Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 3 tipy, jak na dočasné tetování: Víme, jak osvěžit váš letní vzhled

3 tipy, jak na dočasné tetování: Víme, jak osvěžit váš letní vzhled

3 tipy, jak na dočasné tetování: Víme, jak osvěžit váš letní vzhled

10. srpna 2022 od Lenka Knápková

10. srpna 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Hledáte něco na osvěžení letního vzhledu? Chcete být jiná a nebojíte se být trochu extravagantní? Vyzkoušejte naše tipy na zdobení těla, se kterým se stanete hvězdou letní party či festivalu. A nezůstane natrvalo!

 1. Připravte pokožku na zdobení

Proč je příprava tak důležitá? Aby dočasné tetování drželo, je potřeba pokožku zjemnit a odstranit odumřelé kožní buňky. Poté je potřeba kůži pořádně hydratovat. Nejprve použijte peeling Ziaja Cupuacu Krystaliscký cukrový peeling (koupit v e-shopu), který intenzivně hydratuje pokožku, obnovuje její elasticitu a obsahuje přírodní filtr proti UV záření. Tento peeling exfoliuje, změkčuje a vyhlazuje pokožku pomocí krystalického cukru a drti skořápek ořechů. Peeling naneste na zvlhčenou pokožku, promasírujte ji krouživými pohyby a poté opláchněte. Po osušení pokožku promažte krémem Neutrogena Hydro Boost Ultrahydratační krém (koupit v e-shopu), který pomáhá uzamykat vlhkost uvnitř pokožky.

2. Vyberte si zdobení

  • Barevný liner – pokud vás láká mít tetování delší dobu než pár dní, zkusit můžete zdobení pomocí speciálního barevného lineru, který se dá zakoupit v různých odstínech. Liner je voděodolný a dlouhotrvající. Ideální je udělat si z tvoření zábavu tím, že si pozvete kamarádku, se kterou si vzájemně vytvoříte ornamenty. Inspiraci naleznete na internetu nebo lze zakoupit šablony přímo k tomu určené.

3. Jak tetování odstranit?

Když vás tetování přestane bavit nebo se již olupuje, odstraníte jej prostředky na bázi oleje, dětského oleje – Alpa Aviril Dětský olej s azulenem (koupit v e-shopu) – nebo dvoufázovým odličovačem make-upu nebo micelární vodou – zkuste MIXA S Optimal Tolerance Dvoufázový odličovač očí (koupit v e-shopu).
Tip redakce: Na co si dát pozor?
Pokud máte
citlivou pokožku, vždy si před samotným zdobením a nanášením produkty vyzkoušejte v menším množství na své kůži, třeba na předloktí. Předejdete tak případným alergickým reakcím.

Foto: Shutterstock
 

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít