Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Chybí vám hormon štěstí? 5 způsobů, jak zahnat podzimní deprese.

Chybí vám hormon štěstí? 5 způsobů, jak zahnat podzimní deprese.

Chybí vám hormon štěstí? 5 způsobů, jak zahnat podzimní deprese.

5. října 2022 od Věra Exnerová

5. října 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Věra Exnerová

Kratší a kratší dny, déšť, chladné počasí, mlha, starostí až nad hlavu? Zkuste si na sebe udělat chvíli čas a zařadit do života pár drobností, které vám zaručeně zvednou náladu!

1. Dopřejte si koupel

Po dlouhém dni není nic lepšího než se zrelaxovat ve vaně. Ale zkuste posunout tuto aktivitu ještě o stupeň výš. Přidejte do vody pár kapek oleje, třeba  Kneipp Goodbye Stress Olej do koupele (koupit v e-shopu), olej s přírodním, esenciálním rozmarýnovým olejem a extraktem z máty vodní prokazatelně proměňuje stres v pozitivní energii. Stačí pár minut za tlumeného světla nebo za plápolání svíček a uvidíte, že vylezete z vany jako znovuzrození!

2. Udělejte si čas na pleťovou masku

Když už budete ve vaně, dopřejte si během odpočinku v ní i vyživující pleťovou masku. Kdo z nás by nechtěl vypadat odpočatě a svěže? Vyzkoušejte L’ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Textilní masku (koupit v e-shopu), která zaručuje hebkou a vyživenou pleť.

3. Vsaďte na pohodu s aromaterapií

Vůně umí zázraky, zkuste si při cvičení zapálit  Provence Svíčka ve skle s víčkem  (koupit v e-shopu), která svým aroma uklidní vaši mysl a vy se budete cítit klidnější a méně unavení! Další možností jsou oleje, jež nakapete do aromalampy nebo difuzéru. Zkuste Santalové dřevo vonný olej (koupit v e-shopu), který má antidepresivní účinky, pomáhá proti kašli a zvyšuje chuť na sex!

4. Zacvičte si jógu

Když není energie nazbyt, zkuste jógu. Relaxační hodiny jógy najdete na internetu. Důraz je kladen na uklidnění mysli, správný dech a jemné protažení těla, které ocení zejména ti z vás, kteří sedí celý den u počítače.

5. Dejte si v klidu čokoládu

Kdo nemiluje čokoládu? Tahle dobrota umí účinně bojovat proti stresu, nadopovat tělo hormonem štěstí a zahřát v sychravých dnech, dokonce je dokázáno, že účinně bojuje proti stárnutí, a navíc pohladí chuťové pohárky! Díky nápoji  LIFTEA Colagenova čokoláda (koupit v e-shopu) se stimuluje i vaše krása! Vysoký obsah patentovaného hydrolyzovaného kolagenu Peptan a kyseliny hyaluronové ExceptionHYAL podporuje krásnou, pevnou a pružnou pleť i potlačení tvorby vrásek a má rovněž příznivý vliv na vlasy, nehty a klouby.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Věra Exnerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít