Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Velký horoskop pro zdraví a krásu na celý rok 2022

Velký horoskop pro zdraví a krásu na celý rok 2022

Velký horoskop pro zdraví a krásu na celý rok 2022

24. prosince 2021 od Jarmila Gričová a Petra Lamschová

24. prosince 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Jarmila Gričová a Petra Lamschová

Co nového nám přinese rok 2022? Co vás čeká v osobním životě, na co si dát pozor v práci nebo ve vztazích a hlavně, jak byste měli pečovat o své zdraví a krásu? S tím vším vám poradí Jarmila Gričová.

Beran (21. 3. – 19. 4.)

I když všem rádi a s chutí opakujete, že klid není nic pro vás a že dáváte přednost akci, tentokrát to vypadá trochu jinak. Po turbulencích, které jste prožívali v poslední době, si i vy říkáte, že si zasloužíte trochu klidu a nerušené pohody. Stejně nezvykle se budou vyvíjet i vaše vztahy. Místo nerozvážného nabízení přátelství v podstatě každému, kdo půjde kolem, dáte přednost pomalému a důkladnému výběru lidí, na které se můžete spolehnout. A můžete si být jistí, že jich najdete opravdu hodně!

Pro zdraví a krásu: Únavu z práce neberte jako něco, co je dané, ale jako něco, co se dá relaxací silně zmírnit nebo odstranit.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

I když je doba těžká a vy si to naplno uvědomujete, nemáte se vlastně čeho bát. Ve financích a v tom, co se týká zaměstnání a ostatních praktických záležitostí, stojí celý vesmír na vaší straně. I když neušetříte tolik, kolik jste zvyklí, nějakého zásadního propadu životní úrovně se bát nemusíte. Ve vztazích je to trochu horší. Na svou obvyklou taktiku, kdy na lidi zatlačíte a oni vašim přáním vyhoví, můžete zapomenout. Ve vašem případě by tlak vyvolal protitlak, který byste zvládnout nedokázali.

Pro zdraví a krásu: O tom, že moře potřebujete jako sůl, nepochybujte. Před žhavými paprsky si však musíte pleť důsledně chránit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Samoty a toho, že byste kolem sebe neměli zajímavé lidí, se nebojte. Podnětů, setkání a nejrůznějších společenských akcí si užijete podle libosti. Navíc se vám podaří nenápadně, ale přesto efektivně pracovat na své kariéře. Celý rok budete na večírcích a nejrůznějších party navazovat vztahy, které vám v tomto ohledu pomohou víc než absolvování prestižních kurzů. Můžete se sice dozvědět, že jste neskuteční kariéristé, ale to vám může být jedno. Mluví tak jen ti, které podobná taktika nenapadla…

Pro zdraví a krásu: V první polovině roku si dávejte pozor na zbytečné nachlazení. Dělejte všechno pro to, abyste se infekci vyhnuli.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pluto ve vašem partnerském sektoru pobývá dlouhodobě, ale to neznamená, že před vás přestane stavět náročné a těžko zodpověditelné otázky. V tomto roce budete muset řešit problémy nejen své, ale i vašeho partnera. Hrozí, že se oba dostanete do problémů, které vyplývají zejména z jeho přehnané velkorysosti. Jakmile zjistíte, že ostatním pomáhá způsobem, který by mohl ohrozit vaši rodinu a majetek, musíte energicky zakročit. Nebude to sice příjemné, ale kdybyste věci nechali volný průběh, bylo by to horší.

Pro zdraví a krásu: V srpnu si naordinujte relaxační pobyt. Pokud se v něm harmonicky spojí pohyb s odpočinkem, bude to skvělé.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Smiřte se s tím, že vaší svobody ubylo a odpovědnosti, kterou cítíte jak za rodinu, tak za svého partnera, zase přibylo. Navíc pochopíte, že kariéra pro vás není zdaleka tak důležitá, jako byla dosud. Nebude to náhodou tím, že jste v ní v poslední době řádně pokročili a začínáte být trochu unavení? V každém případě pochopíte, že řeči o tom, že jsou v životě důležitější věci než peníze a majetek, jsou pravdivé. Po celý rok pro vás budou daleko důležitější vyrovnané partnerské a láskyplné vztahy!

Pro zdraví a krásu: Pečujte jak o zdraví, tak o krásu. Když se rozhodnete, že kromě posilovny navštívíte i kosmetiku, bude to skvělé!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Neptun, který prochází vaším partnerským sektorem, svůj tlak na vás nijak nezmírní. Právě proto je potřeba, abyste se v osobních i pracovních vztazích chovali pokud možno rozumně. V práci si nenechte namluvit, že se zatím musíte spokojit s nižším platem, ale že si můžete být jistí, že se později zvýší. Později může v této souvislosti znamenat nikdy. V partnerství svého partnera zkoumejte opravdu důkladně. Pokud uvažujete o tom, že byste s ním spojili život, měli byste o něm vědět pokud možno vše.    

Pro zdraví a krásu: Pozornost věnujte především pleti. Pak si ale slibte, že o ni budete pečovat jen kvalitními krémy. Na kráse se nešetří!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váš trochu rozkolísaný život se zklidní a stabilizuje. Dokážete objektivně posoudit, co se děje. Pak bez problémů odlišíte to, co se dá napravit, od toho, co už šanci nemá. To pak vzdor své obvyklé povaze ukončíte tak, abyste se k tomu už nikdy nemuseli vracet. Dlouhodobé vztahy však mají tendenci k pozitivním změnám. Pokud přijde partner s tím, že byste se měli vzít nebo si pořídit dítě, neříkejte, že na to nejste dost zralí. Příležitosti, které v tomto roce propasete, budete později těžko dohánět.

Pro zdraví a krásu: Na vaše rozpoložení má od května do října vliv Jupiter. Dává vám všechno včetně chuti k jídlu. Dejte si pozor, abyste nepřibrali!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Především si uvědomte, že nemáte čas na lenošení. Hned po Novém roce začněte využívat energii Jupitera, který ovlivňuje váš citový život. Jako single máte značnou šanci na nalezení své druhé polovice. Je jen potřeba, abyste dali najevo, že o něco takového stojíte. Nechovejte se tak, aby ti, co by o vás měli zájem, ztratili při prvním pohledu na vás odvahu! Když se už ale vztah vytvoří, půjde všechno kupředu rychlostí téměř nadzvukovou. Pak je docela možné, že příští nový rok budete už vítat ve třech!

Pro zdraví a krásu: Zbytečné stresy nepotřebujete. Není však nutné, abyste na jejich zvládnutí brali farmaka. Přírodní prostředky budou stačit!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

O tom, že patříte k lidem, kteří umějí svůj život řídit a směrovat tam, kam chtějí, není pochyb. Přesto by nebylo dobré, kdybyste to zejména do 11. května přeháněli. Jupiter v Rybách vám dává iluzi, že zvládnete všechno a na všechno máte právo. Zpočátku to sice může tak vypadat, ale záhy byste zjistili, že za to, co jste dostali, musíte platit – a to podstatně víc, než by se vám líbilo. Pokud chcete mít klid, držte se vědomě zpátky. Neriskujte jednání, které by mohlo mít hodně negativní následky. 

Pro zdraví a krásu: O tom, že se mají životní radosti vychutnávat naplno, nepochybujete. Dejte si však pozor, abyste si zbytečně nezatížili játra.
 
Náš tip:
GS Ostropestřec
🛒 GS Ostropestřec

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Na starosti, které jste museli řešit v minulých letech, můžete vzpomínat s úsměvem a s pýchou. Všechno, co bylo potřeba, jste zvládli tak, že můžete být sami se sebou spokojení. Momentálně procházíte obdobím, kdy máte šanci nadlouho a dobře stabilizovat veškeré své finanční záležitosti. Po zralé úvaze můžete investovat do nemovitostí nebo jiných podobných komodit. Díky Jupiteru se zejména v prvních čtyřech měsících roku můžete naučit spoustu nových věcí. Ty pak vaši cenu na trhu práce zásadně zvýší!

Pro zdraví a krásu: Aktivitu potřebujete a uznáváte, ale přehánět byste to s ní neměli. Rozumně přistupujte hlavně k takové, která zatěžuje klouby.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Saturn, který další rok pobývá ve vašem znamení, vás sice trochu brzdí, ale zároveň se vám stará o úspěchy. Pod jeho vlivem pracujete i jednáte rozvážně a tak, abyste neuškodili sobě ani nikomu druhému. Zároveň si konečně začnete vážit klidu a stability, kterou vám poskytuje rodinný život. Když vidíte zmatky, jež panují v rodinách vašich příbuzných a známých, jste moc rádi, že vy to máte doma nastavené jinak. Období příjemné stability vás čeká i v práci. I kdybyste si chtěli stěžovat, nemáte na co…

Pro zdraví a krásu: Vaším heslem by měla být prevence. Když vás lékař pošle na kompletní prohlídku, neprotestujte. Dělá to pro vaše dobro. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jde o rok, který začne opravdu velkolepě. Zejména v první třetině nebudete vědět, čeho se dříve chopit a jakou příležitost využít jako první. Kromě peněz, které budou přicházet sice nárazově, ale ve vyšším množství, než jste předpokládali, vás čeká i spousta seznámení se zajímavými lidmi. Snažte se od nich naučit všechno nové a zajímavé, čím vás mohou obohatit. Zároveň si však uvědomte, že spoustu nového se mohou naučit i oni od vás. Když si z pracovních kolegů uděláte přátele, nebude to vůbec na škodu…

Pro zdraví a krásu: Pohyb ve vodě je vám vlastní. Po každé návštěvě bazénu nebo koupeli v přírodě se však musíte namazat výživným mlékem.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Jarmila Gričová a Petra Lamschová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít