Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co vám radí karty na září: Jak si co nejlépe užít babí léto?

Co vám radí karty na září: Jak si co nejlépe užít babí léto?

Co vám radí karty na září: Jak si co nejlépe užít babí léto?

20. srpna 2021 od Lea Kotková

20. srpna 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Lea Kotková ve spolupráci s expertem Lea Kotková

Prázdniny utekly jako voda a podzim se pomalu hlásí o slovo. Doufejme, že slunečné dny ještě chvilku vydrží a my si užijeme příjemné babí léto. Co pro nadcházející období radí tarotové karty?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Máte-li před podpisem smlouvy či jiného důležitého dokumentu, buďte obezřetní. Tentokrát si dejte na čas a zchlaďte svou horkou beraní hlavu. Dobře zvažte všechna pro a proti, karty varují před ukvapenými kroky. Koncem září na vás může dolehnout teskná nálada, podzimní splín. Neklesejte na mysli, brzy se opět vyčasí. Pro obnovení harmonie a zklidnění rozbouřené mysli zkuste třeba Leros Vnitřní harmonie bazalka & sléz bylinný čaj (koupit v e-shopu).
 

Beranům k zamyšlení:

Nehledej ve druhých to, co můžeš najít jenom sám v sobě.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Karty se tváří přívětivě a zdá se, že události nadcházejících týdnů pro vás budou klíčové. Pravděpodobně se setkáte s někým moudrým, kdo vám na vaší cestě pomůže. Spolu s ním najdete východisko ze situace, která už vás příliš dlouho zatěžuje. Jste-li nezadaná, koncem měsíce potkáte novou lásku. Aby vám to na rande slušelo, udělejte si radost novou rtěnkou, protože právě rty jsou jednou z věcí, na kterou se zaměřuje mužská pozornost. Jako Býk preferujete klasiku – slušet vám určitě bude červená Max Factor Lipfinity Rtěnka 120 hot (koupit v e-shopu).
 

Býkům k zamyšlení:

Vždycky všechno může být ještě úplně jinak.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Je čas využít svou šikovnost. V září budete v jednom kole, vaše aktivita se ale vyplatí a na konci na vás čeká zasloužená odměna. Vytrvejte a pokračujte, přestože trpělivost není zrovna vaší silnou stránkou. Pozor si dejte na rutinu a dokola se opakující záležitosti, sama nejlépe víte, že taková činnost vás z dlouhodobého hlediska ubíjí. Máte-li pocit stereotypu, hledejte nové možnosti, cesty, výzvy. Úspěch se bezpochyby dostaví.
 
Tip redakce:
Po dlouhém pracovním dnu vám udělá dobře horká koupel obohacená o koupelovou sůl. Vyzkoušejte třeba relaxační
Ameté Koupelovou sůl Sea Minerals (koupit v e-shopu) pro uvolnění těla i mysli.
 

Blížencům k zamyšlení:

Ujisti se, že to, co považuješ za pravdu, pravdou zůstane i pod drobnohledem sebereflexe.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vaše přirozená touha o někoho pečovat se v září rozvibruje možná ještě o trochu silněji než obvykle. Pocítíte pevnou vazbu na rodinu a přátele, stejně tak vděčnost a pokoru za to, co máte. Buďte však opatrná a svou energií neplýtvejte tam, kde „neslyšíte“ odpověď. Konec měsíce po vás bude žádat trochu bilancování, zejména v partnerském vztahu. Letní neshody budou tytam a láska se opět rozhoří. Udělejte partnerovi radost a pořiďte mu třeba David Beckham pánský deodorant sprej Bold Instinkt (koupit v e-shopu).
 

Rakům k zamyšlení:

Právě tvá odlišnost je tvým největším bohatstvím.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Tentokrát půjde především o pracovní záležitosti. Během léta jste načerpala mnoho ohnivé energie a teď nastal čas ji zúročit. Karty naznačují slibné vyhlídky, ve kterých bude hrát roli míra vašeho nasazení a schopnost rychlého a správného úsudku. Kromě logiky dejte občas prostor i srdci. Nepřepínejte se ale a dostatečně odpočívejte, kruhy pod očima nesluší nikomu. Pokud se přeci jen projeví únava, nevyspání zamaskujete například Miss Sporty korektorem Perfect to Last 24h (koupit v e-shopu).
 

Lvům k zamyšlení:

Pokud jsi uvěřil, že je něco nevyhnutelné, pak je. Protože budoucnost si tvoříme sami.

Panna (23. 8. – 22. 9.)   

Možná i vy slavíte v září narozeniny. Období kolem nich bývá náročnější, protože tou dobou jsme z energetického hlediska nejvíce oslabeni. Nemusíte-li, nedělejte v září žádná zásadní rozhodnutí, držte se spíše stranou, sledujte a vyčkávejte. Občas je dobré nechat věci jen tak – bez zásahu zvenčí – plynout. Zajděte si na masáž, nalaďte se na relaxační notu, uvařte si bylinkový čaj, uvolněte se a podpořte svou imunitu klidem a čistou hlavou. Nic vám neuteče.
 
Tip redakce:
Pro zpříjemnění podzimních večerů si můžete pořídit novou keramickou
Aromalampu (koupit v e-shopu) a do ní například osvěžující Floré Bylinný esenciální olej mandarinka (koupit v e-shopu).
 

Pannám k zamyšlení:

Když chybuješ, sílíš a rosteš.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

V září se zaměřte na své blízké. Dejte jim najevo, jak důležití pro vás jsou. Karty poukazují na šanci potkat někoho z dávné minulosti, možná z dětství, s nímž si i nadále máte co říct. Nabízí se šance prožít s ním hezké chvíle a zpříjemnit si nejenom nadcházející podzimní dny. Zbystřete, pokud jde o zdraví. Míváte sklon k onemocnění močových cest a ledvin, chraňte se, dostatečně pijte a zdraví podpořte třeba bylinkami. Skvělé jsou třeba jalovec obecný nebo petržel. Dobrou službu udělají také TEREZIA Brusinky AKUT 10 (koupit v e-shopu).
 

Váhám k zamyšlení:

Nic není dobře nebo špatně. Existují jen následky.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Po náročném srpnu se rýsuje o něco klidnější září. Potíže, které se minulý měsíc jevily jako nepřekonatelné, ztratí na významu a vy si konečně oddechnete. Užívejte si zasloužený klid, čerpejte novou energii ze společných chvil s partnerem či přáteli, zajděte si ke kadeřnici a vyzkoušejte nový účes nebo barvu. Inspiraci najdete v teplých barvách podzimu. Využijte posledních letních paprsků, choďte ven a radujte se z pomalu zlátnoucí přírody.
 

Štírům k zamyšlení:

Pokud se nemůžeš rozhodnout, kterou cestu se dát, představ si, jak se budeš na konci každé z nich cítit.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Září pro vás znamená nový začátek. Ať už je řeč o novém vztahu, oživení stávajícího, anebo zajímavé pracovní nabídce. Zkuste se ovšem na chvíli zastavit a zmírnit své obvyklé tempo. Všímejte si detailů a dejte pozor, aby vám neuniklo něco zásadního. Pokud jde o péči o sebe sama, zaměřte se na pokožku. Zkuste se jí věnovat s podobným zápalem jako ostatním věcem, nadšení pro cokoli je pro vaše znamení typické.
 

Střelcům k zamyšlení:

Nejkrásnější hudbou je ticho.
 

TIP: Po létě je pokožka obvykle vysušená. Hydrataci doplňujte vně i zevnitř, dbejte na dostatečný pitný režim a šetrnou kosmetiku. Vybrat si můžete z řady produktů péče o tělo na pultech nebo e-shopu Teta drogerie (přejít do e-shopu).

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Buďte k sobě pozorná a zkuste naslouchat řeči svého těla. Na každou situaci, ve které se ocitnete, reaguje váš vnitřní navigační systém určitým způsobem, což se navenek projevuje „nějakým“ pocitem. Na vás je rozlišit, zda má varovat, nebo ukázat zelenou. Podzim přeje experimentům, a přestože patříte spíše ke konzervativním povahám, nebraňte se změnit image. Zemité podzimní barvy vám budou slušet, jde přeci o váš živel.
 
Tip redakce:
Slušet vám budou třeba
Dermacol Bonbon Wet & Dry oční stíny 204 (koupit v e-shopu), které propůjčí vašemu pohledu hloubku a smyslnost.
 

Kozorohům k zamyšlení:

Čím jsi hlasitější, tím méně slyšíš sám sebe.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Karty vám v září přejí a slibují hezké podzimní dny. V partnerství se bude dařit a vaše nitro zaplaví v této souvislosti pocity štěstí a sounáležitosti. Jediné, co by mohlo trochu narušit vaši zářijovou pohodu, jsou opakovaně neúspěšné pokusy o hubnutí. Netrapte se. Ctíte-li alespoň zčásti zásady zdravého životního stylu, úspěch se dostaví. Koncem září máte dobrou příležitost zasadit semínka budoucích pracovních úspěchů, proto neztrácejte koncentraci a pokračujte v započaté práci.
 

Vodnářům k zamyšlení:

To, co tvoří tvou radost i bolest, je jen tvoje myšlenka.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Září je ideální dobou pro životní restart. Nechte minulost minulostí a soustřeďte se na svůj život tady a teď. Stále je co objevovat, hezkých věcí kolem je nespočet. A pokud se vám podaří nalézt to hezké i uvnitř sebe, dosáhnete tím na skutečný poklad. Trochu vás může potrápit nespavost, což zčásti způsobuje váš od přírody pomalejší metabolismus. Dejte šanci bylinkám a zlepšete spánkovou hygienu. Choďte spát ve stejnou dobu a ve stejnou dobu vstávejte, a to i o víkendu. Uleví se vám.
 
Tip redakce:
Pro snadnější usínání zkuste přírodní a účinný prostředek
NEOSPAN forte (koupit v e-shopu), který obsahuje mimo jiné i vysokou dávku kozlíku lékařského. 
 

Rybám k zamyšlení:

Existuje tolik duh, kolik je pozorovatelů.

Připravil/a pro vás Lea Kotková ve spolupráci s expertem Lea Kotková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Lea Kotková
expertka na výklad karet a numerologii
"Nic není dobře nebo špatně, existují jen následky."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít