Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 5 novinek, které musíte mít ještě toto léto

5 novinek, které musíte mít ještě toto léto

5 novinek, které musíte mít ještě toto léto

9. srpna 2018 od Helena Hladíková

9. srpna 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková

Čím toto léto naplnit kosmetickou taštičku, abyste vypadala neodolatelně, cítila se svěže a zároveň byla trendy? Máme pro vás pět super tipů. Vyzkoušejte je a vaše léto bude dokonalé!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Balzám na rty Active SPF 30 (EOS)1. Rty jako v bavlnce

Slunce, písek, vítr, chlorovaná voda… To všechno vaše rty v létě nadměrně vysušuje, což má za následek vznik prasklinek, oděrek a nepříjemného pnutí na pokožce rtů. Jak tomu předejít? Pravidelnou péčí pomocí hydratačních a zvláčňujících balzámů na rty, jež by měly obsahovat také ochranný sluneční faktor. Hebké, jemné, hydratované a chráněné rty vám zajistí třeba nový balzám na rty EOS Active SPF 30 s obsahem blahodárné aloe vera, tak ho rozhodně přibalte do kabelky či plážové tašky.


 

2. Sexy pohledŘasenka Paradise Extatic Waterproof (L’Oréal Paris)

Chcete být i na pláži krásně nalíčená? Žádný problém! Jen svoje líčení přizpůsobte podmínkám a pořiďte si letní make-up s ochranným slunečním faktorem a především voděodolnou kosmetiku, která vám zaručí, že se z vašeho obličeje nestane rozteklá maska. V základní letní výbavě by vám pak určitě neměla chybět voděodolná řasenka. Vyzkoušejte například novinku L’Oréal Paris Paradise Extatic Waterproof s ultra jemným kartáčkem pro velmi příjemnou aplikaci a s krémovým složením, které o vaše řasy pečuje a vyživí je.



Deodorant Lovely Kisses (Fa)3. Svěží vůně po celý den

Zejména v parných dnech asi žádná z nás nechce být cítit potem, proto hledáme tu nejspolehlivější ochranu před zápachem a pocením. Praktické jsou pro tyto případy především deodoranty a antiperspiranty ve spreji, které můžete použít kdykoli během dne, aniž byste musely řešit ulepené podpaží od roll-onu nebo drolící se kousky tuhého přípravku. Osvěžující a dlouhotrvající vůni vám přinese třeba nový deodorant Fa Lovely Kisses deospray s nádhernou vůní jasmínu.



Pleťová maska White Clay (Pilaten)4. Bezchybná pleť

Ve víru letních radovánek či zahradních party do pozdních nočních hodin častokrát nejsme v péči o pleť tak důsledné, jak bychom měly být, navíc ji vystavujeme sluníčku, slané vodě a dalším škodlivým vlivům. Za to se nám může „odvděčit“ ucpanými póry a černými tečkami, pupínky, našedlým vzhledem apod. Napravit škody můžete třeba pomocí slupovací pleťové masky Pilaten White Clay s obsahem aloe vera, výtažku z kaktusu a bílého jílu, který dokáže pleť vyčistit opravdu do hloubky. Masku ocení zejména majitelky problematické pleti se sklonem k akné, ale rozhodně prospěje i ostatním typům pleti.
 


Sprchový gel Love Sunshine (NIVEA)5. Osvěžení přijde vhod

Dopřejte si po parném dni ve městě, celodenním slunění na pláži nebo jako skvělý start do nového dne osvěžující sprchu. Když si do ní navíc vezmete pomocníky, kteří budou vaši pokožku pěkně čistit a hýčkat, povýšíte obyčejné sprchování na jedinečný zážitek.Mohla by vám s tím pomoct například novinka v podobě osvěžujícího sprchového gelu NIVEA Love Sunshine s jemnou vůní opalovacích přípravků řady NIVEA Sun a pečujícím složením s obsahem aloe vera. A že už je letošní dovolená bohužel za vámi? Stačí se ponořit do příjemné vůně připomínající bezstarostné chvilky a hezké vzpomínky vás opět příjemně pohladí po duši!  

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít