Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Stop horku: Účesy a styling pro husté vlasy

Stop horku: Účesy a styling pro husté vlasy

Stop horku: Účesy a styling pro husté vlasy

22. června 2020 od Lucie Ulmanová

22. června 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Snem snad každé ženy jsou husté vlasy. Bohatá kštice, navíc kudrnatá, je sice nádherná, ale v létě vás může trochu potrápit. Proč? V husté hřívě je horko. Přinášíme vám tipy na jednoduché účesy, které vám pomohou zabránit pocení vlasů, a tak vám bude příjemněji!
Husté vlasy jsou dar, a proto je třeba o ně pečovat. Díky přírodním kudrlinkám se účes zase tvoří sám. Ale jak si upravovat v parných dnech kudrnaté a husté vlasy, aby nebyly na obtíž? Vsaďte na vhodný účes a zkroťte je správně zvolenými stylingovými přípravky.
 

Účesy pro husté vlasy

Pokud máte extrémně husté a rovné vlasy, máte zajištěný sice super objem, ale může se bohužel stát, že vlasy:
  • krepatí,
  • jsou těžké,
  • nedrží tvar.
 
Takové vlasy je vhodné na léto více prostříhat, aby střih působil vzdušněji. Nebojte se plnějších kratších délek, ale i úplně krátkého střihu. Pokud řešíte problém s krepatěním vlasů, zkuste Toni&Guy Bezoplachový kondicionér Smoothing Leave In (koupit v e-shopu). A jaký účes vám bude slušet?
vlasová asymetrie

1. Asymetrické střihy 

Jste-li majitelka velmi hustých vlasů, zkuste šikmý bob. Při tomto účesu jsou vlasy vpředu a po stranách o pět až sedm centimetrů delší než vzadu. Pro větší lesk bez elektrizování vlasů zkuste Toni&Guy Sprej pro dotek lesku (koupit v e-shopu).
pixie

2. Pixie cut 

V létě vám zajistí „lehčí hlavu“ nadčasový a sofistikovaný sestřih nakrátko zvaný pixie cut. Hodí se pro majitelky hustých rovných, ale i vlnitých vlasů. Pokud si vlasy zkrátíte, omladí vás to. Pro pixie cut jsou typické krátké vlasy po stranách a delší na temeni hlavy. Vlasy po konečné úpravě zafixujte Taft Lakem na vlasy Casual Chic (koupit v e-shopu).

Účesy pro vlnité a kudrnaté vlasy

S delšími vlnitými a kudrnatými vlasy to není v létě taky žádný med. Pramínky vlasů se kvůli horku například nepříjemně lepí na krk.
účes do culíku

3. Elegantní culík 

Vyřešte to jednoduše. Na temeni stáhněte vlasy do ohonu, utáhněte je gumičkou a volné pramínky kudrlin po stranách zkroťte vlásenkami. Nebo naopak nechte pár pramínků vlasů poletovat kolem obličeje. Z culíku vytáhněte tenký pramen a omotejte ho kolem gumičky a konec vlasů připněte vlásenkou. Odhalený krk bude pro horké letní dny příjemný. Kudrlinám dodá pružnost Pantene Pro-V Krém bez oplachování pro tvarované kudrnaté vlasy (koupit v e-shopu) a krásně je vytvaruje TRESemmé Kondicionační pěna na kudrnaté vlasy
Cactus water & coconut (koupit v e-shopu).
účes do drdolu

4. Drdol 

Elegantním, svěžím a moderním dojmem bude vypadat také drdol. Hodí se pro dlouhé nebo polodlouhé vlnité či kudrnaté vlasy. Stáhněte si vlasy do culíku vysoko na temeni hlavy a upevněte gumičkou. Pak ohon obtočte kolem gumičky a pod drdolem připněte vlásenkami. Zabráníte tak pocení vlasů a bude vám příjemněji. Pro zvýraznění vln použijte NIVEA Balzám pro zvýraznění vlnitých vlasů Hairmilk Natural Shine (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít