Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Voděodolné zázraky, které vydrží i celodenní pobyt u vody

Voděodolné zázraky, které vydrží i celodenní pobyt u vody

Voděodolné zázraky, které vydrží i celodenní pobyt u vody

16. července 2020 od Eva Suchomelová

16. července 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Koupání, opalování na dece a další letní radovánky vyžadují make-up, který něco vydrží. Máme pro vás tipy na voděodolnou kosmetiku, se kterou budete mít svůj svůdný pohled celý dlouhý den i u vody.

Zaměřte se na oči

Nemusíte si líčit celý obličej, stačí letní líčení bez make-upu, zaměřené především na oči. O to pečlivěji ale vybírejte produkty – řasenku, linky a líčidlo na obočí. Musí být skutečně voděodolné, ideálně odolat jak vodě při koupání, tak třeba i pocení během horkého odpoledne. Nejvhodnější je gelová konzistence.
Zaměřte se na oči

Voděodolný zázrak pro každou řasu

Tzv. „waterproof“ nebo „water resistant“ řasenek je dnes už na trhu spousta. Mají kromě toho i další účinky, které hledáte:

Oblíbenci ve voděodolné variantě

Dokonce si můžete najít voděodolnou variantu svého favorita mezi řasenkami, přesně s těmi účinky, na které jste zvyklá. Z těch, které jsou mezi řasenkami už delší dobu nejoblíbenější, je to třeba ikonická Max Factor Voděodolná řasenka 2000 Calorie Waterproof Mascara Rich Black (koupit v e-shopu). I mezi novinkami jsou takové, např. L'Oréal Paris Voděodolná řasenka Paradise Extatic (koupit v e-shopu), s kterou získáte hustší a delší řasy.

TIP: Hledáte voděodolnou řasenku? Širokou nabídku řasenek najdete na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).

Hluboký pohled

Chcete-li dodat svému pohledu hloubku, přidejte oční linky. I mezi nimi se pro letní horké dny poohlédněte po gelových, případně po voděodolných tekutých, jako jsou Gabriella Salvete Tekuté oční linky se štětečkem waterproof (koupit v e-shopu). Nedbalejší look získáte s tužkou na oči, i tam hledejte voděodolnou variantu. A pokud nejste vysloveně černovláska, sáhněte raději po hnědém odstínu – vaše oči to opticky změkčí. Hodit by se vám mohla třeba Rimmel London Voděodolná tužka na oči Exaggerate Waterproof Eye Definer 212 Rich Brown (koupit v e-shopu).
Dokonalé obočí

Dokonalé obočí

Obočí je posledních několik sezón ve středu pozornosti. Ani u vody nemusíte rezignovat na jeho upravený vzhled, stačí ho srovnat a decentně obarvit pomocí Dermacol Voděodolné tvarující řasenky na obočí (koupit v e-shopu), která vám obočí přirozeně zvýrazní a odolá vodním hrátkám.
Tip redakce:
Po dni stráveném ve vodě nezapomeňte voděodolné produkty také odlíčit, protože pleť si potřebuje dostatečně odpočinout. I extravoděodolnou řasenku odlíčí například
NIVEA Dvoufázový odličovač očí a make-upu (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít