Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej S.O.S. pro krásu, když jste zaspala!

S.O.S. pro krásu, když jste zaspala!

S.O.S. pro krásu, když jste zaspala!

29. srpna 2018 od Helena Hladíková

29. srpna 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková

Pohled na hodinky je v takové chvíli nemilosrdný: Proboha, co teď dřív? Osprchovat se? Nalíčit? Nebo se na všechno vykašlat?! Žádnou paniku. S našimi beauty tipy zvládnete i ta nejuspěchanější rána!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Ne nadarmo se říká, že štěstí přeje připraveným, tak mu jděte naproti tím, že svou koupelnu vybavíte přípravky, které se rychle nanášejí a také rychle fungují. BB krém, oční stíny v tužce, suchý šampon… To všechno vám v případě, že zaspíte nebo prostě jen děsně pospícháte, ušetří drahocenné vteřinky. Během uspěchaného rána se hlavně nezapomeňte pořádně napít, protože zejména unavená pleť potřebuje hydratovat. Čas přestanete také ztrácet tím, že si budete udržovat v kosmetické taštičce pořádek, abyste i ty nejnutnější přípravky nemusela dlouho hledat. A jak si poradit s jednotlivými částmi obličeje, potažmo vlasy a zbytkem těla?
 
Tip redakce:
Máte-li tu možnost, dejte si do šuplíku v práci pár kosmetických pomocníků, kteří zachrání případnou zoufalou situaci. Parfém v  roll-onu, mini balení antiperspirantu, odličovací ubrousky, řasenku… Vyplatí se to.
 

ranní pití vody

Oči & rty

  • Na opuchlé oči přiložte něco pořádně studeného, klidně hrášek z mrazáku. Skvěle se v takové chvíli hodí chladivé roll-ony na oči, které můžete přihodit do kabelky a osvěžit svůj pohled kdykoli i během dne. První pomoc vám poskytnou také oční kapky, díky nimž zmírníte zarudnutí očí, a budete se tak moci lépe nalíčit.
  • Kůži v okolí očí poklepejte korektorem, který zakryje kruhy i tmavší zabarvení pleti v této oblasti. Uvidíte, jak váš obličej hned prokoukne.
  • Když není čas na to, abyste si s líčením očí pohrála, sáhněte jen po tužce na oči, ideálně nějaké barevné. Vytvořte s ní silnější linku a houbičkou rozmažte její část doztracena. Rázem tak máte hotové i oční stíny.
  • Pokud bez očních stínů nemůžete vyjít z domu, volte světlejší, tělové tóny. Tabu jsou tmavé barvy, které by celkově unavený výraz ještě podtrhly. Neutrální tóny navíc hravě zvládnete nanést i pomocí prstů.
  • Vykašlat se můžete na linky i stíny, ale řasenku byste opomenout rozhodně neměla. Zaměřte se na horní řasy, aby oči vypadaly otevřenější a dodaly tváři celkově odpočatější výraz.
  • Na „konturku“ a rtěnku nejspíš není čas, tak vsaďte raději na balzám na rty, nejlépe tónovaný. Během okamžiku dodá vašim rtům tu správnou šťávu, a navíc je skvěle hydratuje.
korektor pod oči

Tvář & vlasy

  • I když pospícháte sebevíc, neměla byste zapomenout na denní krém.
  • Pokud použijete BB krém, nemusíte ztrácet už tak vzácný čas pečlivým roztíráním make-upu.
  • Make-up či korektor nemusíte nanášet na celou tvář. Stačí zakrýt jen to, co je třeba, a je vystaráno.
  • Do make-upu můžete přidat pár kapek tekutého rozjasňovače. Jestliže nemáte tekutý, vklepejte malé množství tuhého na lícní kosti a tváře. Uvidíte, jak vás to najednou rozsvítí.
  • Svěží vzhled i té nejunavenější tváři dodá tvářenka, tak ji určitě mějte vždy po ruce.
  • Nestíháte si umýt vlasy? Nevadí! Buď si vezměte na pomoc suchý šampon, anebo si zkuste vyčesat slušivý culík či drdol.
péče o vlasy

Tělo

  • Odpustit si sprchu vám sice ušetří několik minut, ale na druhou stranu by vás proud vody jistě dobře nabudil. Bezva vychytávkou je v tomto případě tělové mléko do sprchy, které nanesete po omytí běžným sprchovým gelem a smyjete vodou. Výhoda? Krásně hebká, vyživená a hydratovaná pokožka i bez natření běžným tělovým mlékem.
Tip redakce:
Chtěla jste si ráno ještě přelakovat oprýskané nehty, ale nezbyl na to čas? Sáhněte po laku se třpytkami, který skvěle zahladí stopy po nedokonalostech.

 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít