Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 4 triky, jak dosáhnout sexy podzimního looku!

4 triky, jak dosáhnout sexy podzimního looku!

4 triky, jak dosáhnout sexy podzimního looku!

11. září 2019 od Helena Pokorná Hladíková

11. září 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Pokorná Hladíková

Chcete s příchodem sychravých dnů zazářit stejně, jako by bylo léto v plném proudu? Zkuste to s naším malým návodem na look podle podzimních trendů a nejnovějších pomocníků!

1. Nejlepší základ? Bezchybná pleť!

Zatímco v létě jste si bohatě vystačily s BB krémem, s příchodem podzimu to nejspíš bude chtít těžší kalibr, který si poradí i se špatným počasím, čím dál častějším pobytem ve vytopených místnostech apod. Pokud vás tedy ještě nezlákal no make-up trend a nedokážete se obejít bez kamuflážního pomocníka, vyzkoušejte novinku L’Oréal Paris Infaillible Reno. Průlomový dlouhotrvající make-up vydrží celý den bez jakýchkoli úprav. Jeho speciální formule totiž odolá vodě, pocení i rozmazání a zároveň umožní pleti volně dýchat. Je nekomedogenní a s ultra jemnou konzistencí. Tak dejte svému výrazu ten nejlepší základ!
pudrování tváře

2. Pro pohled královny podzimu

Nic nerozjasní podzimní dny lépe než váš jiskřivý pohled. Ale jak ho dosáhnout? Jeden z podzimních trendů velí načechrat řasy na maximum, tak vsaďte na prodlužující a objemovou řasenku L’Oréal Paris Unlimited! Vyniká svým unikátně řešeným kartáčkem, který řasy perfektně oddělí, prodlouží a zvýrazní. Lze ho ohýbat do stran, takže se dostane ke každičké vaší řase, aniž by je slepil. A když k tomu přidáte ještě intenzivní pigmentaci mono očních stínů L’Oréal Paris Color Queen v krásných odstínech, nikdo vám už neodolá. Stíny se snadno nanášejí a v jejich složení najdete 20 % vzácných olejů, díky čemuž neopadávají a mají hebkou texturu.

Tip redakce:
Chcete v davu skutečně vyniknout? Zkuste barevné řasenky! Netradiční barvy jsou podle make-up artistů hitem i teď na podzim.

3. Rty k zulíbání

Spíš než na svůdném pohledu si zakládáte na vyzývavých rtech? Pak právě pro vás bude letošní podzim jako stvořený! In je nestárnoucí červená klasika, ale také tmavě červený, až vínový odstín. Ať už preferujete cokoli, jistě si vyberete z nabídky odstínů krémové rtěnky Maybelline Color Sensational Made For All. Ta byla navržena speciálně tak, aby se hodila ke všem odstínům a podtónům pleti. Slibuje dlouhou výdrž, aniž by rty vysušovala nebo se slévala. Dokonale slušivá barva se saténovým nebo matným finišem je zárukou přitažlivých rtů, které doslova vybízejí k polibku.
trendy líčení

4. Koruna vaší krásy

Jistě si nechcete pokazit perfektní líčení nezdravě vypadajícími vlasy, že? Tak zlepšete jejich kvalitu a vzhled pomocí šamponu na vlasy Gliss Kur Bio-Tech Restore s komplexem rostlinných kmenových buněk a růžovou vodou. Hodí se nejlépe pro křehké vlasy náchylné k poškození, neobsahuje silikony ani umělá barviva a posiluje vlasy až o 90 %. A co když se chystáte ven a vaše vlasy i při nejlepší snaze pořád ne a ne zkrotnout? Pomůže vám NIVEA Stylingový Primer Straight, který si poradí s nepoddajnými vlasy. Zároveň vaši kštici ochrání proti teplotě až 220 °C. Stačí nanést přípravek na omyté a ručníkem prosušené vlasy a upravit účes podle svých představ.

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Pokorná Hladíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít