Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co vám radí karty na březen: Jak být krásná a zdravá

Co vám radí karty na březen: Jak být krásná a zdravá

Co vám radí karty na březen: Jak být krásná a zdravá

24. února 2021 od Eva Šarfová

24. února 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Jana Rubešová

Jaro je konečně tady a spolu s ním i první teplé slunečné dny a energie. Co v březnu přinese radost a prospěje právě vám?

Motto věštírny: „Zázraky mají krásnou vlastnost. Stávají se. Tak na ně věř.“

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Začátek jara vás zastihne v dobré kondici a náladě. Využijte svoji energii, ale nezapomeňte ani na relax. Jste totiž zvyklí pracovat na 100 % a mohly by vám dojít síly. Dobře vám udělají šálek zeleného čaje a aromaterapie. Povzbudí vás také svěží parfém Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray Eau Parfumée (koupit v e-shopu).
 

Vaše afirmace:

Je na čase pustit se všeho starého a nepotřebného. Uvolníte tak místo něčemu novému.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Vaše pleť volá po pořádné porci hydratace. Pokud nestačí klasický krém, doplňte péči o koncentrované sérum. Skvělé účinky má například Ellie Hyaluron Boost Sérum kyseliny hyaluronové (koupit v e-shopu), které má jedinečnou schopnost vázat na sebe vodu a pleť dokonale hydratuje. Pamatujte také na pitný režim, který udělá dobře celému tělu.
 

Vaše afirmace:

Je důležité umět si hrát, neboť pocity radosti přináší zázraky a splněná přání
Tip redakce:
Skvělé hydratační účinky mají také
pleťové masky, jejichž složení s účinnými látkami proniká hluboko do pleti. Pohodlně se používají textilní masky, například Garnier Skin Naturals Super-hydratační vyplňující textilní pleťová maska Aqua Bomb (koupit v e-shopu).

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Užíváte si první práce na zahrádce, ale nezapomeňte si chránit pokožku rukou. Používejte rukavice a pak ruce ošetřete krémem, například Indulona Ochranná krémem na ruce (koupit v e-shopu). Pamatujte i na posílení imunity a dopřejte svému tělu dostatek čerstvého ovoce a zeleniny. Hodně vitamínů mají i klíčky a zelené bylinky, které můžete pěstovat i v truhlíku za oknem.  
 

Vaše afirmace:

Udělejte si čas na setkání a radovánky s jedním či více přáteli.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Neseďte doma a těšte se z krásy jarní přírody. Svěží vzduch prospěje celému organismu. Ocení ho i vaše pleť, která potřebuje projasnit. Ideálním pomocníkem je v tomto případě peeling, který zbaví pokožku vrstvy odumřelých buněk. Máte-li rádi přírodní kosmetiku a vůni kávy, vyzkoušejte Purity Vision Kávový peeling (koupit v e-shopu).
 

Vaše afirmace:

Vyzkoušejte něco jiného. Nové zkušenosti vás přivedou k dalšímu růstu a poznání.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jestliže se zima negativně podepsala na vašich vlasech, začněte jednat a pořiďte si výživný šampon, ideálně s kokosovým, arganovým nebo mandlovým olejem. Vyzkoušejte třeba Nature Box tuhý šampon Almond Oil (koupit v e-shopu). Po zdravotní stránce se cítíte dobře, ale zkontrolujte si, zda máte vyřízeny všechny preventivní prohlídky, které ve vašem věku odborníci doporučují.  
  

Vaše afirmace:

Významná životní změna vám přinese požehnání.  

Panna (23. 8. – 22. 9.)   

Přišel čas na jasné a veselé barvy, které podtrhnou váš ženský půvab. Slušet vám bude například odstín rosé rtěnky Gabriella Salvete Dolcezza Matte (koupit v e-shopu). Slaďte s ním také oční stíny a lak na nehty. Pokud jde o zdraví, dbejte na dostatek pohybu a zaměřte se na jídelníček s dostatkem vlákniny.
 

Vaše afirmace:

Zvyšte svůj standard a očekávejte pro sebe více. Nesmiřujte se s nepřijatelným.  

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud jste přes zimu nabrali pár kilo, je čas zaměřit se na zdravou výživu. Současně vsaďte na detoxikaci organismu přírodní cestou a zařaďte do jídelníčku zeleninové šťávy a smoothie. Zároveň přišel čas vyměnit hutný make-up za produkt s lehčí texturou. Skvěle se hodí i BB krém, třeba  L'Oréal Paris BB krém Bonjour Nudista Light (koupit v e-shopu). V kombinaci s minerálním pudrem zajistí perfektní vzhled vaší pleti.
 

TIP: Širokou nabídku nejlepších make-upů a dekorativní kosmetiky najdete i na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).  

 

Vaše afirmace: 

Je důležité myslet na to, po čem toužíte, a ne na to, čeho se obáváte.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

K jaru patří svěží vůně. Spojte proto příjemné s užitečným a pořiďte si novou toaletní vodu s květinovými nebo citrusovými tóny. Hodit se vám bude například C-Thru Sunny Sparkle toaletní voda (koupit v e-shopu). Dejte si pozor na tučná a smažená jídla a pro všechny případy mějte po ruce bylinky na žlučník, jako jsou například řepík, máta, pelyněk nebo meduňka. 
 

Vaše afirmace:

Vy, vaši blízcí i váš majetek jste pod ochranou Nebes. Jste v bezpečí.  

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V tomto období se zaměřte na péči o svůj chrup. Kromě klasické preventivní prohlídky u zubaře je důležitá i dentální hygiena. Máte-li citlivé zuby, pořiďte si Elmex Sensitive Zubní pastu s aminfluoridem (koupit v e-shopu). Radost vám udělá každá maličkost, která podtrhne vaši krásu, třeba nová řasenka nebo oční stíny.     
 

Vaše afirmace:

Vaše intuice je správná. Jednejte podle ní.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Hlásí se jarní únava, která může zanechat nepěkné stopy i na vašem vzhledu. Kruhy pod očima vám pomůže vymazat kvalitní oční krém s obsahem kyseliny hyaluronové a korektor v jednom – L’Oréal Paris Match Touche rozjasňující korektor. Kombinace složení s 0,5 % kyseliny hyaluronové a měkkého aplikátoru lehce zamaskuje nedokonalá místa a rozjasní váš pohled. Zároveň je třeba myslet na relaxaci, dostatek spánku a kvalitní stravu plnou vitamínů a minerálů. 
 

Vaše afirmace:

Ukliďte si doma i v práci, abyste obnovili rovnováhu v toku vašich aktivit.   

Vodnář (21. 1. – 18. 2.)

Zrozenci vašeho znamení se zatím ještě ze zimního spánku neprobrali. Rádi jste doma, ve svém pohodlí. Oceníte proto jednoduchou a rychlou úpravu vlasů do culíku, třeba pomocí Gabriella Salvete Gumičky do vlasů proti zacuchání (koupit v e-shopu). Líčit se nemusíte moc, ale zkuste alespoň sjednotit pleť BB krémem a oči zvýraznit řasenkou. 
 

Vaše afirmace:

Nebesa se vám v pozadí snaží všemožně pomoci, i když výsledek zatím ještě není vidět.

Ryby (19. 2. – 20. 3.)

krásu a pusťte se do posilování nebo běhání. Pozor, abyste to nepřehnali. Pro jistotu bude dobré mít po ruce masážní emulzi. Před sportem připraví vaše svaly na výkon Alpa Start masážní emulze hřejivá (koupit v e-shopu) a po sportu vašemu tělu i mysli naopak uleví Floré Bylinný masážní olej levandule (koupit v e-shopu).  
 

Vaše afirmace:

Cítíte se zaseknutí a nerozhodní? Naslouchejte své intuici a učiňte rozhodnutí.

Připravil/a pro vás Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Jana Rubešová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Jana Rubešová
Kartářka
"Mé životní poslání je pomáhat lidem."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít