odlíčení: 95%
U dvoufázových odličovačů je nutné lahvičku nejprve důkladně protřepat a až poté její obsah nanést na vatový tampon. Následné odlíčení bylo rychlé a snadné, nicméně po voděodolné řasence přeci jen ještě na řasách zbyly nepatrné stopy. To ale napravilo druhé kolo odličování, takže celkový výsledek byl výborný.
 
Pocit po odlíčení: 100%
Oční okolí bylo po odlíčení jemně ošetřené – přípravek zanechal kůži hebkou a vyživenou bez jakéhokoli náznaku pnutí nebo začervenání. Preferujete-li nekonfliktní vůni jemné čistoty, bude vám tento odličovač plně vyhovovat.
Floré je česká certifikovaná přírodní kosmetika, vyvinutá s láskou k přírodě i pleti. Zakoupíte ji exkluzivně v Teta drogerii. Tento jemný bylinný dvoufázový odličovač z přírodní kosmetické řady slibuje šetrné odstranění make-upu i voděodolné řasenky. Dvoufázová kompozice je obohacená o extrakt z levandule.
 
Kvalita odlíčení: 90%
Nanášení na vatový tampon bylo pro mě ze všech odličovačů nejméně komfortní, protože lavička je vyrobena z velmi tvrdého plastu a nešla lehce promáčknout – jsem zvyklá tekutině v lahvičce vždy trochu „pomoci“. Nicméně následná kvalita odlíčení to vynahradila – byla téměř perfektní. Voděodolná řasenka si dala říct po pár pohybech tamponem. Na řasách zůstaly jen nepatrné zbytky, které jsem následně ještě dočistila.
 
Pocit po odlíčení: 100%
Pleť byla příjemně osvěžená a připravená pro následné nanesení krému. Protože miluji vůni levandule, platil u mě tento odličovač co do smyslového zážitku za jednoznačného favorita.
Produkt slibuje rychlý a efektivní způsob odstranění odolného očního make-upu bez zbytečného tření. Jemné složení s oleji pečuje o oční okolí a pomáhá posilovat řasy.
 
Kvalita odlíčení: 100%
Odlíčení proběhlo rychle a efektivně, přesně tak, jak slibuje popis u výrobku. Odolná řasenka byla odstraněna minimem tahů navlhčeným vatovým tamponem a řasy zůstaly úplně čisté.
 
Pocit po odlíčení: 100%
Sama tento dvoufázový odličovač v létě používám, protože jak za odlíčení, tak následný pocit má ode mě 100 %. Citlivé oční okolí bylo osvěžené a hebké, s příjemným jemně olejovým filmem na povrchu.
Tento dvoufázový odličovač očí a rtů slibuje účinné, a zároveň šetrné odstranění voděodolného make-upu, podobně jako jemnou péči o okolí očí a rtů. Složení je navíc obohaceno o kyselinu hyaluronovou a mandlový olej a obsažená prebiotika pečují o mikroflóru pokožky.
 
Kvalita odlíčení: 95%
Lahvičku je před použitím opět nutné řádně protřepat, aby se ingredience smíchaly. Odlíčení bylo i tady výborné, až na zcela drobné zbytky řasenky na některých řasách. V každém případě však voděodolný make-up včetně dlouhotrvající rtěnky odličovač Astra Aqua Biotic také dobře zvládne.
 
Pocit po odlíčení: 100%
Oční okolí a celá pleť včetně rtů byly po použití přípravku příjemně ošetřené a vyživené. Velmi jemná vůně, evokující čistotu a péči, působila příjemně a naladila mě i pokožku na následující odpočinek.
Také tento přípravek obsahuje 2 viditelné fáze: olejovou a vodní, které slibují rozpuštění a následné odstranění make-upu bez nutnosti tření vatovým tamponem. Citlivá pleť očí a rtů tak má zůstat dokonale vyčištěná, osvěžená a zklidněná bez pocitu pnutí.
 
Kvalita odlíčení: 95%
Po řádném protřepání lahvičky jsem přípravek nanesla na vatový tampon a ponechala okamžik působit. Následně jsem podle návodu make-up jemně setřela, aniž bych se zvlášť snažila obličej čistit. Výsledek byl téměř stoprocentní, ale přeci jen na řasách zůstaly drobné stopy po voděodolné řasence. Ty jsem následně ještě jednou pečlivěji vyčistila. Lehké tření tamponem za mě bylo přesto ještě potřeba.
 
Pocit po odlíčení: 100%
Oční okolí a celá pleť byly po použití přípravku jemně ošetřené, vyživené a hladké, připravené pro další péči. Přípravek byl zcela bez parfemace, což může být pro mnohé naopak výhodou.

Připravil/a pro vás Lea Kotková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít