Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy 3 účesy pro jemné dlouhé vlasy bez objemu: zkuste chytrý styling

3 účesy pro jemné dlouhé vlasy bez objemu: zkuste chytrý styling

3 účesy pro jemné dlouhé vlasy bez objemu: zkuste chytrý styling

1. února 2022 od Lenka Knápková

1. února 2022 3 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Trápí vás jemné vlasy, které jsou těžko upravitelné a nedrží tvar? Pokud ano, zkuste změnit péči a produkty, které používáte. I s jemnými vlasy se můžete totiž radovat z bohaté hřívy. Stačí pár našich triků, jak o ně pečovat, a tři tipy, jak z nich vykouzlit super účes.

5 tipů, jak na styling jemných vlasů

3 tipy na perfektní účesy pro jemné polodlouhé vlasy

Vizážistka a make-up artistka Michaela Ohemová doporučuje používat na jemné vlasy především texturizační stylingové produkty, které vlasy nezatíží a okamžitě je zvednou. „Základem stylingu jemných vlasů jsou texturizační spreje, tužidla nebo vlasové pudry. Skvěle funguje i suchý šampon, který zbaví vlasy přebytečné mastnoty, osvěží je a zároveň dodá maximální objem,“ říká Michaela. Než začnete vlasy jakkoli česat, umyjte je šamponem pro maximální objem Aussie Aussome Volume šampon (koupit v e-shopu) a pro lesk a ochranu vlasů vyzkoušejte sérum Aussie Shine on serum (koupit v e-shopu)

1. Culík s prameny kolem obličeje

Rozetřete trochu vlasového pudru v dlaních, aplikujte ho ke kořínkům suchých vlasů a promněte. Vyzkoušet můžete  got2be pudr na objem (koupit v e-shopu) pro okamžitý objem. Prohrábněte vlasy prsty a lehce uhlaďte, pomocí hřebenu vytvořte pěšinku a stáhněte kadeře do volného culíku. Kolem obličeje vytáhněte pár pramínků, které lehce nakulmujte a nechte volně padat. Pro lepší fixaci přelakujte lehce lakem Pantene Pro-V Perfect Volume lak na vlasy (koupit v e-shopu), který účes zpevní, ale nesplácne.

2. Rozcuchané vlny na stranu

Pro lehké vlny naneste do vlasů texturizační sprej s mořskou solí Tony & Guy Sea salt sprej (koupit v e-shopu). Použitím tohoto spreje docílíte tzv. beach waves – plážových vln s objemem a bez lepivého efektu. Sprej nastříkejte rovnoměrně do vlhkých nebo suchých vlasů, vlasy pomačkejte, prohrábněte prsty a vytvořte tak nedbalé vlny. Pro dokonalý vzhled můžete zafixovat lakem na vlasy Pantene Pro-V Creation pro jemné vlasy (koupit v e-shopu), který má lehké složení speciálně pro jemné vlasy a zároveň udrží účes celý den.

3. Drdol

Tento praktický drdol vytvoříte velmi rychle z předešlého účesu. Pro větší objem zkuste nanést ke kořínkům suchý šampon, třeba Batiste Cherry suchý šampon (koupit v e-shopu), který jim vdechne nový život a krásně je provoní. Vlasy stáhněte do volného poloculíku, ohon protáhněte dovnitř a vlasy schovejte do drdolu. Zpevněte pinetkami. Můžete povytáhnout pár pramínků, aby účes vypadal neupraveně.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít