Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Testujeme: Voděodolné černé řasenky

Testujeme: Voděodolné černé řasenky

Testujeme: Voděodolné černé řasenky

28. května 2018 od Jana Kantorová

28. května 2018 2 minuty čtení
Připravil/a Jana Kantorová

Perfektní řasy i v létě u vody – není problém. Zvláště, když si pořídíte řasenku, která vydrží koupání v rybníce i trochu pocení na hudebním festivalu. V redakci jsme některé otestovali za vás.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Dermacol Voděodolná řasenka pro objem Mega Lashes

Šéfredaktorka: Pavla Maříková

Voděodolná řasenka pro panoramatický objem řas. Slibuje precizně vykreslené řasy od kořínků až ke konečkům a perfektní zahuštění i u velmi slabých řas.


Můj názor:

Voděodolnou řasenku od Dermacolu jsem testovala opravdu poctivě. Absolvovala jsem svatbu nejlepší kamarádky, které jsem šla za svědka, a moje oko opravdu nezůstalo suché, další den jsem téměř celý strávila v bazénu s dětmi a do třetice řasenka prošla zkouškou ohně při kurzu potápění. Ve všech případech si vedla na výbornou. Žádné šmouhy, rozmazané oči, nic. Přitom se řasenka opravdu velmi dobře nanáší, má sytou černou barvu a krásně řasy oddělí a protáhne do délky. Ani při nanesení několika vrstev řasy neslepovala a krásně vydefinované vydržely až do večera. Trochu jsem se bála odličování, ale i to proběhlo vždy bez velkých problémů. Stačilo použít dvousložkový odličovací přípravek.


Hodnocení: 5/5Dermacol Voděodolná řasenka

Maybelline Voděodolná řasenka dodávající okamžitý objem Classic Volum‘ Express Waterproof

Redaktorka: Eva Suchomelová

Tato voděodolná řasenka slibuje řasy zhustit tak, že 3x zvětší objem řas. Patentovaný kartáček s trojúhelníkovým průřezem má dva typy vláken: krátká pro nanesení maximálního množství barvy a dlouhá pro perfektní rozčesání řas. Obsahuje rostlinné výtažky pro výživu řas.


Můj názor:

Moc se mi líbí balení – menší rozměr tak akorát do kabelky a krásná blankytně modrá barva. Těch různě dlouhých štětinek na kartáčku jsem se nejprve docela bála, aby nebyla aplikace nerovnoměrná. Ale velmi mile mě výsledek překvapil – řasy nebyly vůbec slepené a barva se krásně a bez hrudek rozestřela po celé délce všech řas. Není ani potřeba dvou vrstev, naopak výrobce varuje před opakovaným nanášením po zaschnutí řasenky. Tam už totiž funguje ten voděodolný efekt – barva se z řas nehne, ani když slzíte nebo se jinak dostanou do kontaktu s vodou.

Ani náhodné promnutí oka s ní nic neudělá. Na očích vydržela bez jakéhokoli problému 8 hodin a jistě by zvládla i déle. Pak jsem ji však už musela odlíčit. A tady pozor! Na odlíčení potřebujete skutečně olejové odličovadlo, protože ani micelární vody, které se dušovaly, že odlíčí i voděodolná líčidla, ji nedokázaly dostat dolů z řas. Nejlépe mi zafungovalo kápnout si na špičky prstů trochu odličovacího oleje, řasy jím promnout a pak smýt teplou vodou. I tak mi odličování trvalo výrazně déle než obvykle. Ale na používání je perfektní.


Hodnocení: 4/5

Maybelline Voděodolná řasenka

Gabriella Salvete Voděodolná řasenka XXPress Aqua Volume

Redaktorka: Helena Hladíková

Pomocí speciálně vyvinutého kartáčku dosáhnete maximálního objemu vašich řas. Řasenka navíc obsahuje pečující složky v čele s D-Panthenolem a snadno ji odlíčíte pouhým odličovacím mlékem.


Můj názor:

Řasenku používám každý den a „dekorativka“ Gabriella Salvete patří k mým oblíbeným značkám, takže i proto jsem byla na výsledek velmi zvědavá. Musím však říct, že řasenka mě moc nepřesvědčila. Nanášení speciálně zahnutým kartáčkem jde sice snadno, ale na řasách mi zůstávaly drobné hrudky, které šly docela špatně odstranit. Co se týče voděodolnosti, byla jsem spokojená, protože řasenka vydržela teplé počasí a zároveň i návštěvu bazénu. Ale pokud bych se zaměřila na slibovaný objemový efekt – byl sice trochu patrný, ale rozhodně ne tolik jako u jiných vyzkoušených řasenek. Velké plus však dávám odlíčení, které šlo skutečně snadno, a to i obyčejnou micelární vodou.


Hodnocení: 3/5Gabriella Salvete Voděodolné řasenka

Miss sporty Voděodolná řasenka Pump Up Booster 24 h

Šéfeditorka: Jana Kantorová

Řasenka vhodná pro každodenní použití obsahuje vyživující sérum na řasy, které je vyživí a ozdraví díky vitaminům A a E. Navíc slibuje řasy prodloužit, dodat jim až 12x větší objem díky velkému kartáčku, který nevynechá ani jednu řasu, a obsahu hydrakeratinu.


Můj názor:

Řasenka je jediné líčidlo, které používám opravdu každý den. Mám štěstí, že mám delší řasy, a proto vybírám řasenky, které mají také schopnost řasy pořádně zahustit. Hned zkraje se mi proto líbil velmi hustý a velký kartáček. Řasenka řasy skvěle prodloužila, ale slibované zahuštění a větší objem se nekonal. Naopak mi spíše přišlo, že jsou řasy na pohled řidší, i když o dost delší. Vyzkoušela jsem ale, že se dá dosáhnout většího objemu, pokud řasy přetřete dvakrát až třikrát. Jenže pak už řasenka neplní dokonale svůj voděodolný efekt. Primárně tak oceňuji, že je řasenka opravdu voděodolná. Za měsíc používání jsem s rozmazáním měla malý problém jen po celém dni stráveném v bazénu s dětmi. A stačilo jen lehce otřít černé tečky na spodním víčku a vše bylo zase v pořádku. Navíc se dá poměrně snadno odlíčit obyčejným odličovacím mlékem bez dlouhého a nepříjemného drhnutí a tlačení na pleť kolem očí.


Hodnocení: 4/5Miss sporty Voděodolná řasenka

Max Factor Voděodolná řasenka 2000 Calorie

Vizážistka: Petra Levá

Řasenka dodává intenzivní vzhled a maximální objem vašich řas. Vhodná i pro citlivé oči a ženy s kontaktními čočkami.


Můj názor:

Jsem velkým fanouškem řasenky 2000 Calorie, používám ji již dlouhá léta a pokaždé, když se rozhodnu vyzkoušet nějakou jinou, vždy se k ní opět nakonec vrátím. Vzhledem k tomu, že se blíží léto, vyzkoušela jsem tentokrát 2000 Calorie waterproof. S voděodolnými řasenkami jsem neměla dosud zkušenosti. Řasenka mne překvapila intenzivní barvou, kartáčkem, kterým se řasenka velmi dobře nanáší a jenž je stejný jako u řasenky vodou smývatelné, hustý a dobře řasy rozčesává. Řasenka skutečně vydrží celý den bez rozmazání, snad jen pro získání dramatičtějšího efektu je potřeba nanést dvě vrstvy. Nicméně v létě k moři nebo bazénu vřele doporučuji.


Hodnocení: 4/5Max Factor Voděodolná řasenka

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Jana Kantorová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít