Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Testujeme: Jaká voděodolná řasenka vás v létě nezklame?

Testujeme: Jaká voděodolná řasenka vás v létě nezklame?

Testujeme: Jaká voděodolná řasenka vás v létě nezklame?

24. května 2021 od Karolína Valová

24. května 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Karolína Valová

Cítíte se bez nalíčených řas nesvá, ale zároveň si chcete užívat u bazénu a sportovat bez omezení a beze strachu, že se vám vaše oblíbená řasenka rozmaže? Vyzkoušeli jsme pro vás pět voděodolných řasenek. Pojďme se společně podívat, zda obstály.
Práce s kartáčkem: 100%
Pokud vám vyhovuje kartáček složený z mnoha velmi tenkých krátce střižených štětin, tuhle řasenku si zamilujete. Pracuje se s ní velmi snadno, po dlouhé době jsem po líčení řas nemusela řešit obtisknutí na horním víčku. Velmi kladně hodnotím skvělý výsledek a objem po nanesení pouze první vrstvy.
 
Výsledný efekt: 80%
Tato řasenka především zahušťuje. Mé dlouhé rovné řasy by ocenily i mírné natočení. V kombinaci s kleštičkami na řasy byl však efekt skvělý.
 
Odolnost: 95%
Jedna vrstva přežije absolutně vše – sport, sprchu, plavání, déšť i pláč. Ve dnech, kdy jsem toužila po dramatickém zvýraznění očí a nanesla dvě vrstvy, jsem večer zaznamenala drobné drolení, například při svlékání roláku a podobných činnostech.
 

Celkové hodnocení: 92%

Práce s kartáčkem: 80%
Objemný kartáček s velmi tenkými a měkkými štětinami si skvěle rozumí s krémovou texturou řasenky. Osobně nejsem moc zvyklá na takto dlouhé štětiny, proto se mi zpočátku barva obtiskávala u kořínků. Vždy šla však po zaschnutí snadno odstranit.
 
Výsledný efekt: 85%
I tato řasenka dodává především objem, a to i velmi slabým řasám. Pokud máte rovné řasy jako já, opět doporučuji použití Gabriella Salvete Kleští na natočení řas (koupit v e-shopu).
 
Odolnost: 100%
Tuto řasenku jsem otestovala během jízdy na kole v dešti a větru a obstála. Při nanesení dvou vrstev jsem měla dokonce trochu problém s odlíčením, ale stačilo dvoufázový odličovač očí nechat na vatovém tamponku pár vteřin působit a hned to šlo lépe.
 

Celkové hodnocení: 88%

Práce s kartáčkem: 90%
Kartáček této řasenky je tvarově velmi podobný předchozímu produktu značky Dermacol, štětiny jsou však o něco málo kratší a výrazně pevnější, což mi velmi vyhovovalo. Díky zúžené špičce bylo velmi snadné nalíčit řasy ve vnějším koutku i spodní řasy.
 
Výsledný efekt: 90%
Po nanesení druhé vrstvy jsem trochu bojovala se žmolky, které však šly díky pevným štětinám snadno vyčesat. Výsledkem byly oddělené, husté a velmi výrazné řasy.
 
Odolnost: 90%
V porovnání s ostatními produkty jsem u této řasenky zaznamenala lehké rozmazání pod očima, vždy však až po velmi náročné aktivitě. Pro každodenní líčení bez extrémní zátěže řasenku doporučuji, velmi snadno se odličuje.
 

Celkové hodnocení: 90%

Práce s kartáčkem: 85%
Kartáček je zahnutý, krásně tedy kopíruje oční víčko. Díky různé délce poddajných štětin řasenka zvýrazní krátké i delší řasy – nevynechá žádné místo. Díky specifickému tvaru je však třeba si na kartáček zvyknout. Jakmile jsem získala grif, šlo líčení samo.
 
Výsledný efekt: 95%
Po první aplikaci byly mé řasy zvýrazněné velmi tmavou černou barvou v tenké vrstvě, prodloužené a oddělené od sebe. Během druhého nanesení se mi je podařilo velmi snadno natočit a dodat jim objem.
 
Odolnost: 100%
Smekám! Řasenka držela celý den, večer dokonce obstála během sprchy a odličování obličeje – to celé bez šmouh pod očima i drolení. Dolů jsem ji dostala až díky NIVEA Dvoufázovému odličovači očí a make-upu (koupit v e-shopu).
 

Celkové hodnocení: 93%

Práce s kartáčkem: 75%
Uff. Naučit se pracovat s touto řasenkou mi dalo zabrat, kartáček je velmi objemný, ve středu zúžený a štětiny jsou dlouhé a měkké. Po pár dnech tréninku jsem si na něj však zvykla a vše šlo přímo skvěle – doporučuji nanášet od kořínků cik-cak ke konečkům.
 
Výsledný efekt: 80%
V prvotní fázi jsem bojovala se slepováním řas. Jakmile jsem získala cvik, byly mi odměnou prodloužené a zahuštěné řasy. Toužíte-li po objemu, určitě tento produkt vyzkoušejte.
 
Odolnost: 85%
I tuto řasenku jsem vyzkoušela při sportu za nepříznivého počasí. Při nanesení jedné vrstvy držela skvěle. U dvou vrstev nastal trochu problém. Dokud jsem si nemnula oči, bylo vše v pořádku. Po lehkém promnutí se mírně rozmazala.
 

Celkové hodnocení: 80%

Připravil/a pro vás Karolína Valová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít