Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co si sbalit na dovolenou když jedete: k moři, na hory, do města

Co si sbalit na dovolenou když jedete: k moři, na hory, do města

Co si sbalit na dovolenou když jedete: k moři, na hory, do města

3. července 2023 od Petra Lamschová

3. července 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Petra Lamschová

Čeká vás dovolená a vy přemýšlíte, co vše musíte zabalit? Kromě oblečení to bude chtít také zabalit kosmetickou taštičku. Co do ní, když pojedete k moři, na hory, nebo budete naopak poznávat různá zajímavá města a místa?

1. Co si sbalit k moři

O tom, že se u moře neobejdete bez opalovacího krému, jistě víte. Jenže hodit by se vám také mohla voděodolná řasenka. Zvláště pak ženám, které mají světlé řasy a chtějí svůj pohled zvýraznit i na pláži nebo u bazénu. Zkuste třeba Maybelline Lash Sensational řasenka černá voděodolná (koupit v e-shopu), která řasy krásně natočí a prodlouží. Dalším pomocníkem pak může být VOONO Sea Salt Sprej (koupit v e-shopu), do umytých vlasů stačí nastříkat a jít, vykouzlí vám nádherné „beach vlny“, když půjdete po celodenním slunění někam do baru. A do třetice, u moře i u bazénu dostávají vaše vlasy docela zabrat, a tak se vyplatí přibalit také Pantene Pro-V Vlasový Olej S Arganem (koupit v e-shopu), který zamezí lámání vlasů a třepení konečků. Stačí jen pár kapek a vaše vlasy budou krásně hladké, vyživené a lesklé.

2. Co si sbalit na hory

Ono se to nezdá, ale na horách to někdy pálí daleko víc než u moře. A tak mezi základní výbavu by měl patřit určitě opalovací krém s nejvyšší ochranou. A to jak na celé tělo, tak i na obličej a pozor, nezapomínejte na rty. Doporučujeme Helios Herb Balzám na rty sluneční ochrana OF 30 (koupit v e-shopu). Na horách se vám také budou hodit hydrokoloidní náplasti na puchýře. Není totiž nic horšího, než muset šlapat několik kilometrů s protrženým puchýřem a odřenýma nohama. Zkuste Hartmann Cosmos Hydrokoloidní náplast na ochranu a léčbu puchýřů (koupit v e-shopu).  A jestliže se pustíte i mimo vyšlapané cestičky a zabrousíte trochu víc do lesa, chtělo by to také něco proti klíšťatům a komárům. Vyzkoušejte Predator Repelent proti komárům a klíšťatům (koupit v e-shopu).
Predator proti komárům a klíšťatům
🛒Predator Repelent proti komárům a klíšťatům
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:
Biocidní přípravky používejte bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte etiketu a informace o výrobku.

3. Co si sbalit do města

Město nebude na kosmetickou výbavu tak náročné. Přesto je ale nutné brát v potaz vysoké letní teploty. Proto doporučujeme minimálně použít krém či make-up se SPF – třeba Dermacol BB hyaluronový krém SPF30 (koupit v e-shopu), on takový spálený červený nos nevypadá úplně hezky. S sebou v kabelce mějte po ruce něco na dezinfekci či ověžení rukou. Za nás obojí splňuje třeba Dettol Antibakteriální gel na ruce s heřmánkem (koupit v e-shopu), ke kterému nepotřebujete vodu, zničí 99,9 % bakterií a virů a je vhodný po použití toalet nebo třeba před jídlem. Pokud budete mít po celodenním chození unavené nohy, pak použijte Ameté Chladivý sprej na nohy a chodidla (koupit v e-shopu), který je ideální na cestování.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Petra Lamschová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít