Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Testování: Vyživte dokonale své nehty

Testování: Vyživte dokonale své nehty

Testování: Vyživte dokonale své nehty

8. listopadu 2017 od Jana Kantorová

8. listopadu 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Jana Kantorová

I vaše nehty potřebují speciální péči. Podzim je tak skvělým obdobím, kdy dodat nehtům výživu a hydratovat je, aby byly pevnější a rychleji rostly. Otestovaly jsme pro vás hned 4 vyživující laky na nehty, které udělají z vašich nehtů chloubu.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Moisture Rehab, Sally Hansen

Noční sérum pro silně poškozené nehty

Redaktorka: Eva Suchomelová
Koncentrované složení s obsahem extraktů z černé orchidey, Acaí a s mořskou řasou Algae má podle výrobce hydratovat a omlazovat nehty a nehtovou kůžičku. Po zaschnutí nezanechává barevné stopy, nehty jsou silnější a vyživené. Nanáší se na čisté odlakované nehty a jemně se vmasíruje do nehtu a nehtové kůžičky. Pro lepší výsledek se má aplikovat na noc.

Moisture Rehab, Sally Hansen


Můj názor:

Noční působení mi velmi vyhovovalo, protože přes den nemívám klid a čas na rituál nanesení a vmasírování přípravku. První dojem byl velmi příjemný – přípravek je spíše tekutý a pro dostatečnou hydrataci jej není potřeba moc. Má kratší, zkoseně seříznutý štěteček, jímž se dá sérum přesně nanést tam, kam potřebujete. Kůžička kolem nehtového lůžka i celého nehtu byla již po několika dnech používání zřetelně více hydratovaná a méně se vysušovala. Sérum velmi jemně, ale zato nesmírně příjemně voní. Co se regenerace poškozených nehtů týče, viditelné výsledky zatím nemám, ale manikérka mě ujistila, že je to patrné nejdříve po měsíci používání. Tak dlouho jej ještě nepoužívám, proto nemohu účinek potvrdit ani vyvrátit. Nicméně prozatím na mě přípravek působí slibně.
Hodnocení: 5/5


Astor Pro Manicure

Kompletní podkladová péče 5 v 1

Koordinátorka: Anna Poledňáková
Lak Astor Pro Manicure se užívá zejména před aplikováním manikúry. Díky aktivním látkám a pečující formuli s vitaminy A, C a E zajišťuje nehtům kompletní podkladovou péči – nehty posiluje a chrání, zamezuje jejich lámání a štěpení a dodává jim vysoký lesk. Po jeho užití vypadají nehty krásně zdravě, jsou zpevněné a připravené na manikúru. Lze jej použít i samostatně.

Astor Pro Manicure


Můj názor:

Mám spíš slabší nehty, které se přirozeně třepí, po několika užitích laku se ale opravdu zpevnily a celkově teď vypadají mnohem zdravěji. Velkou výhodou laku je, že je ihned suchý a nehtům dodává krásný zářivý lesk. Lze jej tedy použít i samostatně a ne jen jako podkladovou bázi. Na laku dále oceňuji velký štěteček, který perfektně kopíruje tvar nehtů, a usnadňuje tak rovnoměrnou aplikaci laku. Trochu slabší je výdrž, jelikož se jedná primárně o bázi. Celkově jsem ale s tímto lakem velmi spokojená.
Hodnocení: 4/5


8 v 1 Effective Instant Regeneration, Eveline

Kondicionér na nehty 8 v 1

Šéfredaktorka: Pavla Maříková
Nehtový kondicionér slibuje regeneraci a rekonstrukci nehtů. Zlepšuje pružnost a odolnost nehtů, chrání proti lámání a třepení, dodává jim zdravý lesk.

8 v 1 Effective Instant Regeneration, Eveline


Můj názor:

Naštěstí nemám s kvalitou nehtů velké problémy, trápí mě jen matný povrch nehtu. Narazila jsem tak na vyživující kondicionér na nehty 8 v 1, který slibuje kromě lesku také posílení nehtů a jejich růstu, zamezení třepení a lámání, působí pozitivně na měkké a křehké nehty a zarovná hrbolky na nehtech. Byla jsem tak na výsledný efekt používání zvědavá. Největší výzvou pro mne bylo vydržet po dobu dvou týdnů nemít nehty nalakované. Ale chtěla jsem opravdu vidět, zda přípravek skutečně přispěje ke zdravým a hlavně lesklým nehtům. Postupovala jsem přesně podle návodu, což znamenalo nanést první den jednu vrstvu výživy, druhý den druhou a třetí den odstranit tyto dvě vrstvy speciálním odlakovačem této značky (což byla asi jediná nevýhoda tohoto produktu) a začít celou proceduru znovu.

Toto jsem opakovala celé doporučené dva týdny. Pak je vhodné dopřát nehtům pauzu 1 měsíc.  Musím říct, že přestože jsem byla zpočátku skeptická, zda po takto krátké době uvidím nějaký rozdíl, bylo to patrné. Nehty byly na pohled lesklejší, bez skvrnek a také výrazně pevnější bez třepících se konečků.  Jediné, co bych doporučila, je chránit nehtovou kůžičku olejem nebo mastnějším krémem.

Hodnocení: 5/5


4 v 1 Complete Nail Care, Flormar

Kompletní péče o nehty 4 v 1

Šéfeditorka: Jana Kantorová
Vyživující lak na nehty od značky Flormar slibuje komplexní péči, a to doslova posílení nehtů, hydrataci, podporu růstu a lesk. Ideálně se hodí pro nehty, které se lámou, suší a třepí. Aplikuje se 1 až 2 vrstvy. Používat jej můžete i pod normální lak.

4 v 1 Complete Nail Care, Flormar


Můj názor:

Mám lámavé a slabé nehty, a proto každou speciální výživu pro ně ocením. Z toho důvodu mě velmi zaujala péče 4 v 1 slibující kompletní péči. Kromě základní báze se jedná také o zpevňovač nehtů, podporu růstu a lesklý top coat. S lakem se pracuje velmi dobře, má delší rukojeť pro pohodlné nanášení laku a užší štěteček, což mi vyhovuje, protože mám užší nehty. Navíc velmi rychle zasychá, takže nemusím dlouho čekat. Jako top coat vydrží velmi dlouho, lak na nehty mi vydržel neolupující se přes týden. Určitě musím ocenit zpevňující funkci. Nehty jsou po nanesení laku silnější a mnohem pevnější. A rozhodně nehty mnohem více vydrží. Dříve mi stačilo zavadit o nějaký povrch a nehet se nalomil. Musím také uznat, že po používání výživy mi nehty začaly růst mnohem rychleji. Dokonalý je pak také lesk nehtů po použití výživy. Skvěle totiž funguje i jako top coat a po nanesení na barevný lak je lesk naprosto nepřehlédnutelný.
Hodnocení: 5/5
 

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Jana Kantorová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Jiřina Navarová 3.ledna 2018
Dobrý den,
nevím proč opakovaně propagujete výrobek Moisture Rehab, Sally Hansen,který jsem před Vánocemi i přes velkou snahu nedokázal v žádné prodejně koupit ani po dotazu na webu tetainfo.

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít