Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Velký letní horoskop 2022: láska, krása a zdraví

Velký letní horoskop 2022: láska, krása a zdraví

Velký letní horoskop 2022: láska, krása a zdraví

27. června 2022 od Jarmila Gričová a Petra Lamschová

27. června 2022 4 minuty čtení
Připravil/a Jarmila Gričová a Petra Lamschová

Chystáte se na dovolenou a prázdniny a toužíte vědět, co vás čeká? Na co byste si měli v oblasti zdraví, krásy a lásky dávat pozor? To vám prozradí hvězdy, které přečetla astroložka Jarmila Gričová. A my přidáte tipy, které by se vám v létě mohly hodit.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

I když aktivitou překypujete, je opravdu potřeba, abyste si uvědomili, že i vy potřebujete odpočinek a trochu klidu. Jen tak dokážete dokonale využít energii Jupitera, který až do října vaším znamením prochází. Kdybyste se rozhodli pro wellness pobyt nebo pro lázně, je to velice rozumné. Jako single tam můžete kromě zdraví najít nový, vytoužený, a hlavně trvalý vztah.
 
  • Pokud zrovna nemůžete někam vyrazit, udělejte si z večerní sprchy či koupele lázně doma.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Mars, který se 5. července dostává do vašeho znamení, kde se zdrží až do třetí srpnové dekády, vás dostává do situací, kdy testujete své kvality jak v práci, tak ve volném čase. V práci čekejte úkoly, kterých se každý bojí, ale vy je zvládáte naprosto s přehledem. Ve volném čase můžete vyzkoušet náročnou horskou turistiku. Sáhnete si sice na dno sil, ale sobě i okolí dokážete, že jste opravdu dobří!
 
  • Po náročné túře se vám bude jistě hodit něco pro unavené svaly a jejich regeneraci.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

O to, abyste prázdniny začaly pěkně svižným tempem, se postará Venuše, která bude až do 13. července ve vašem znamení. S její pomocí dokážete konečně udělat všechno to, na co jste se dlouho chystali. Doma vymalujete, nebo se dokonce pustíte do náročnější rekonstrukce. I přes spoustu práce, kterou zvládnete, nesmíte zapomínat na své zdraví. Co kdybyste si po ukončení celé akce vyrazili někam, kde je klid a kde se o vás postarají?
 
  • Po náročné práci dopřejte lázně a odpočinek, ale i tu správnou péči svým rukám.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Do 22. července, kdy Slunce prochází vaším znamením, byste měli klidně a bez nejmenších výčitek svědomí myslet především sami na sebe. Uvažujte jak o tom, co chcete, tak o způsobu, kterým se vám podaří vaše požadavky naplnit. Rodince klidně řekněte, že se o ni staráte celý rok, takže je přirozené, že se teď ona postará o sebe a o vás. Nebojte se, půjde to!
 
  • V klidu jeďte na dovolenou a nechte se obskakovat. Vaši nejbližší mohou začít třeba tím, že vám namažou záda.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Mezi 23. červencem a 23. srpnem, kdy Slunce prochází vaším znamením, věnujte daleko větší a intenzivnější pozornost svým přátelům. Je potřeba, abyste si uvědomili, že ve vašem případě jsou to podle starého přísloví příbuzní, které si člověk vybírá sám. Když budete vy oporou jim a oni spolehlivou oporou vaší, zvládnete podstatně víc, než byste dokázali sami. Navíc tyto dny prožijete v naprosto skvělé náladě.
 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

To, že je práce na zahradě vaší druhou přirozeností a největším koníčkem vůbec, vy víte a své okolí tím nepřekvapíte. Přesto si dávejte pozor, abyste si při této práci zbytečně neničili záda i ruce. I když jste dosud o zvýšených záhonech neuvažovali s tím, že je to zbytečné, přišel čas, abyste si je pořídili. Vašim zádům tím prokazujete péči a ohleduplnost, kterou si od vás opravdu zaslouží.
 
  • Pokud by vás záda přece jen bolela, dopřejte jim příjemnou masáž s vůní levandule.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Když máte partnera, který ze sebe nejrůznější nápady přímo chrlí a který by nejraději váš život změnil od základů, musíte být ti rozumnější vy. Nerozmlouvejte mu je, ale pomalu ho veďte k moudřejšímu náhledu. Nejpozději ve druhé polovině srpna pochopí, že jste ho zachránili před opravdu velkým průšvihem. To, že vás z vděčnosti pozve k moři, je z jeho strany přirozená a velice rozumná reakce.

Náš tip:
                       
  • Pro jednoduchou údržbu vlasů u moře se hodí slaný sprej.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Do 23. července musíte stihnout všechno, na čem vám záleží. Pokud se jedná o nějaké komplikovanější pracovní záležitosti, bez obav oslovte lidi, kteří mají s danou problematikou zkušenosti, a požádejte je o radu. Mezi 23. červencem a 23. srpnem, kdy je Slunce ve Lvu, pak tempo zpomalte. Nezapomeňte, že srdce a obecně oběhový systém jsou v této době pod zesíleným tlakem, a zbytečně jim nepřidávejte.
 
  • Dopřejte si chvilku odpočinku u šálku dobrého čaje. Můžete volit teplou i studenou variantu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Hlavní roli hraje ve vašem životě Jupiter, který prochází vaším sektorem lásky a romantiky. Když se k němu na přelomu července a srpna přidá Merkur, a po 11. srpnu i Venuše, čekejte intenzivní pokušení, s nímž se budete hodně těžko vyrovnávat. Když rozumně usoudíte, že chcete udržet svůj stávající partnerský vztah a po žádném dobrodružství netoužíte, bude to mít velice pozitivní dopad. Minimálně se vám vrátí klidné a nerušené spaní
 
Náš tip:

 KP EDP Killer Queen
  • Vsaďte na správnou vůni, která probudí vaše smysly v tom správném řádu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Léto bude ve vašem případě dost náročné. Je potřeba, abyste skloubili záležitosti jak pracovní, tak soukromé tak, aby ani jedna ze stran zbytečně netrpěla. Naštěstí máte vedle sebe partnera, který se s vámi o vaše povinnosti moc rád podělí. Když vám na přelomu července a srpna řekne, že byste měli zpomalit tempo, měli byste mu vyhovět. Odpočinek u vody udělá dobře jak vám, tak jemu.
 
  • Pro bezpečný pobyt u vodní hladiny se vám rozhodně bude hodit něco proti komárům.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pokud přemýšlíte o změně životního stylu tak, abyste konečně nejen zhubli, ale abyste si sníženou váhu také udrželi, máte šanci. Když konečně narazíte na systém, který by vám vyhovoval, rychle pochopíte, že jde o něco, co sice rychlé výsledky nepřinese, ale každé kilo, o které přijdete, zmizí opravdu nenávratně. Pak si můžete být jistí, že se na konci prázdnin budete cítit po všech stránkách lépe než na jejich začátku…
 
  • Zkuste k snídani low carb müsli s jogurtem nebo skyrem. Zaručujeme vám, že si pochutnáte.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nejdříve na vás pozitivně působí Slunce v Raku, jehož energii 18. července přebírá Venuše. Toho, že byste se v létě nudili a neměli co dělat, se tedy obávat nemusíte. Kdybyste navíc pochopili, že se musíte věnovat v první řadě partnerovi a svému soukromí, bylo by to skvělé. Je přece jasné, že v práci můžete správně fungovat a na kariéře pracovat až ve chvíli, kdy je doma všechno v pořádku a vy v dobré náladě…
 
  • Udělejte si společný hezký chvilku, večer nebo víkend. Oba si to zasloužíte

Foto: Shutterstock
 

Připravil/a pro vás Jarmila Gričová a Petra Lamschová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít