Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Svatební manikúra: Jak dokonale upravit nehty

Svatební manikúra: Jak dokonale upravit nehty

Svatební manikúra: Jak dokonale upravit nehty

16. května 2018 od Helena Hladíková

16. května 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Veronika Peroutová

Svatební look není jen o dokonalém make-upu, perfektním účesu a nádherných šatech. Nezapomeňte během příprav také na své ruce, které ozdobí snubní prsten. Jaká délka nehtů a jaké trendy ve zdobení se hodí právě na svatbu? Na to jsme se zeptali manikérky a nehtové designérky Veroniky Peroutové.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Upravené ruce a nehty mají být vizitkou každé ženy, a to nejen ve svátečních chvílích. Právě svatba však bývá příležitostí, kdy bychom si měly dát záležet ještě více než jindy. Základem je pečlivá manikúra, po níž byste měly mít perfektně vyživené a upravené ruce a nehty. Na svatbu doporučuji decentní úpravu nehtů, a to jak v délce, tak ve zdobení, radí odbornice. V každém případě se snažte dodržet úpravu podle přirozeného tvaru vašich nehtů, protože každému nehtu sluší něco jiného. „Nevěsta by si především měla vybrat zkušenou manikérku, která splní její představy, a měla by se s ní s dostatečným časovým předstihem před svatbou poradit,“ říká expertka. Ostatně správné načasování je při zkrášlování na svatbu velmi důležité.

tipy na svatební manikúruTip redakce:
Pokud jste zvyklá na určitou úpravu nehtů, například nosíte krátké, na svatbě neexperimentujte třeba s extra dlouhými nehty. Bude vás to jen zbytečně znervózňovat a svatební den si přece chcete užít bez sebemenších mráčků na duši. Raději si nechte poradit od profesionálů, jak co nejlépe vyzdvihnout vaši stávající úpravu.

inspirace

Jemné barvy vedou

Zamyslet byste se měla také nad barvou laku na nehty. „Co se týče současných trendů obecně, s teplým počasím teď přicházejí na řadu pastelové barvy a květinové vzory, které postupně přejdou do letních neonových odstínů. Na svatbu jsou však momentálně v kurzu tzv. nude nehty v jemných tělových až narůžovělých odstínech, které mohou být zdobené buď jemnou ruční malbou, nebo třeba kamínky Swarovski,“ vysvětluje expertka. Klasikou, která skutečně nikdy nezklame, je pak francouzská manikúra. Tu můžete doplnit jakýmkoli zdobením vhodným na svatební příležitost. Některé nevěsty dbají na perfektní sladění se svatebními barvami a barvou kytice, i to je samozřejmě řešení. Vyzkoušet můžete také jemné barevné tóny a pouze jeden nehet si nalakovat výraznou barvou.

svatební inspirace na nail art

Zdobte, ale decentně

Velmi zajímavou součástí úpravy se může stát zdobení nehtů neboli nail art, jímž lze celou svatební manikúru krásně završit. Na výběr máte z různých kamínků, třpytek, razítek či samolepek. „Co se týče svateb a trendů ve zdobení, je to stejné jako u barev – volte především jemné a decentní zdobení. Skvělým doplňkem se mohou stát různé efektové pigmenty, které rozzáří nehty každé ženy,“ doporučuje odbornice. 

svatební manikúra

Trocha kvítí na zápěstí

Svatební manikúra je tedy hotová, ale k úplné dokonalosti vašich rukou vám pořád ještě něco chybí? Pořiďte si květinový náramek! Ideálně doplní a zvýrazní krásně upravené nehty a bude báječně ladit s vaší svatební kyticí, zejména pokud na něj použijete stejný druh květin. Náramky můžete pořídit už hotové, ať z živých, umělých, nebo čím dál populárnějších látkových květin, a to nejlépe přímo u květinové aranžérky, která vám bude připravovat celou květinovou výzdobu včetně kytice. Všechno tak budete mít perfektně barevně i stylově sladěné a výsledek všechny svatebčany zaručeně ohromí.
 
Tip redakce:
Náramky z živých květin si můžete vyrobit i sama. V prodejnách s floristickým zbožím seženete speciální zápěstní náramek, na který můžete připevnit květinovou vazbu, případně se poohlédněte po aranžovací hmotě s drobnou miskou, skrze kterou lze provléct stuhu, a náramek tak připevnit na ruku. Dobrým pomocníkem je také sprej proti vypařování vody, kterým kvítí na závěr aranžování postříkejte. Náramky se hodí jak pro nevěstu, tak pro svědkyni, družičky či maminky novomanželů.

 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Veronika Peroutová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Veronika Peroutová
Nehtová designérka
267
"Upravené nehty jsou vizitkou každého z nás."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít