Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Podzimní manikúra ve znamení přírodních živlů

Podzimní manikúra ve znamení přírodních živlů

Podzimní manikúra ve znamení přírodních živlů

24. září 2021 od Zdena Šmídová

24. září 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Zdena Šmídová

Podzimní manikúra rozhodně nemusí být ponurá. Může být hravá a barevná, stejně jako podzim. Tu správnou barvu si vyberte v duchu zemských živlů.
Než se pustíte do vybírání barev, dejte svým nehtům, ale i rukám tu správnou péči. Chce to trochu ruce hydratovat a zjemnit kůžičku okolo nehtů, inspirovat se můžete naším návodem na domácí manikúru.

1. Element ohně = temně rudá

Element ohně je hlavně o lásce a radosti. Dodává energii, podporuje smělé plány a přeje odvážným. Je v něm síla a pohyb. V barvách jde o všechny odstíny červené až k oranžové či zlaté. V rámci podzimních tónů je to až tmavě rudá. Za nás ideální barvy na pracovní schůzku.

Jak na nehty:

Tip redakce:
Pokud byste chtěli změnu, není nic jednoduššího, než doprostřed nehtového lůžka ideálně párátkem udělat tečku černým lakem. Čím světlejší odstín podkladového laku, tím výraznější tečka bude. A naopak, tento styl nail-artu můžete použít také v opačné kombinaci, tedy tmavý podkladový lak a světlá (stříbrná či bílá) tečka.

2. Element vody = barvy temného moře

Element vody symbolizuje klidnou a jemnou energii, přehled, relaxaci, intuici a moudrost. Voda pomáhá zpomalit hektické tempo. Voda zahání stres. Energie vody, to jsou všechny odstíny od modré až po černé. V rámci podzimních modrých barev jde o barvy temného moře – od tmavě modré až tyrkysovou. V rámci manikúry ideální barvy, pokud se potřebujete zklidnit a zbavit stresu. 

Jak na nehty:

Tip redakce:
Máte-li před sebou večírek nebo párty, pak lůžka tyrkysově modrých nehtů přetřete lakem se zlatými glitry –
Miss Sporty lak All that Glitters 040 (koupit v e-shopu) a můžete nalepit i kamínek.

3. Element země = barvy spadaného listí

Země je mírný živel, symbol pohody, klidu a zázemí. Přináší harmonii, evokuje stabilitu a ukotvení. V rámci podzimních tónů jde o barvy od žlutých, béžových, zelených až po bordó a hnědé odstíny. V rámci barvy nehtů volte tyto barvy, pokud chcete uzemnit a opravdu se naladit na podzim.

Jak na nehty:

Tip redakce:
Jestliže vás nebude bavit tmavá barva, můžete svou manikúru rozveselit a každý nehet natřít jinou barvou a k hnědé či bordó přidat žlutou, zelenou – zkrátka barvy podzimního listí. Záleží jen na vaší fantazii.

4. Element vzduchu = lehký vánek

Element vzduchu je kreativní, flexibilní, rychle se přizpůsobuje změnám, nelze ho spoutat žádnou silou, je spojený s myšlením a komunikací. Barevné tóny, které ho vystihují v rámci podzimu, jsou od temně šedých přes stříbrné až po ocelově modrou a fialovou. Barvy vzduchu volte na nehty, pokud potřebujete vymýšlet a být kreativní, anebo chcete něčím upoutat.

Jak na nehty:

Tip redakce:
Máte- li raději tmavší tóny, pak zvolte na nehty barvy tmavé oblohy, jako je ocelově modrá a temně fialová. A natřete malíček a ukazováček jednou barvou a zbytek prstů druhou barvou.

Foto: Shutterstock.cz

Připravil/a pro vás Zdena Šmídová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít