Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej VIP řasy: Lash Lifting a další vychytávky

VIP řasy: Lash Lifting a další vychytávky

VIP řasy: Lash Lifting a další vychytávky

6. února 2023 od Anna Adlerová

6. února 2023 3 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Kamila Butašová

Toužíte po dlouhých a vyživených řasách s dechberoucím objemem? Cesta k nim vede přes růstová séra a přírodní regenerační péči nebo kosmetické procedury. Která je pro vaše řasy ta pravá? Botox na řasy, Lash Lifting nebo třeba trvalá? O svůj profesionální názor se s námi tentokrát podělila specialistka na řasy a obočí z pražské Kliniky krásy Anděl – Kamila Butašová.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Zničit si řasy je jednoduché: Stačí špatná aplikace umělých řas, časté použití nalepovacích řas s nekvalitním lepidlem nebo absence odličování. Vypadané, polámané a slabé řasy dokážou pěkně otrávit den… Dostat je zpět do formy je ale snadnější než kdykoliv předtím.

 
1 tip: Lifting řas nebo trvalá na řasy (kulma)?

Lifting řas neboli Lash Lifting je komfortní metoda obsahující výživné látky pro zpevnění řas, vysvětluje expertka. Procedura je vhodná pro každou věkovou kategorii, akorát se rozlišují silnější a slabší řasy, se kterými se musí pracovat opatrněji, aby se nepolámaly. 
Trvalá na řasy není na českém trhu žádnou novinkou, naopak už je spíš na ústupu. Podle expertky se  jedná o zastaralou metodu, která nedodává řasám, na rozdíl od Lash Liftingu, žádnou výživu. Trvalou na řasy ale mnoho expertek stále nabízí a procedura vás vyjde zhruba na 500 Kč.
 
lash lifting

Proč zvolit Lashlifting?

Lash Lifting je podle odbornice efektivnější právě kvůli zmíněné výživě na řasy a celkově povedenému efektu, který trvá kolem 8 týdnů. „Je to v podstatě vylepšená trvalá na řasy, která ale probíhá příjemněji, obsahuje různé vychytávky, a proto je i nákladnější,“ upřesňuje Kamila. Cena Lash Liftingu se na českém trhu pohybuje od 700-1200 Kč.
 

Proč nekombinovat Lash Lifting a trvalou na řasy?

Napadlo vás, že si necháte řasy krásně natočit kulmou a pak je vyživíte liftingem? Tyto metody je zbytečné kombinovat,“ říká k tomu expertka. Řasy by se mohly spálit a poničit – navíc efekt u Lash Liftingu je zcela dostačující i pro krásné permanentní natočení řas, takže je úplně bezvýznamné dělat obě metody najednou,“ pokračuje. Pokud by si někdo chtěl vyzkoušet obojí a porovnat výsledný efekt, odstup mezi procedurami by měl být alespoň 1 měsíc.
 
detail řas

Pro koho se hodí Lash Lifting?

Lifting na řasy se hodí pro ženy, kterým z různých důvodů nevyhovují umělé řasy (například kvůli alergii na lepidlo), a přesto chtějí mít krásné pěstěné řasy bez složitých každodenních úprav. Pokud máte řasy nepoddajné, každá trčí jinam anebo řasy rostou směrem dolů, tak je pro vás Lash Lifting to pravé,“ doplňuje specialistka.
 

Jak na líčení po Lash Liftingu?

„24 hodin po proceduře by se klientka neměla líčit ani řasy namáčet, aby byl výsledný efekt co nejlepší,“ upozorňuje řasařka. Další dny už se můžete líčit řasenkou, jak jste zvyklé. Líčení řas je po Lash Liftingu dokonce mnohem efektivnější, jak díky tvaru, který řasy dostanou, tak kvůli silnějšímu zvýraznění a natočení řas. „Po Lash Liftingu už není potřeba používat ani kleštičky na řasy, které řasy lámou a tím je zbytečně poškozují,“ doplňuje Kamila.
 
Tip redakce:
Řasy se mohou při Lash Liftingu rovnou nabarvit: Pak jsou skoro jako nalíčené a není potřeba ani každodenní používání řasenky,“ uvádí expertka. 

 
barvení řas

2. tip: Botox na řasy

Lash Botox je extrémně účinná profesionální vyživující kůra na řasy, která o 100 % zvyšuje objem přírodní řasy díky jedinečnému složení nízkomolekulární kyseliny hyaluronové, aminokyselin a keratinu. Botox řasy uzdravuje, urychluje růst a výrazně posiluje přírodní řasy po celé jejich délce,“ vysvětluje expertka. Botox na řasy se používá i jako výživná procedura pro polámané zničené řasy vinou umělých řas. Botox na řasy se nejčastěji aplikuje jako přídavná procedura k Lash Liftingu a vyjde zhruba na 250 Kč, je však možné ho aplikovat i samostatně jako výživu.
 

3. tip: Séra na růst řas

Pokud máte řasy krátké, slabé nebo polámané a zatím jste se k profesionální proceduře neodhodlali, můžete jako první řešení vyzkoušet séra na řasy - zkuste třeba Saloos Bio sérum na řasy a obočí  (koupit v e-shopu), která pomáhají řasy prodloužit, posílit a podpořit jejich růst. Účinný je také ricinový olej - vyzkoušejte Purity Vision Bio Ricínový olej (koupit v e-shopu), který se dá použít jako noční regenerace. Olejíček řasy zpevní a nastartuje růst nových. Chce to ale čas. Aplikujte ho každý den před spaním po domu alespoň 3 týdnů.

Tip redakce: 
Pro krásné řasy a poslední tečku  po těchto procedurach si pořiďte kvalitní řasenku. Třeba Dermacol Imperial řasenka pro maxi objem a délku (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Kamila Butašová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Kamila Butašová
Eyebrows artist
324
"Obočí je základ krásného pohledu."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít